martini Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 23.-24.06.2006. MC CONDOR Zenica Moto susret - Zenica, BiH Info: +387-61/153-618 (Menso) www.mcondor-oldtimer.com A gre kdo v to smer?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
martini Objavljeno Junij 11, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2009 (popravljeno) MC CONDOR Zenica Letošnji datum je: 13. MOTORIJADA "ZENICA 2009." 26.27. i 28.06.2009. MJESTO ODRŽAVANJA: EPICENTAR GRADA (PARKING RMK PROMETA I HARD ROCK KAFFE) ULAZ ZA BIKERE FREE KAMP OBEZBJEĐEN U KRUGU ODRŽAVANJA MOTORIJADE U PETAK KONCERT: PARTIBREJKERSI- BEOGRAD PREDGRUPA: Red Hot Chili Chips GO-GO PLESAČICE AFTERPARTY u HARD ROCK KAFFE-u DEFILE U SUBOTU U 16 SATI TRKA UBRZANJA - SUBOTA U 17 SATI NAGRADE: ZA NAJVIŠE PREĐENIH KILOMETARA 50 EURA ZA NAJBROJNIJI KLUB 50 EURA ZA POBJEDNIKA VOŽNJE SPOROSTI 50EURA ZA POBJEDNIKA U TRCI UBRZANJA DO 750ccm 113 EURA ZA POBJEDNIKA U TRCI UBRZANJA OD 750ccm I VIŠE 213 EURA GENERALNI POKROVITELJ "KARLOVAČKO" Več info: http://mctica.com/index.php Popravljeno Junij 11, 2009. Popravil martini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
martini Objavljeno Junij 11, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Več info: http://mctica.com/index.php?option=com_fro...&Itemid=104 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Mi gremo v Zenico na poroko, je kolega (president MC Gremium) končno zbral pogum za korak naprej. Da bo motorijada takrat mi pa ni povedal Štart planiramo v četrtek iz KR, prihod v Zenico pa petek..., pa ne da se nebi dal dol pridet v enem dnevu Lp T. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 (popravljeno) letos naj bi bila motoriada v organizaciji MC TICA :beer1: poroka TAŠKA IN VESNE pa bo v organizaciji MC KONDOR ki je tudi njun kum treba pa je vedet da delujeta v Zenici dva kluba in po dogovoru prirejata partije vsak eno leto ,si pa verjetno malo nagajata Popravljeno Junij 13, 2009. Popravil zlati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Tudi mi gremo na poroko od našega brata Taška.Ja cajt je že bil,da se ožen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 Jutri štartamo iz Kranja proti Zenici okrog 8 - 9h trije motorji......spotoma poberemo še dva štajerca. Lp T. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se