drmr1 Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Teren je videt res prva liga,škoda da ne morem prit na kakšn :beer1: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 A klope ste spodili s hoste?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Danes je bilo na zboru prav fajn, dokler sem bil. Sem moral proti domu, predno je bil golaž gotov. Pa tako je dišalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 je ponoč kaj deževalo tam ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Julij 25, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2009 A klope ste spodili s hoste?? A klopi so v hosti ...... tega pa sploh nismo vedli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Julij 25, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2009 (popravljeno) @matjazg: res skoda da si moral it delat, je bilo prav fajn :grim ,..... po golažu smo si pa tudi prste lizali PS: se ti splača pridet nazaj .) @stuhec: ja pozno ponoči se je uscalo ampak glavno je bilo že zanami, tako da smo z žurom, pokanjem , smojenjem gum,.....nadalnjevali kar pod šotorom, tam nekje do pete zjutraj (jaz ostali še mogoče dlje) SEDAJ PA ZOPET V OJGN..........VABLJENI Popravljeno Julij 25, 2009. Popravil gregor46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jiimmy Objavljeno Julij 26, 2009 Deli Objavljeno Julij 26, 2009 preživeli; komaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 Sem rekla da pridem in res sem bila skoraj peš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jiimmy Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 evo, še nekaj slikic, več pa na naši strani, ko se bo naš "home page master" streznil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MeSkO__ Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Bilo pravo ne :evilgrin: Same pohvala Kurentom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jiimmy Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1876 MK Kurent srečanje, album slivio povezava do albuma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno September 30, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2009 No pa smo se tudi kurenti zbudli Evo slike http://picasaweb.google.si/gregorn.46/MKKurentPtuj2oo9?feat=directlink Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se