tati Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 (popravljeno) ja ja Tati sped te je veliko na :naughty: jezičku Tati je bila za prvi maj pri njih in bo šla skoraj verjetno spet...........res bom šla.......... :naughty: da ti samo zaprem jezik, letos naredila malo manj kot 11000 kilometrov, pa verjemi ,da ne samo po Ljubljani..... ravno prišla iz 10 dnevnega potepa po bivši Yugi............ :glare: Popravljeno Junij 15, 2009. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Tati je bila za prvi maj pri njih in bo šla skoraj verjetno spet...........res bom šla.......... :naughty: da ti samo zaprem jezik, letos naredila malo manj kot 11000 kilometrov, pa verjemi ,da ne samo po Ljubljani..... ravno prišla iz 10 dnevnega potepa po bivši Yugi............ :glare: Joj Tati se opravičujem .No lepo da se bo našla stara klapa :naughty: .Že veš kdaj boš šla? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejka23 Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Jaz tudi pridem,sem si že vzela fraj v službi,odhod v petek zjutraj;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ere031 Objavljeno Junij 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2009 Poslednja informacija je za cenu hotela Zlatiborska noc je 25 e sa doruckom koriscenjem bazena i td. hotel je na 4 km od skupa .Hotel Zlatibor u centru grada 700m od skupa renoviran bez dorucka 15e. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 19, 2009 Deli Objavljeno Junij 19, 2009 (popravljeno) Poslednja informacija je za cenu hotela Zlatiborska noc je 25 e sa doruckom koriscenjem bazena i td. hotel je na 4 km od skupa .Hotel Zlatibor u centru grada 700m od skupa renoviran bez dorucka 15e. odlicno :naughty: vidimo se Popravljeno Junij 19, 2009. Popravil bkoban Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Joj Tati se opravičujem .No lepo da se bo našla stara klapa :naughty: .Že veš kdaj boš šla? predvidoma v četrtek, če ne bo prišlo do kakšnih sprememb............z isto klapo kot smo bili za prvi maj, baje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 :naughty: tudi mi štartamo v petek zjutraj iz ljubljane, jeeeeeee JUNIOR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 :naughty: tudi mi štartamo v petek zjutraj iz ljubljane, jeeeeeee JUNIOR još malo i Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Kdaj mate odhod iz Sremske Mitrovice ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Kdaj mate odhod iz Sremske Mitrovice ? ravno včeraj sem govoril z nekaterimi tam, in pravijo da cca ob 17h. Za ostale pa ne vem, mislim pa da nekateri mislijo tudi okoli 15h. Vseeno se pa vidimo dol, heheheeh :naughty: JUNIOR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 ravno včeraj sem govoril z nekaterimi tam, in pravijo da cca ob 17h. Za ostale pa ne vem, mislim pa da nekateri mislijo tudi okoli 15h. Vseeno se pa vidimo dol, heheheeh :naughty: JUNIOR Če bo dež in gremo po AC in če bomo držali povprečno brzno na 217,5 km/h se pridružimo skupini ob 17h. Če ne se pa vidmo dol LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 halo SITNO aleluja to bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 kaj pravite kako bo vreme v petek tja dol in potem še tistih par dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 kaj pravite kako bo vreme v petek tja dol in potem še tistih par dni jz pravm da bo sonce, trontelj bo tko povedal da bo spremenljivo, odloču se bo pa un gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 kaj pravite kako bo vreme v petek tja dol in potem še tistih par dni Malo mešano. Baje snega ne bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejka23 Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Evo pošiljam vam link za vreme v Užicah pa si poglejte,doli pa se tak vidimo.Srečnjo vožnjo vsem!!! http://www.vremenskaprognozasrbija.com/p.php?grad=45 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 :naughty: mi štartamo ob 9h na barju v Ljubljani, proti Mitrovici, in potem dalje .....Juhuuu LP, se vidimo JUNIOR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Jaz pa natanko čez eno uro :grim Glejte da me čaka kakšen hladen pir, v poznih večernih (jutranjih :xx: ) urah, ko se privlečem do tja .) Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Smrc Smrc.... :krneki: Jaz pa doma crkujem na +47C.... k... vsaj pira je zadost v hladilniku :naughty: bom pa naredil remote support to Uzice city run... V glavnem samo smireno i pun gas ... pa uzivancija in seveda pozdrav za ekipo DaNe Dubai Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Jaz pa natanko čez eno uro :grim Glejte da me čaka kakšen hladen pir, v poznih večernih (jutranjih :xx: ) urah, ko se privlečem do tja .) Lp, Gregor lepo, varno in z dobro družbo........se mogoče vdimo dol.... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 naj bi šli tudi neki štajerci keri so Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 naj bi šli tudi neki štajerci keri so danes so šli...mislim da gregor......iz Ptuja in ne vem kdo še jaz ga poznam ,ampak ......ostali, ki jih poznam gredo jutri zjutraj, eni pa dopoldan........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 jeeee, uuiiiiii, čez eno uro štart, pismo pa še nove gume imam, bo treba bolj počasi, hehehehe.... :naughty: vsem želim lepo vožnjo in dol spijemo gajbo piva skupaj...in prasca zmeljemo... ufff JUNIOR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 jeeee, uuiiiiii, čez eno uro štart, pismo pa še nove gume imam, bo treba bolj počasi, hehehehe.... :naughty: vsem želim lepo vožnjo in dol spijemo gajbo piva skupaj...in prasca zmeljemo... ufff JUNIOR sigurno, upam, da res.......pridemo zvečer... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Julij 5, 2009 Deli Objavljeno Julij 5, 2009 naj bi šli tudi neki štajerci keri so evo me.... :yawn: pravkar sem se privlekel domou,...zje_an ko pes Mislim da sem bil edini zastopnik štajerske,...zraven še enih parih slovencev (vaški bojsi, tati....) PS: fotoreportaža sledi........ :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se