soncy Objavljeno Julij 19, 2009 Deli Objavljeno Julij 19, 2009 super je blo, kljub res groznemu vremenu. vse pohvale Freisingom za njihov trud, prijaznost in gostoljubje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
travac Objavljeno Julij 19, 2009 Deli Objavljeno Julij 19, 2009 bila, videla in bila najbol zadovolna z teeeeem mmmmmmmmmmmm, sam teli pa niso lih brihtni, učerejšni rekord je bil 205kg. fak, čist divji fantje dobr ste tole organiziral :worship: več slik od teh silakov in podobnih motorističnih silakov boste pa najdl na naši strani www.roadshadows.com Ze tko je ful matranja v zivljenju zato ne vem zakaj bi se kvihte natezal.?? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno Julij 19, 2009 Deli Objavljeno Julij 19, 2009 VSEM hvala ,ki ste nas kljub slabemu vremenu podprli in prišli na srečanje.mi vedno govorimo"tapravi vedno pridejo" upamo ,da smo se maksimalno potrudili in stvar kljub vremenskim nevšečnostim izpeljali maksimalno.več je pa bilo že skoraj nemogoče. lp se vidimo naslednjič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Ze tko je ful matranja v zivljenju zato ne vem zakaj bi se kvihte natezal.?? :naughty: ja ne vem, da zravn saj mau zgledaš, čeprou teli so res mal preveč nabildani, saj za moje pojme, ampak kurc pogledaš pa še zmeri :naughty: rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 glede na razmere, je bilo za vse odlično poskrbljeno pojedu sem čevapčiče, lotlete in golaž ... njami ... vsi motoristi so imel na jakni mušice.. edin jaz golaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 (popravljeno) glede na razmere, je bilo za vse odlično poskrbljeno pojedu sem čevapčiče, lotlete in golaž ... njami ... vsi motoristi so imel na jakni mušice.. edin jaz golaž Pomojm, da sm te vidla za sosedno mizo ja Je blo pa fletn ja, organizatorji so se res potrudl... pa celo na enem motozboru sem lahko kej spila, k nisem bila z motorjem ... pa še dež me tko ni mogu naprat hehe... morm se mal potolažt, da nisem mogla z motorjm pridt... Popravljeno Julij 20, 2009. Popravil KawasakiGirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Nisem imel namena prit sploh... Pol sem se pa kar nasim fantom pridruzil, pa smo pripicili v petek... Izredno fajn... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 slike bodo ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renca Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Tud midva sva bila v sobot, z motorji. Malo naju je škropilo po poti, ampak za dobro družbo, stare prjatle in čevape se je pa splačal pridt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Julij 27, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2009 slike bodo ??? Ko se vrneš z dopusta bojo sigurno že Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 neki malega jih je na roadshadows Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 no končno je tudi nam uspelo skompletirati nekaj slik od moto zbora. nekaj še bo.na you tube je tudi že nekaj.bo pa še. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Fantje od Freisingov, vse je bilo OK, le drugo leto malo manj barske cene, prosim. Pivo po 2,10€, da ne govorim o hrani ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se