n1100 Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Mura je poplavljala, vendar Motoristov ne :evilgrin: ...... zato vabljeni v Prekmurje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejc Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 obvezno pridem... Black Wingsi ste zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejc Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 pa še vreme se nam obeta :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
n1100 Objavljeno Junij 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 29, 2009 pa še vreme se nam obeta :naughty: bo že skrajni čas za kaki sončen viked ja :yes: .......če bo vreme ok bo pa itak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Če bo vreme pa res pridemo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Pridemo na parti!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 najverjetneje ka prijen v soboto na eno pijačo! te čas pa fajn bojte pa kak moja kolegica prej... brez norosti lp,n Če bo vreme pa res pridemo! pol te bom pa za rokav pocukala, prou? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 pridem dans malo poglednit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 pa san najšla odgovor.... se vidimo ju3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Julij 4, 2009 Deli Objavljeno Julij 4, 2009 sem šel pogledat plac za naslednj let da bom vedu kje je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejc Objavljeno Julij 5, 2009 Deli Objavljeno Julij 5, 2009 Bilo je super... Mel veliko srečo zjutraj pri odhodu domov, so se plavi postavli kar na izhodu iz prizorišča. Bi lahko pihnil da bi žolni razneslo tisto frulico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
n1100 Objavljeno Julij 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2009 Bilo je super... Mel veliko srečo zjutraj pri odhodu domov, so se plavi postavli kar na izhodu iz prizorišča. Bi lahko pihnil da bi žolni razneslo tisto frulico. ja uspelo je .......ta plavi pa so prišli, ker sta se fant in punca stepla(no punca je fanta) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejc Objavljeno Julij 5, 2009 Deli Objavljeno Julij 5, 2009 (popravljeno) ja uspelo je .......ta plavi pa so prišli, ker sta se fant in punca stepla(no punca je fanta) :lol: Popravljeno Julij 5, 2009. Popravil dejc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 5, 2009 Deli Objavljeno Julij 5, 2009 a tebe je ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejc Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 a tebe je ? eh ne sam neumno se mi zdi kaj folku dela moja punca že ni taka :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schani_ Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 (popravljeno) moja punca že ni taka :evilgrin: Če si žleht jih pa že dobiš...kar priznaj! je pa blo vredo..vsaj do takrat ko sem bil spodaj...pred večerom pa sem moral odpeketati! Škoda samo, da je bil tolk razmočen teren v nasprotnem pa je lokacija kar solidna tako, da se bomo še ustavli kdaj! Popravljeno Julij 6, 2009. Popravil schani_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverca Objavljeno Julij 26, 2009 Deli Objavljeno Julij 26, 2009 utrinek oz.najlepši del srečanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 prijem se ju3 pokazat malo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se