Skoči na vsebino

MotoGP v Motegiju


suzuki

Priporočene objave

Huaaa, spet eno presenečenje... A se je vam tudi zdelo, da je bil Rossi po dirki kar precej razočaran oz slabe volje (čeprav je to skušal skriti), saj ga je Barros, ki je prvič vozil RC211V (pa še to ne tovarniško!) pošteno peljal scat :oops: .

Tudi obnašanje obeh motorjev je bilo neprimerljivo: Rossijeva koza je skakala povsod naokoli, Alex se je vozil kot po tirnicah - menda sta imela pa čisto enake gume, tako da to ni moglo vplivat... :?

Zanimivo pa tudi to, koliko motorčkov je tokrat crknilo (in to prav "tanajtabolšim): v bokse so predčasno odpeljali Biaggi (M1), Katoh (RC211V), pa še nekdo, se ne spomnim imena... :shock:

  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rossijeve besede pa dirki:

"Poraz me je le še bolj motiviral pred koncem SP. Sedaj je na dirkališču še en tekmec več z enakovrednim motorjem"

Mogoče pa gre za padec koncentracije od koncu sezone :?: 8)

Upam, da bo še kakšna dobra dirka :P :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Norick Abe, član moštva Antena 3 Yamaha d´Antin, bo od dirke na Phillip Islandu v Avstraliji, ki bo na sporedu čez štirinajst dni, dalje dirkal s štiritaktno Yamaho YZR-M1. Abe se bo tako pridružil štirim drugim dirkačem s tem motorjem, saj bosta že v Maleziji z njim poleg rednih Biaggija in Chece dirkala tudi Olivier Jacque in Šinja Nakano. “Yamaha je potrdila, da bomo na Phillip Islandu dobili motor M1 in upam, da se bom lahko boril za mesta pri vrhu,” je dejal Abe, ki je v Motegiju z dvotaktno 500-kubično Yamaho osvojil osmo mesto.

Vodja moštva Luis d’Antin je pojasnil: “Norick bo končno sedel na štiritaktni motor. Mislim, da si to res zasluži, saj je dal od sebe vse, da bi ga dobil. Dirka v Motegiju je še enkrat dokazala, kako velika razlika je med dvo- in štiritaktnimi motorji. S trdim delom si je tako nagrado več kot zaslužil.”

D’Antin je poleg novice o Abeju sporočil tudi to, da Pereja Ribe ne bo več v njegovem moštvu. Španec je letos padel skoraj na vsaki dirki in bil nenehno poškodovan. Do konca sezone ga bo nadomeščal Jose Luis Cardoso.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobra dirka je bla. :)

Če Rossi tko prav, bo pa že držalo!

Suzuki, strinjam se s tabo, res je Rossi-jeva Honda nekam zelo opletala, predvsem sprednje kolo je bilo nestabilno, kot se malokdaj vidi. Kaj in kako je bilo na tem? Nimam pojma!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola Lojzi,

možno je, da je Rossi v silni želji, da bi prehitel Alexa vozil tako "grdo" (na silo) in je zadeva zato tako opletala, a vedno bolj se mi zdi, da ima Sito Pons v svojem moštvu skritega asa v rokavu: glede na to, da je Capirossi z lansko Rossijevo (2T) Hondo dosegel tretje mesto (kar pomeni, da je za sabo pustil Ukawo na RC211V, Checo na M1, pa Robertsa na GSV-Ru!) morajo imeti v tem moštvu enega FUL specialista za okvirje in nastavljanje podvozja!

Zanima me tudi, če kdo ve, ali je Barrosova Honda v celoti iz Hondine tovarne ali so od tam dobili samo motor in so okvir in vse ostalo naredili sami v West moštvu???

  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Baje so dali samo West nalepke gor pa ga spolirali 8) :wink: pa med treningi so samo ketno namazali menjali gume pa je to blo to 8) tak vsaj pravi g. Jurgen Fuchs pri eurosportu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest pa praum da tud slepa kura zrno najde,glede pa na Barrosov staž v motociklizmu ni da bi se preveč hvalu z uspehi res pa je odpelu lepo dirko.Če bo tko nadaljeval do konca druge sezone bom tud sam zelo vesel,v kar pa močno dvomim :D :P :wink: :!:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men je bla kr dobra dirka, čeprav navijam za Rossi-ja, sem zadovoljen z dirko. Privoščim zmago Barosu, samo škoda da je Kato izpadel. Bi blo še bolj zanimivo.

Komaj čakam naslednjo sezono!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

Komaj čakam naslednjo sezono!

Hej, saj so še tri dirke do konca sedanje, kam se ti tako mudi :?: :?: :?: Že na naslednji dirki se bo pojavilo nekaj novih štiritaktnikov npr Abe, Olivier in Shinya na M1, pa Kawla bodo spet usposobili, pa Max, Alex in še kdo bo spet hotel pokazat auspuhe "ve se komu", naj se vidi da le ni tako dober; če jim bo seveda ratalo... hua, več kot zanimivo bo :lol: 8) .

Prenosi naslednje dirke (VN Malezije v Sepangu) se začnejo (na Eurosportu) v petek ob 7:15 (zjutraj) s prvim treningom (vsaj napoved je bila taka)...

  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej se mi ne mudi,samo mislim da letos več ne bo tako napeto. Zmagal bo verjetno eden od teh Rossi,Kato ali Baros, vsi ostali so bolj statisti.

Kawa je na žalost še bolj v beta verziji in še ni konkurenčna, Biaggi pa dvomim da bo lahko letos premagal katerega od prej omenjene trojke.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naslednje leto zna bit Kato kar nevaren. "Ta mal" je opasan, lahek, skoncentriran in očitno zna vozit. Mislim, da naslednjo sezono Rossi ne bo imel lahkega dela; bo vsaj bolj napeto. Drugače pa ne vem kaj bo s Superbike prvenstvom? Se bo obdržalo, bo šlo počasi v zaton???

Aja, sej res. Kje bi lahko dobil posnetke voženj tistih norcev z otoka Man?

lp, Pjotr.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!