matjazg Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Komarju je blo pa res ko hudiča. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cof Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 neb vedu če nebi biu ceu bulou od tistih krvosesou. pajk u dolino :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 Komarju je blo pa res ko hudiča. Še dons me vse srbi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 Enim ni zneslo dol it :8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tinaizvile Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 sej use lepu in prou sam ti prokleti komarji so me skor pojeli!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gespann Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Ne razumem, ste kao izkušeni bajkerji, pa vas vseeno vsako leto presenetijo komarji ob vodi! Jaz imam lepo autan vedno v torbi in nič težav s temi krvosesi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 mi smo se namazali z bencinom pa niso več prišli blizu :evilgrin: frfljot 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Ne razumem, ste kao izkušeni bajkerji, pa vas vseeno vsako leto presenetijo komarji ob vodi! Kje si ti vidu vodo?????????JST JE NISM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 sej use lepu in prou sam ti prokleti komarji so me skor pojeli!!! mene tud :angry: čeprav sem bla vsa naparfumirana s pipsom no, drugač je blo pa fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 A to, da sta se en taljan pa taljanka uspela ubit u suboto zvečer nau pa nuben umenu??? RIP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 sedaj pa je OK ker si omenil ?! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 A to, da sta se en taljan pa taljanka uspela ubit u suboto zvečer nau pa nuben umenu??? RIP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se