ssumrak Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Motoristi BUBKA bar-a prirejajo prvi moto piknik, ki bo 04.07.2009 s pricetkom ob 15.00 uri. Dečno selo 32, 8253 Artiče, Brežice, Posavje,Slovenija Program: - panoramska voznja - druzabne igre - veliko dobre glasbe - ROCK SKUPINA HOLDER - streaptease Vabljeni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blash Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Pridemo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Če bo vreme se pripeljem kaj mimo. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Zdaj počasi bo pa že za vsakim vogalom nov klub...na vašem koncu je pa ja že klubov...5?...zgleda,da je to postalo tako moderno kot včasih pikado.Ko je imel skoraj vsak lokal svojo ekipo :krneki: No...na pijačo pa se bomo pripeljali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 (popravljeno) Jaz sicer prvič slišim za tale klub in tudi nisem bil še nikoli tam, tako da sem na enakem Klubov ko listja, se strinjam. Pa sej je zanimivo tako ali pač?! Se mi zdi da bo slej ali prej se vedlo, kateri se tisti največji motozbori na katere moraš priti, da si ''pravi'' motorist, potem bodo pa še tisti manjši - neobvezni Lp Popravljeno Julij 1, 2009. Popravil johnny21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Jaz sicer prvič slišim za tale klub in tudi nisem bil še nikoli tam, tako da sem na enakem Mislim,da to (še)ni klub No drugače pa lokal ni slab.Imajo wireless internet :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Ja lokal ni slab. Ambient pa tudi. Se rad tam ustavim. Nisem pa vedu da ima Bobka svoj klub. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 hja, bo kr treba jet pogledat, drugače ne bomo vedeli kako je. Se vidmo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 5, 2009 Deli Objavljeno Julij 5, 2009 Bil na pijači Promenadna vožnja res ok.Ni bilo tisto res počasi,kot se zna kdaj zgodit.Motorjev pa kar neki.Na prvem postanku zastonj pivo,soki,čevapčiči.Pri drugem pa vino in narezki Prva dva burn out-a in mopi,ki ga glih ne vidiš na vsakem zboru! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Bil tam, blo super. Super panoramska, z lepimi dvemi postanki, super lokacija in pripravljen prostor (tudi pod kozolcem), tako da naslednje leto itaq spet pridemo. Lp Johnny Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blash Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 Mislim da je bilo super in verjamem da bo drugo leto še boljše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se