Skoči na vsebino

kaj vse ste že "povozili"?

Priporočene objave

Objavljeno

z motorjam povozu, vevrco, 2 mačka, flašo. pa nikol z svojmu, no nobena stvar od povoženega ni preživela, razen jz, meu vedno srečo in ostal na koleselnih :whistle:

z avtom pa tut že mrskej, največji plen je bila srna, avtu nič, srna zaribala :blush:

Objavljeno

Pred leti skuterjem zadel psa, ki je stekel čez cesto. Na srečo ga nisem povozil s kolesi, le zadel s prednjim desnim delom. Za mene in skuter brez posledic, za psa pa ne vem... vem, pa da je preživel.

Objavljeno

Neverjetno, ampak je res!

P'rjatu (z motorjem) je naključno našel v Španiji nekega domačina, ki ga je povabil na svoj dom, kjer je tudi prespal.

Zjutraj sta šla vsak po svoje in........... ne boš verjel; :?

Tako sta se zaletela, :O da je imel totalko na motorju!!! :slap::kva2::lol1:

Objavljeno (popravljeno)

...ali;

"Kaj vse (bi skoraj) povozili?!"

Bilo je takole:

Paralelka z obvoznico pri BTC-ju, kjer lahko zaviješ desno proti vojašnici in TC Motoshop-u.

"Zelena luč! Jaz... 60 km/h, nekaj časa nič, potem pa kolona za menoj. - Še sreča, da so bili tako oddaljeni!!

Z moje leve pelje počasi bel tovornjak (šlepar) :O

Vedno, ko imam zeleno, vseeno prečekiram levo desno, kaj počno ostali. Tudi tokrat sem, a zaradi počasne vožnje tovornjaka, (ki je prihajal iz ovinka 90 stopinj), nanj nisem bil tako pozoren češ, saj bo ustavil.

Ko sem bil že skoraj v križišču pa sem ugotovil, da ta ne zaustavlja - ampak pospešuje!!

Bila je sekunda... Iz četrte v tretjo, poln gas in... ušel sem mu za mišjo pi........ jebemomsatputana!!!

Počil bi direktno v sprednji del vozila. Če bi "malo zamudil", pa bi se zakajlal po šasijo...

K sreči se je izmuznil tudi ostalim, ki so prihajali v križišče, navkljub temu, da so imeli "svoj" zeleni semafor!

Ja dragi moji; Če nebi bilo tako kot je bilo, bi bil don's pogrebputanajasna! :( O:-)

Potem bi pa pisalo: "Kaj vse so (že) povozili...?!"

Motoristična je težka!! :O :yes:

Popravljeno . Popravil moto rider
Objavljeno

...ali;

"Kaj vse (bi skoraj) povozili?!"

Bilo je takole:

Paralelka z obvoznico pri BTC-ju, kjer lahko zaviješ desno proti vojašnici in TC Motoshop-u.

"Zelena luč! Jaz... 60 km/h, nekaj časa nič, potem pa kolona za menoj. - Še sreča, da so bili tako oddaljeni!!

Z moje leve pelje počasi bel tovornjak (šlepar) :O

Vedno, ko imam zeleno, vseeno prečekiram levo desno, kaj počno ostali. Tudi tokrat sem, a zaradi počasne vožnje tovornjaka, (ki je prihajal iz ovinka 90 stopinj), nanj nisem bil tako pozoren češ, saj bo ustavil.

Ko sem bil že skoraj v križišču pa sem ugotovil, da ta ne zaustavlja - ampak pospešuje!!

Bila je sekunda... Iz četrte v tretjo, poln gas in... ušel sem mu za mišjo pi........ jebemomsatputana!!!

Počil bi direktno v sprednji del vozila. Če bi "malo zamudil", pa bi se zakajlal po šasijo...

K sreči se je izmuznil tudi ostalim, ki so prihajali v križišče, navkljub temu, da so imeli "svoj" zeleni semafor!

Ja dragi moji; Če nebi bilo tako kot je bilo, bi bil don's pogrebputanajasna! :( O:-)

Potem bi pa pisalo: "Kaj vse so (že) povozili...?!"

Motoristična je težka!! :O :yes:

Bi pisalo: Tukaj počiva 'moto rider', ki je imel prednost. O:-)

• 3 let pozneje...
Objavljeno

Zima, čas za spomine in branje starih objav.

Torej, povozil sem kravo...še z JAWO 350 TS. Zjutraj ob pol petih je stala za ovinkom (ušla kmetu iz štale); itak sem komajda zaviral, ker sem mislil, da sanjam. Posledic razen šoka (najbrž za oba) ni bilo.

Objavljeno

Letos veverco in to s ta zadnjim kolesom, mi je še zdaj žal

Objavljeno

To sezono sem se osredotočil na perjad:

4 kom sinička (3 kom v enem šusu, dvomim, da je katera preživela, za eno sem ziher, da ni, ker sem jo moral izvleči iz ''kilerja'')

1 kom kos (ta je najbolj naj****, ker se je srečal z mojo šipo pri 180 km/h)

1 kos domača kokoš (verjetno s samomorilskimi nagnjenji, ker se mi je vrgla direkt pod sprednje kolo)

...

Objavljeno

z avtom ali motorjem..

avto( srnc oz bambijev ne štejem več od številke 5 dalje, miši, lisico, zajca........ )

pač dost sem na cesti in ob vecerih

Zdaj vem kdo me je povozil in pobegnil ! :OK:

Objavljeno

6. julija srno v strnjenem naselju. Po par minutah podlegla....pogled na tisto, kar je še nekaj časa brcalo tam na robu ceste...ni bil......prijeten.

Objavljeno (popravljeno)

Je mogu bit mlad merjasec, ker "tastara" je lepo pršla čez cesto. Videna.

Gledal za njo in se čudil, potem pa bum, bum, bum pod avtom na desni.

jJe izjavu kolega, po dogodku seveda, še trije mladi so bli zadi.

Je šla meglenka in odbijač. Odbijač je bil že načet tako, da ni blo predrago.

ob nočnem povratku z Grobnika in pri ca 60kmh

Pobral ga nisem, možno da sploh ni obležal (imajo trd hrbet).

Se ni dalo blizu varno ustavit blizu.

(noč, tema, sredi ovinka, nepregledno, brežina tik ob cesti na obeh straneh)

Naslednjič ne bom več zagledal v "prvo" :P.

Popravljeno . Popravil gsxf750

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!