gregor46 Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 15. MEDNARODNO SREČANJE MOTORISTOV MK-KURENT 24.-26. julija 2009 se ponovno srečamo na novi lokaciji.......MOSTJE. Dogaja se 15. srečanje motoristov v organizaciji MK-Kurent - Ptuj. Na zboru, kljub novi lokaciji (MOSTJE), ne bo manjkalo dobre hrane in pijače, žive glasbe, motorističnih iger, panoramske vožnje, vročega erotičnega programa, dobrega vzdušja in žur do jutranjih ur. VABLJENI Lp, MK KURENT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Junij 22, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Evo še zemlevid: Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Na 15. obletnico je potrebno priti, se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jiimmy Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Ja, se že pripravljamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 27, 2009 Deli Objavljeno Junij 27, 2009 Pridem, magari peš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Vsak dan dežuje da bo lepo vreme konec meseca. Pivo je že na ledu. L.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 tu naprej se potem pride v Radence malo mi je skrajšana pot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Julij 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2009 tu naprej se potem pride v Radence malo mi je skrajšana pot Ja, do radenc je dobrih 20km. PS: koliko je krajša pot, toliko več časa bo za :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MeSkO__ Objavljeno Julij 19, 2009 Deli Objavljeno Julij 19, 2009 Pridemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 pridem s Perotom & Lackovo četo ! :evilgrin: potem pa gremo še na Krawal ! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Julij 20, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2009 :lol: no nekaj resnih kandidatov nas je že,....pa če še kdo pride, pa nas bo že dovol za fešto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Ker bo lepo vreme, se nas bo precej pripeljalo. Kogar motijo komarji, naj s sabo prinese repelent! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ridegirl32 Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Če bom le lahko pridem. Glede komarjev pa se bo tudi našla kakšna rešitev. Se kdo javi, da bo namesto mene daroval kri, vsem tem lačnim komarjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jankolucka Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Mogoče pa na tej novi lokaciji Mostje ne bo tolk komarjev . To bo zdej že četrta lokacija , kar hodm na Kurente , na ta prvi je najmn pikal , na ta drug je blo najbl trdo (sam kamn , pa OBERKRAJNARJI so nas moril) , pol so nas pa res ene pet let kar skus komarji ob tistm potoku pikal , kje je pa ta nova lokacija bi pa organizator tut lohka povedou , če že kašnga plana ne posreduje nikjer . Vreme pa bo , I T A K , smo ga naročl , sam upam , de sred prireditve ne bomo spet brez piščancou ostal . Se idjamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jankolucka Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Se opravičujem , sm prekasn zemlevid našu , zdej pa točn vem , kje ste , pridemo iz dolenske , mislm ,de nas bo kar najkaj , more še celu trajkerja Robija našuntamo .... . Sam de nau spet točenga pira , tistga ki iz zida pod prtiskom prteče , po tistm se mi zmiraj br.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Julij 21, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 21, 2009 Vi kar prinesite kakšno flaško anti insekt spreja, nikoli se neve. Robija mi pa le prišlepajte na plac,.......mi je oblubo da pride z vso svojo kompozicijo (avtodom, traki, motor,.......). Glede piva pa nič bat,......kolko hočeš in kakšno hočeš (od najbolših seveda) PS: ne pozabit na KOPALKE. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Robijevi kompoziciji se bom nekje med potjo še jaz priklopu. Upam da ne bojo imel moji dobri kolegi - fntine iz Ribnce nič proti. PS :naughty: Sm slišu, da si nov ime zbirajo in fajn motopiknik pripravljajo. Sicer bo pa Robi sam povedu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr1 Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Se opravičujem , sm prekasn zemlevid našu , zdej pa točn vem , kje ste , pridemo iz dolenske , mislm ,de nas bo kar najkaj , more še celu trajkerja Robija našuntamo .... . Sam de nau spet točenga pira , tistga ki iz zida pod prtiskom prteče , po tistm se mi zmiraj br.... Probej letos enedva :beer1: mn spit pa ne boš :yes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr1 Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Robijevi kompoziciji se bom nekje med potjo še jaz priklopu. Upam da ne bojo imel moji dobri kolegi - fntine iz Ribnce nič proti. PS :naughty: Sm slišu, da si nov ime zbirajo in fajn motopiknik pripravljajo. Sicer bo pa Robi sam povedu :naughty: Sm slišov de si šu med motoriste.Če boš kej po naših koncih hodu se pa ustav na en .Se vidmo pr Robitu če ne prej.LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Drmr 1 dogovorjeno. Če se ne bom Robitovi kompoziciji pridružu v petek, pridem v soboto sigurno za kako urco. Namreč ponoč delam cel vikend. V kolker se pa ne srečama, naj ti pa da Robi mojo mobi številko, če je nimaš, pa me poklič. Tegale ne smem spustit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Julij 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2009 (popravljeno) Za vse ki dvomite v novi plac.............. Angleška travica: In pa bošanska senca za šotore: PS: da o pijači ne govorim.......... Popravljeno Julij 23, 2009. Popravil gregor46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tant70 Objavljeno Julij 23, 2009 Deli Objavljeno Julij 23, 2009 gorenc pridemo ziher ejga !!!!!!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Julij 23, 2009 Deli Objavljeno Julij 23, 2009 Za vse ki dvomite v novi plac.............. Angleška travica: In pa bošanska senca za šotore: PS: da o pijači ne govorim.......... A je tudi potoček ob tem placu? Na zemljevidu se nekaj modrega vidi Pridemo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Julij 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2009 Ja, mimo teče oziroma je tekel potoček ob kakšnem deževju, sedaj pa je suho. PS: šototr že stoji: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jiimmy Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 še zadnje priprave, zdaj pa akcija :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se