ere031 Objavljeno Maj 30, 2009 Deli Objavljeno Maj 30, 2009 Kao i svake godine pozivamo vas na nas skup da lepo dodete i jos bolje se provedete.Ove godine organizujemo susred takode u centru grada samo ga promovisemo kao Bikers meeting and Rock festival zbog stvarno velikog broja bendova koji ucesvuju. Ako vam grupe Night shift i Van Gog kod vas nista neznace kod nas su to stvarno najjpopularniji bendovi u ovom trenutku. Kao novinu ubacujemo za ljubitelje neke druge muzike Ere disco caffe na drugom kraju kampa sa GoGo igracicama i ostalim stvarcicama. E, pa dragi moji Dobro nam dosli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunardi Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 Jedva čekam! Vidimo se! Pozdrav svima u Užice od Aleša! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 Jedva čekam! Vidimo se! Pozdrav svima u Užice od Aleša! Aleš, upam, da se po dolgem času spet srečamo, če ne drugje pa sredi Užic..... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunardi Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 Aleš, upam, da se po dolgem času spet srečamo, če ne drugje pa sredi Užic..... :naughty: :naughty: Lepo bi bilo da se mal dobi stara klapa spet skupi pa kakega ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vdusan Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 Lepo bi bilo da se mal dobi stara klapa spet skupi pa kakega ! Ja tko naj bi bilo, pa nič drugač..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SOLO1 Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 bi se znal zgodit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 4, 2009 Deli Objavljeno Junij 4, 2009 Lunardi lahko poveš kdaj maš plan iti.jaz bi štartav v petek zgodaj zjutraj. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 [može li neke cijene za hotel i ako može rezervisati Lp Bogdan P.S pozdrav Jovanu i svim ostalim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ere031 Objavljeno Junij 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2009 Hotel Zlatiborska noc na 5km od skupa prema Zlatiboru nov hotel sa bazenom saunom i td. negde oko 25-30e(sa doruckom) al je usluga extra. U gradu Hotel Zlatibor centar 500 metara od skupa 15-20 e ovaj hotel je renoviran. Ovo nisu konacne cene posto smo u pregovorima da se spuste. Hoteli ce biti rezevisani samo za bajkere tako da ce mesta biti sasvim dovoljno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 (popravljeno) Hotel Zlatiborska noc na 5km od skupa prema Zlatiboru nov hotel sa bazenom saunom i td. negde oko 25-30e(sa doruckom) al je usluga extra. U gradu Hotel Zlatibor centar 500 metara od skupa 15-20 e ovaj hotel je renoviran. Ovo nisu konacne cene posto smo u pregovorima da se spuste. Hoteli ce biti rezevisani samo za bajkere tako da ce mesta biti sasvim dovoljno. dali je to na noč cijena ili za vikend moto susreta Popravljeno Junij 8, 2009. Popravil bkoban Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ere031 Objavljeno Junij 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2009 dali je to na noč cijena ili za vikend moto susreta Cena je za noć , ali ce sigurno biti jeftinije nego sto sam napisao ,a mozemo ti naci kod nekoga u gradu da spavas nos problemos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 pozzzz za ERE Eto i mi dolazimo, jeeeeee, znači vidimo se na susretu.... David, ljubljana JUNIOR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 letos mam namen tut it, sam da bom v petek frei 15 eura sa doručkom je soba ? kook km cca je do tja ? kje večina prečkate mejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simpleme Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 Pa se spet zapeljemo v prelepe kraje. Se vidimo !!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 letos mam namen tut it, sam da bom v petek frei 15 eura sa doručkom je soba ? kook km cca je do tja ? kje večina prečkate mejo stuhec če greš ti pol sem jaz Lp Bogdan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 pozzzz za ERE Eto i mi dolazimo, jeeeeee, znači vidimo se na susretu.... David, ljubljana JUNIOR David koliko je približno km iz Ljubljane jih mal zanima tudi iz Prekmurja :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ere031 Objavljeno Junij 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2009 Predsednik kluba Kisko dolazi na skup kod vas u Ziri sad za vikend pa se kod njega mozete informisati bolje oko kilometraza i smestaja programa skupa i td. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunardi Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Zdravo! Bogdan sej si se ze vozu dol, bi pa mogu vedet kolk je KM. Iz Kranja imamo cca. 700 km, ponavadi gremo dol čez mejni prehod Batrovci pa proti Beogradu pa naprej. Lunardi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Zdravo! Bogdan sej si se ze vozu dol, bi pa mogu vedet kolk je KM. Iz Kranja imamo cca. 700 km, ponavadi gremo dol čez mejni prehod Batrovci pa proti Beogradu pa naprej. Lunardi ma ja pa ne me koj kregat saj nisem gledav na stevec ce imaš namen it ni važno vreme in kilometri sam gas pol pa žur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunardi Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Kiško (predsednik MK ERE) nece doc na susret u Ziri, javio mi sinoc. Vidimo se za susret. Pozdrau, Aleš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Aleš, upam, da se po dolgem času spet srečamo, če ne drugje pa sredi Užic..... :naughty: :naughty: ja ja Tati sped te je veliko na :naughty: jezičku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Zdravo! Bogdan sej si se ze vozu dol, bi pa mogu vedet kolk je KM. Iz Kranja imamo cca. 700 km, ponavadi gremo dol čez mejni prehod Batrovci pa proti Beogradu pa naprej. Lunardi kje pa prečkate v slo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 stuhec če greš ti pol sem jaz Lp Bogdan sem ti reku, če mam v petek frei, ti v Užicah najdem drevo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 (popravljeno) kje pa prečkate v slo ? stuhec saj ti piše sori ne piše to je Bregana ˙(mislim da je) Popravljeno Junij 15, 2009. Popravil bkoban Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 šTUHEC SI ŽE NAREDU DOMA NALOGO KI TE ČAKA OD NOVEMRA Lp Bogdan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se