gregor46 Objavljeno Julij 5, 2009 Deli Objavljeno Julij 5, 2009 danes so šli...mislim da gregor......iz Ptuja in ne vem kdo še jaz ga poznam ,ampak ......ostali, ki jih poznam gredo jutri zjutraj, eni pa dopoldan........... haha, zopet si imela gužvo okrog saebe Jouuu morem it spat :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 5, 2009 Deli Objavljeno Julij 5, 2009 evo me.... :yawn: pravkar sem se privlekel domou,...zje_an ko pes Mislim da sem bil edini zastopnik štajerske,...zraven še enih parih slovencev (vaški bojsi, tati....) PS: fotoreportaža sledi........ :yawn: Gregor, tudi mi smo se malo prej privlekli domov, crknjena sem ko pes...., ene dvakrat sem mislila,da bom padla iz ovinka....... ampak ni mi žal za tako dober zbor, predvsem pa folk..... :beer2: :beer2: v petek je bilo še huje.-...... skratka bilo je super............hvala vsem............ :worship: :worship: haha, zopet si imela gužvo okrog saebe gužvo, kje si videl, a zato vedno sama spim....... :krneki: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vdusan Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 (popravljeno) pršli dam, včeraj ob, osmih zvečer. Hvala MK ERE za gostoljubnost. Pozdrav ostali SLO ekipi. Popravljeno Julij 6, 2009. Popravil vdusan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simpleme Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 pršli dam, včeraj ob, osmih zvečer. Hvala MK ERE za gostoljubnost. Pozdrav ostali SLO ekipi. Ne pozdravljaj prezgodaj , eni so mogoče še na poti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ere031 Objavljeno Julij 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Hvala svim motroristima iz Slovenije koji su dosli. Izvinjavamo se nismo imali vremena da se vise druzimo zbog obaveza ali na nekom drugom skupu bice vremena za popravke. Jos jednom HVALA. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Ne pozdravljaj prezgodaj , eni so mogoče še na poti. TOČNO TAKO, ravno kar sem prišel, umiram na obroke... Pičila sva proti Sutjeski, in po dolini direktno na morje, Dubrovnik jeee, ker naju je pralo 350km in je bilo skoraj nemogoče vozit... Mokra ko cucka, do gat!!! Prespala v Neumu, in danes zjutraj počasi proti domu, dvakrat sva se še skopala na našem prelepem Jadranu in ... evo nas, ufff :unsure: Skratka vsem prav lep pozdrav od Soloridersov, in se vidimo kmalu. JUNIOR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vdusan Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 Ne pozdravljaj prezgodaj , eni so mogoče še na poti. A tud ti veš, da so se eni zgubl... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
egy Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 Hvala svim motroristima iz Slovenije koji su dosli. Izvinjavamo se nismo imali vremena da se vise druzimo zbog obaveza ali na nekom drugom skupu bice vremena za popravke. Jos jednom HVALA. lp hvala MK ERE za gostoljubnost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejka23 Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Bilo je superrrr,drugo leto če bo vse po sreči upam da se spet vidimo.Hvala vsem za vse! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krawasaki Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Kje so pa kakšne fotke????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Kje so pa kakšne fotke????????????? na face booku..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 na face booku..... Tukaj še jih najdeš nekaj http://picasaweb.google.si/gregorn.46/MKEreUzice2oo9?feat=directlink Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 baje se bom z MK ERE slučajno srečala na Zlatiboru konc mesca. O:-) upam, da se jim anakondina kri še ni pokvarla. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Letošnji zbor je že naslednji teden. Ima kdo kaj info ali plakat ? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uki2804 Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Letošnji zbor je že naslednji teden. Ima kdo kaj info ali plakat ? lp Nič info. ni nikjer (recesija-šparajo na barvi), sem pa poslal sms Krce-ju bomo vidl če bo kej odziva, mi gremo u petek zjutraj iz Zasavja pa vi kdaj pičte? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Nič info. ni nikjer (recesija-šparajo na barvi), sem pa poslal sms Krce-ju bomo vidl če bo kej odziva, mi gremo u petek zjutraj iz Zasavja pa vi kdaj pičte? Ej Krče ni več v njihovem klubu, kakor jaz vem. Je kao neki support zdej(ve se komu) Drugače pa ja, prvi vikend v Juliju bo spet akcija dol. Se vidmo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uki2804 Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Ej Krče ni več v njihovem klubu, kakor jaz vem. Je kao neki support zdej(ve se komu) Drugače pa ja, prvi vikend v Juliju bo spet akcija dol. Se vidmo!!! Komi čakam, mi pičmo pol naprej u Grčko mal štrajke pogledat:))) lp u Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Nič info. ni nikjer (recesija-šparajo na barvi), sem pa poslal sms Krce-ju bomo vidl če bo kej odziva, mi gremo u petek zjutraj iz Zasavja pa vi kdaj pičte? Predvidoma v četrtek po šihti. Se bomo še u pondelk točn zmisl. Lep pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mokl Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Kakor že povedano, Krče ni več pri Ere, ampak v MC MESSENGERS, pa tudi Srbi so malo začudeni nad nereklamo zbora http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56830.0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 24, 2010 Deli Objavljeno Junij 24, 2010 halo stara klapa ali kdo gre v Užice Lp Bogdan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Junij 24, 2010 Deli Objavljeno Junij 24, 2010 Ere uvek prave dobre skupove ,evo nasao sam nesto, pa dobrodosli... PETAK 12h - Otvaranje kampa-docek gostiju 16h - Srneci gulas 20h - Svirka predgrupe 22h - Koncert SUBOTA 09h - Docek gostiju 10h - Izlet - Potpecka pecina 14h - Rucak 17h - Gradski defile 17h 30min - Street fight - Show girls - Gradski trg 19h - Bajkerske igre 20h - Street fight - Veliki park 21h - Svirka - predgrupe 23h - Koncert - RIBLJA CORBA 01h - Striptiz....mmmm....Namigivanje)) NEDELJA 09h - Dorucak - kafa - ispracaj gostiju...Plačko Petak, Subota, Nedelja...2,3,4 jul....Nezaboravan provod.... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno Junij 26, 2010 Deli Objavljeno Junij 26, 2010 halo banda gre kdo iz Prekmurja ali Gorenjske ? Bovla kaj ti greš :naughty: Lp Bogdan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Junij 29, 2010 Deli Objavljeno Junij 29, 2010 (popravljeno) Mi štartamo v četrtek ob 14h iz Zasavja, pa gremo čez Bosno mimgrede še mal čevapčiče žret. Popravljeno Junij 29, 2010. Popravil vrho1679 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se