Skoči na vsebino

APRILIA MOTO 6.5

Priporočene objave

Objavljeno

Prijatelj se je navdušiv nad tem motorjem :? in me prosi, da poizvem o njem kaj več. Pred kratkim ga je prodajav fant iz primorskega konca, ko pa bi se morala dobiti, naj bi imev z njim nesrečo. Ker je BAJE teh motorjev v SLO prodanih malo, vas naprošam, če ima kdo kakšne iskušnje s tem motorjem, da jih deli z nami (motosvetovci), ter ali pozna kdo koga, ki ta motor prodaja??

PS Ice, sorry sam te teme nisem našev nikjer :wink: :cry:

Objavljeno

www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) , tam sem vido da jih prodajajo

Objavljeno

na njej sem opravil za neomejeno. lahko vodljiv motor. :oops:

Objavljeno
www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) , tam sem vido da jih prodajajo

Ja hvala, ta Mitja je ta k jo je stovku ta druga oa je iz MB pa naj nebi bila ohranjena :evil: :?: :roll:

Objavljeno

Če ma enako mašino kot Pegaso in starejši F 650 ?

Objavljeno

Ti povem, de nimam pojma, naj bi biv delan z BMW F650 KAO :shock: :?

Objavljeno

tudi jaz sem z njim delal neomejenega.. simpatična zadeva... več o njem na tej strani:

http://home.snafu.de/grabo/aprilia/

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

Imel sem Pegasota 650 - enaka masina, kar OK dosta navora...

Moto je fuul super, le rad bi vedel 1000 ccm. Upam, da ga bodo začeli počasi izdelovat!!! To bo zanimiva stvar!!! Garantirano!

Moto 1000

Objavljeno

Izredno zanimiva linija motorja (beri:oblika)!!!!

Sam prava uspešnica pa mislm da ni bil!A je sploh obstajal v kaki drugi barvi kot v oranžno sivi???

Ciao,by Pero

• 5 let pozneje...
Objavljeno

Malo je treba obnovit temo, je že mal prahu gor :whistle:, obstaja v vsaj 3 ali celo 4 barvnih kombinacijah. Zanima me kako je z temi rotax mašinami?

Objavljeno (popravljeno)

Jaz sem do sedaj zasledil samo 2 barvni kombinaciji. :hmm:

agregat je isti kot pri pegasu.

Načeloma brez problemov, sem pa imel priložnost en primerek intimno spoznat. :whistle:

Če te še kaj konkretnega zanima, vprašaj.

Popravljeno . Popravil simonsi
Objavljeno

Barvne kombinacije so oranžno/srebrna, belo/siva in meni najlepša črno /siva. simonsi, napiši o njej čim več.

Objavljeno

Malo pozno, sem čisto pozabil. :blush:

+ Lahek, okreten, udoben, še kar potegne, končna okol 160kmh, zavore dovolj močne za tak tip motorja, zanesljiv agregat.

Deli pašejo od pegasota, unikaten, zanimivo obvlikovan.

- Čisto premehek zadnji feder, semeringi na vilicah radi spustijo, ima dokaj ozko uporabno območje obratov, agregat cuka pod 2.5-3k rpm, nad 6-7k rpm je pa že konec. Nekateri so imeli probleme z vplinjačem, motor cuka, seka iz izpuha.

Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!