morfej Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 Bikerbar Scheifling - Scheifling - AUT Več informacij na tej povezavi http://www.bikerbar.at/cms2/index.php?opti...ails&did=17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
morfej Objavljeno Junij 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2009 Big Bike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
morfej Objavljeno Junij 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2009 Lansko leto se udeležil tega big eventa, pravzaprav je bil to moj prvi obiska tovrstnega motorističnega zbora in moram priznat, da sem bil prav prijetno presenečen. Lokacija Bikersbara ni tako deleč, 150 km iz Ljubljane, jest grem ponavadi čez Jezersko, potem pa se pot nadaljuje skozi lepe Avstrijske vasice, lepa cesta, ki sem jo že kar nekajkrat prevozil, nobene avtoceste, nobene hitre ceste, pravo uživanje za na dveh kolesih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 tudi jaz sem že bil ... to je koncert, ne pa moto zbor ... pa še vstopnina je ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
morfej Objavljeno Julij 14, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2009 tudi jaz sem že bil ... to je koncert, ne pa moto zbor ... pa še vstopnina je ... Seveda je motozbor... pijača, jedača, muska, show program, plesačice... Koncert se odvija vzporedno v zato posebnem zaprtem prostoru, kjer pa se seveda plača vstopnina. V nedeljo sem spet obiskal Biker Bar, plac se že pripravlja na moto dogodek, izdelali so še en Big Bike, urejajo plac za kampiranje... Kar pa se tiče samega bara je notranjost bara opremljena v popolnem motorističnem stilu, lastnik si je dal duška in kreativnosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se