JANUSKA Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Pozdravljeni Vem da neradi potujete zadnje čase na Hrvaško, ampak jaz poskušam ohranjat z njimi dobre odnose. Kakorkoli že, z nekaterimi prijatelji sem se zmenla, da pridem na moto srečanje v Kaštelo (split)... Vendar mi marsikdo tukaj govori, da naj ne grem sama na pot in da se mi lahko svašta zgodi.... Tako mi je nekdo priporočal, naj objavim temo in na ta način izvem, če kdo slučajno gre v petek dol? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Če si na tisti sliki,ki jo maš v profilu ti,pol ti pa ne bo težko najt družbe! No,lepo potovanje ti želim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Julij 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Če si na tisti sliki,ki jo maš v profilu ti,pol ti pa ne bo težko najt družbe! No,lepo potovanje ti želim! Ja sem jaz na sliki :$ Ampak kot zgleda še ni koga, morda bi pomagalo, da bi bila blontna in prsata in v tangicah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Men si všeč taka,kot si na sliki! Samo jaz nimam mopeda (še),da bi se ti ponudil za družbo. Mam pa vso opremo! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Julij 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Men si všeč taka,kot si na sliki! Samo jaz nimam mopeda (še),da bi se ti ponudil za družbo. Mam pa vso opremo! :naughty: aaaaaaaaaa taako, pol verjetno ne iščeš kako mačkico ki ima motor, da te zapelje, boš raje počakal in ti katero zapeljal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 aaaaaaaaaa taako, pol verjetno ne iščeš kako mačkico ki ima motor, da te zapelje, boš raje počakal in ti katero zapeljal Iščem,iščem,samo me je sram priznat! A ti bi me peljala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Julij 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Iščem,iščem,samo me je sram priznat! A ti bi me peljala? ooo to pa raje ne, nisem najbolj pametna izbira veš, zadnje čase nikogar več ne vozim vzadi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 (popravljeno) Jest in moji lubici gremo u soboto prot kašteli, pot bo za spremembo ob morju cez rijeko pa naprej, gre se pa pocas, vsaj 2 dni do Šibenika ) treba kaj vidt, ne samo noret... lp u. Popravljeno Julij 9, 2009. Popravil urkoman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Boš pa moral kar hitro hodit,da boš prišel v 2 dneh do Šibenika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Vendar mi marsikdo tukaj govori, da naj ne grem sama na pot in da se mi lahko svašta zgodi.... Jaz ti predlagam, da se pelješ po avtocesti, ker je tam manjša nevarnost, da te kteri v gozd zvleče, pol pa itak veš kaj sledi... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 gre se pa pocas, vsaj 2 dni do Šibenika ) treba kaj vidt, ne samo noret... Maš prav. Med Rijeko in Šibenikom maš pa res tolko za videt, da je za popizdit. Ti raje priznaj, da te je strah v drugo šaltat, da o višjih sploh ne govorimo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Julij 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Jest in moji lubici gremo u soboto prot kašteli, pot bo za spremembo ob morju cez rijeko pa naprej, gre se pa pocas, vsaj 2 dni do Šibenika ) treba kaj vidt, ne samo noret... lp u. pozdravljen, ja prav maš, treba kaj videt in lepo ob morju, tudi jaz razmišljam o neki taki opciji, lepo ob obali ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Julij 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Jaz ti predlagam, da se pelješ po avtocesti, ker je tam manjša nevarnost, da te kteri v gozd zvleče, pol pa itak veš kaj sledi... :krneki: hahahah a reeees, joj o tej smeri sploh nisem razmišljala, da bi se mi lahko pripetilo, da me kdo v gozd spravi. Upam, da če že, da bo orng tip Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 šumski vapo ! orng tip ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 hahahah a reeees, joj o tej smeri sploh nisem razmišljala, da bi se mi lahko pripetilo, da me kdo v gozd spravi. Upam, da če že, da bo orng tip To so pa naše,taprave Korošice! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Julij 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2009 To so pa naše,taprave Korošice! joj meni je že nerodno nooo kaj pa če priznam da imam HR Zagorske krvi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Upam, da če že, da bo orng tip Ti sam povej, kdaj se boš mimo peljala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 (popravljeno) kaj pa če priznam da imam HR Zagorske krvi Kaj zagorska kri tut obstaja??? Jaz sem mislil, da samo štruklji... Popravljeno Julij 9, 2009. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Maš prav. Med Rijeko in Šibenikom maš pa res tolko za videt, da je za popizdit. Ti raje priznaj, da te je strah v drugo šaltat, da o višjih sploh ne govorimo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Maš prav. Med Rijeko in Šibenikom maš pa res tolko za videt, da je za popizdit. Ti raje priznaj, da te je strah v drugo šaltat, da o višjih sploh ne govorimo... Priznam vse, dubu si me. Nekako se drzim da u drugo ne saltnem, ti dobr ves zakaj, za ostale ki se ne vedo pa je tkole. Mozni sta 2 prestavi: Prva gre u drva, Z drugo pa u trugo. Bom jest kr pr ta pru ostal pa 2 dneva do šibenika porabu, hehe Se vidmo dol, če se pot ne bo zavlekla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 pozdravljen, ja prav maš, treba kaj videt in lepo ob morju, tudi jaz razmišljam o neki taki opciji, lepo ob obali ! Ja in kdaj gres, a ze ves? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Julij 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Ja in kdaj gres, a ze ves? ja 17.7. grem, to je petek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Julij 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Kaj zagorska kri tut obstaja??? Jaz sem mislil, da samo štruklji... jaaaaaaaa tud obstajaaa, drugače nebi znala tk fajn štrukle delat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 jaaaaaaaa tud obstajaaa, drugače nebi znala tk fajn štrukle delat :naughty: Napaka! Zdej se ti bo pa Vapo na štrukle povabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 Iščem,iščem,samo me je sram priznat! A ti bi me peljala? Proklet slinavc :evilgrin: Kaj zagorska kri tut obstaja??? Stari...obstaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se