Skoči na vsebino

Motoristično srečanje Kaštela 17.7.-19.7.2009

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni

Vem da neradi potujete zadnje čase na Hrvaško, ampak jaz poskušam ohranjat z njimi dobre odnose.

Kakorkoli že, z nekaterimi prijatelji sem se zmenla, da pridem na moto srečanje v Kaštelo (split)...

Vendar mi marsikdo tukaj govori, da naj ne grem sama na pot in da se mi lahko svašta zgodi....

Tako mi je nekdo priporočal, naj objavim temo in na ta način izvem, če kdo slučajno gre v petek dol?

Objavljeno

Če si na tisti sliki,ki jo maš v profilu ti,pol ti pa ne bo težko najt družbe! :OK:

No,lepo potovanje ti želim!

Objavljeno
Če si na tisti sliki,ki jo maš v profilu ti,pol ti pa ne bo težko najt družbe! :OK:

No,lepo potovanje ti želim!

Ja sem jaz na sliki :$

Ampak kot zgleda še ni koga, morda bi pomagalo, da bi bila blontna in prsata in v tangicah :P

Objavljeno

Men si všeč taka,kot si na sliki! :blush:

Samo jaz nimam mopeda (še),da bi se ti ponudil za družbo. Mam pa vso opremo! :naughty:

Objavljeno
Men si všeč taka,kot si na sliki! :blush:

Samo jaz nimam mopeda (še),da bi se ti ponudil za družbo. Mam pa vso opremo! :naughty:

aaaaaaaaaa taako, pol verjetno ne iščeš kako mačkico ki ima motor, da te zapelje, boš raje počakal in ti katero zapeljal :P

Objavljeno
aaaaaaaaaa taako, pol verjetno ne iščeš kako mačkico ki ima motor, da te zapelje, boš raje počakal in ti katero zapeljal :P

Iščem,iščem,samo me je sram priznat! :blush:

A ti bi me peljala? :OK:

Objavljeno

ooo to pa raje ne, nisem najbolj pametna izbira veš, zadnje čase nikogar več ne vozim vzadi :blush:

Objavljeno (popravljeno)

Jest in moji lubici gremo u soboto prot kašteli, pot bo za spremembo ob morju cez rijeko pa naprej, gre se pa pocas, vsaj 2 dni do Šibenika :)) treba kaj vidt, ne samo noret...

lp u.

Popravljeno . Popravil urkoman
Objavljeno

Boš pa moral kar hitro hodit,da boš prišel v 2 dneh do Šibenika :D

Objavljeno
Vendar mi marsikdo tukaj govori, da naj ne grem sama na pot in da se mi lahko svašta zgodi....

Jaz ti predlagam, da se pelješ po avtocesti, ker je tam manjša nevarnost, da te kteri v gozd zvleče, pol pa itak veš kaj sledi... :krneki: :P

Objavljeno
gre se pa pocas, vsaj 2 dni do Šibenika :)) treba kaj vidt, ne samo noret...

Maš prav. Med Rijeko in Šibenikom maš pa res tolko za videt, da je za popizdit. Ti raje priznaj, da te je strah v drugo šaltat, da o višjih sploh ne govorimo... :P

Objavljeno
Jest in moji lubici gremo u soboto prot kašteli, pot bo za spremembo ob morju cez rijeko pa naprej, gre se pa pocas, vsaj 2 dni do Šibenika :) ) treba kaj vidt, ne samo noret...

lp u.

pozdravljen,

ja prav maš, treba kaj videt in lepo ob morju, tudi jaz razmišljam o neki taki opciji, lepo ob obali ! :OK:

Objavljeno
Jaz ti predlagam, da se pelješ po avtocesti, ker je tam manjša nevarnost, da te kteri v gozd zvleče, pol pa itak veš kaj sledi... :krneki: :P

hahahah a reeees, joj o tej smeri sploh nisem razmišljala, da bi se mi lahko pripetilo, da me kdo v gozd spravi. Upam, da če že, da bo orng tip :winkiss:

Objavljeno

šumski vapo ! orng tip ! :evilgrin:

Objavljeno
hahahah a reeees, joj o tej smeri sploh nisem razmišljala, da bi se mi lahko pripetilo, da me kdo v gozd spravi. Upam, da če že, da bo orng tip :winkiss:

To so pa naše,taprave Korošice! :worship::D

Objavljeno
To so pa naše,taprave Korošice! :worship::D

joj meni je že nerodno nooo :blush:

kaj pa če priznam da imam HR Zagorske krvi :yea1:

Objavljeno
Upam, da če že, da bo orng tip :winkiss:

Ti sam povej, kdaj se boš mimo peljala. B)

Objavljeno (popravljeno)
kaj pa če priznam da imam HR Zagorske krvi :yea1:

Kaj zagorska kri tut obstaja??? :eek: Jaz sem mislil, da samo štruklji... :P

Popravljeno . Popravil vapotek
Objavljeno
Maš prav. Med Rijeko in Šibenikom maš pa res tolko za videt, da je za popizdit. Ti raje priznaj, da te je strah v drugo šaltat, da o višjih sploh ne govorimo... :P

:lol1:

Objavljeno

Priznam vse, dubu si me. Nekako se drzim da u drugo ne saltnem, ti dobr ves zakaj, za ostale ki se ne vedo pa je tkole.

Mozni sta 2 prestavi:

Prva gre u drva,

Z drugo pa u trugo.

Bom jest kr pr ta pru ostal pa 2 dneva do šibenika porabu, hehe

Se vidmo dol, če se pot ne bo zavlekla :)

Objavljeno
pozdravljen,

ja prav maš, treba kaj videt in lepo ob morju, tudi jaz razmišljam o neki taki opciji, lepo ob obali ! :OK:

Ja in kdaj gres, a ze ves?

Objavljeno
Ja in kdaj gres, a ze ves?

ja 17.7. grem, to je petek

Objavljeno
Kaj zagorska kri tut obstaja??? :eek: Jaz sem mislil, da samo štruklji... :P

:lol1: jaaaaaaaa tud obstajaaa, drugače nebi znala tk fajn štrukle delat :naughty: post-24360-1247175595_thumb.jpg

Objavljeno
:lol1: jaaaaaaaa tud obstajaaa, drugače nebi znala tk fajn štrukle delat :naughty: post-24360-1247175595_thumb.jpg

Napaka! Zdej se ti bo pa Vapo na štrukle povabo. :D

Objavljeno

Proklet slinavc :P

:evilgrin:

Kaj zagorska kri tut obstaja???

Stari...obstaja :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!