dogy Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 lepo bi prosil ce je kdo ze kdaj podiral motor in popravljal menjalnik ce me lahko kontaktira prek msn da bi lahko izvedel cim vec stvari prosim..........msn: the_zlodej@hotmail.com
simonsi Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 če nimaš pojma ne šlataj. Prek neta itak ne boš nič pametnega zvedel, edino če imaš kakšno konkretno vprašanje.
Jure Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Preko neta se da ogromno zvedet, ampak kot je rekel simonsi, moraš že prej malo poznat stvar in imet konkretna vprašanja, da veš kaj vprašat, oziroma kaj iskat. Po mojih izkušnjah se pri specifičnih popravilih motorjev najboj splača pobrskat po forumih namenjeni tem motorjim. Ziher je kar ene par CBR forumov, s katerimi si lahko pomagaš..
dogy Objavljeno Julij 4, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 no sej ni panike ce noben noce nic pomagat bo ze bols
RVT Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 lepo bi prosil ce je kdo ze kdaj podiral motor in popravljal menjalnik ce me lahko kontaktira prek msn da bi lahko izvedel cim vec stvari prosim..........msn: the_zlodej@hotmail.com A ti meče ven iz druge prestave ?
dogy Objavljeno Julij 6, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 A ti meče ven iz druge prestave ? iz cetrte
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se