Skoči na vsebino

Motociklistična gostilna

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni,

ravno sem v fazi odpiranja novih moto-gostiln, pa se obračam na vas motoristi!

Zanima me, kje se vi motoristi največ vozite - torej po katerih cestah - npr. MB-SG.

In kaka oprema bi bila najbolj všeč zapriseženim motoristom - t.j. retro, kletno itd.

Se že veselim vseh odgovorov!

Objavljeno

Misliš da bodo zapriseženi motoristi hodili zapravljat k nekomu, ki sploh ne pozna scene? :evilgrin:

Objavljeno

En predlog, mal za šalo mal za res. Zrihti dinamometr na dvorišču namest neke fensi šmensi navlake, boš kmal zasut z strankami. Pol pa lahko organiziraš še kake bike večere itd. kot je navada v tujini.

Objavljeno
Pozdravljeni,

Zanima me, kje se vi motoristi največ vozite - torej po katerih cestah - npr. MB-SG.

In kaka oprema bi bila najbolj všeč zapriseženim motoristom - t.j. retro, kletno itd.

Nared eno, ki bo zgledala kot mehanična delavnica.

Pa eno, ki bo kot na moto zboru.

Pa eno, ki bo kot box na motoGP ...

Objavljeno

Naredi jo v svojem stilu, da se boš v njej dobro počutil. In imel boš goste sebi enake...

Objavljeno

Zaradi opreme še nikoli nisem šel v gostilno ali bar.

Da pa grem še drugič (in nato še več krat), je pomembno razmerje med

KVALITETO in CENO !

Objavljeno

pomoje ne bo nobeden priznal ampak najbolj pomembne stvari za vsako bufo, še posebaj pa moto:

1. dobre (vizualno) kelnarce, če je ponudba še mešana (blont-črno, velike joške-male joške,.....)

2. prijazne kelnarce, ki se ne zmrdujejo ko vidijo motoriste ali ko ti kakšno pripombo spustijo

3. hladen pir (laško-union) po normalnih cenah

4. točka 1

5. točka 1

6. točka 1

7. točka 1

8. točka 1

9. terasa v senci

10. točka 1

če ti je vse to preveč pa nabavi en velik hladilnik za pir in blont razposajeno kelnarco z velikimi joški!!!

aja pa kakšen stol in miza nebi bila odveč - ni pa nujno, odvisno od točke 1 :whistle:

Objavljeno

Ti se sam Pervyjevih nasvetov drži,pa ti bo nabito polna luknja vsak dan!!! :grim

Pervy :worship::OK:

Objavljeno

lahko je še tako dobra oštarija, pa če ti streže en zagrenjen čičo nebo nobene stranke.

Objavljeno

Prvo leto je itak vsak bar hit ... potem pa zamenjaš ime, pa je spet hit ... :D

Objavljeno

Pa ne pozabi zunaj ene role papirja in vedra vode za pucat vizirje, kot imajo na viki burgerju :)

Objavljeno

Jaz ti pa garantiram, da bo z motoristi slab biznis.Res, da motorjev(raje) nepopravljam ampak vsak motorist ima tudi avto(za pozimi) samo,če bi vse skupaj seštel kolikor sem od kolegov motoristov zaslužil tudi za sol nebi imel v moji 30 letni obrtni dejavnosti.Če slučajno kateri pride samo sprašuje za ceno sicer pa najraje bi kar zastonj je pač "kolega"motorist verjetno zato ker me nacesti pozdravlja in bi se mu moral odolžiti!!! :headbang:

Ps: nabavi dobre kelnarce kot ti je bilo že svetovano in računaj na ves folk in bodo tudi motoristi k tebi zahajali.

Sicer pa ti bo bvolj pomagalo kakšne nove ideje kot je npr; dnevi kolin,mošta,tombola,razna tekmovanje:kartanje,šah itd.

Objavljeno
če bi vse skupaj seštel kolikor sem od kolegov motoristov zaslužil tudi za sol nebi imel v moji 30 letni obrtni dejavnosti

jaz bi se vprašal zakaj... :whistle:

Sicer pa ti bo bvolj pomagalo kakšne nove ideje kot je npr......tombola

:eek::lol1:

Objavljeno
Pozdravljeni,

...

Brezveze ...

Objavljeno
Pozdravljeni,

mislim, da je najbolje, da narediš univerzalni servis za motorje (seveda razen za Yamaho, ker ni potrebno), saj se vsi dobivajo na vsakotedenskem servisu :whistle: ..

če bi jim pa še šraufala pod točko 1. Pervijevega posta, bi bilo pa še več gužve :P

Objavljeno
mislim, da je najbolje, da narediš univerzalni servis za motorje (seveda razen za Yamaho, ker ni potrebno), saj se vsi dobivajo na vsakotedenskem servisu :whistle: ..

če bi jim pa še šraufala pod točko 1. Pervijevega posta, bi bilo pa še več gužve :P

Seveda primerno opravljena in ravno prav zašmirana.

Pa kolegico mora met, ki bi motor oprala. Seveda lepo poškropljena.

Simpl!

Objavljeno

In dejansko bi tukaj kdo pustil ženski, da šari po motorju?

Ma, jaz se ustavim v lokalu, ki ima svetlo teraso, nevsakdanje stvari (hišni koktelji, domače limonce za pogret). Najbolj me pa premami pogled na mlada brhka telesa v kombinaciji z zgoraj naštetimi. Sam, če so počasne pa godrnjave pol me zihr ni nazaj. Fajn je recimo, da maš Happy hours... kaj jst vem... sreda zvečer Laško/Union po ugodni ceni. Pa muzika je tudi pomembna. Ne zahajam v lokale kjer se vrti glasna glasba, ker ko grem v lokal grem s kolegi in je prav moteče, če so hočeš pogovarjati pa ti tam nabija na ušesa. Dobro je recimo met kake ležalnike na terasi, da se udobno namestiš. Sam ne mivke dajat na teraso!!! Enkrat sem bil v Španiji v takem lokalu in lahko povem, da sem tisto mivko imel še za gatami. Potem, če grem kam z motorjem imam vedno problem kam z opremo! Ajd, da parkiraš tako motor, da ga imaš na očeh pa opremo gor je super. Drugače pa kaj hitro izgine.

Pa če potem organiziraš še kak dogodek na tematiko motociklizma... Drugače pa načeloma niti ne gledam na to, če ima bar na veliko napisano Bikers Welcome in podobno. Bolj mi padejo oči na tablo z današnjo ponudbo.

Objavljeno
Pozdravljeni,

Jaz mislim, da so motoristično najbolj oblegane ceste, ki so tukaj največkrat omenjene: Kačje ride, Marija reka, Dvor-Kočevje, Jezersko, pa še kakšna bi se našla. Kar se tiče opreme so okusi različni, pritegnejo pa dodatki za motoriste: čiščenje čelade, parkirišče v vidnem polju, morda dodatni prostor ob mizah ali šanku za odlaganje čelad in opreme, brezalkoholne pijače ne dražje od piva (ne pa pivo npr. 2€, ista količina Coca Cole pa 3,5€ ali več), kakšen TV z moto sporedom (stunti, dirke, ...) morda dvigalo za kolesa za mazanje verige,...

Za opremo, pa kaj v stilu Easy riders, ali Moto GP. Morda razstavljen kak starinski ali dirkalni motor, oprema iz moto delov (ne nujno razbitih na tistem odseku ceste).

Ostalo pa kot za vse gostilne - v redu postrežba, dobra hrana, ...

Objavljeno
Naredi jo v svojem stilu, da se boš v njej dobro počutil. In imel boš goste sebi enake...

Točno tako, plus dobra hrana po ugodnih cenah, prijazna postrežba, parking za motorje, brez goveje glasbe prosim.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!