thumper Objavljeno September 14, 2009 Opozori Objavljeno September 14, 2009 10 km /h ???? ja težka je...danes preveril z avtom...digitalen števec kaže v 1.prestavi pod štandgasom točno 10.....po ravnem...brez vetra v hrbet.. Alla in pajkica 1 1
danci1973 Objavljeno September 14, 2009 Opozori Objavljeno September 14, 2009 10 km /h ???? ja težka je...danes preveril z avtom...digitalen števec kaže v 1.prestavi pod štandgasom točno 10.....po ravnem...brez vetra v hrbet.. Na mojem analognem se skala začne pri 20km/h, kazalec pa pri mirovanju počiva en kanček pod tem... D.
Ice Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 jah no, jih bomo pa porivali. ........primorke, stajerke, korosice, dolenjke, prekmurke.........
maus Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 jah no, jih bomo pa porivali. ........primorke, stajerke, korosice, dolenjke, prekmurke......... naj nadaljujem nedokončani stavek.... v morje, da bomo v miru en pir spili thumper 1
trebor Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Smo jih porivali po štengah :grim LP Robert
tomato Objavljeno September 17, 2009 Opozori Objavljeno September 17, 2009 Ste se pa podebatirali okoli te multe! naj vam povem,da tudi jaz živim na obali in se z zdajšno ureditvijo nikakor ne strinjam (ampak tako je).Če bi bilo po moje ,bi zaprl Piran in Portorož za ves promet.Bil sem že marsikje z motorjem po Eu in po bivši jugi in nekako se držim načela tam kjer je free Ok,če pa ni se pozanimam in plačam če je potrebno. Sicer pa nevem zakaj silite v ta kurčev Portorož,kjer je vse skoraj enkrat dražje in morje čisti mulj.
NejcZ Objavljeno September 17, 2009 Opozori Objavljeno September 17, 2009 Za wikend grem u Portorož uwiiiii :D Nevem zakaj.. hoče pač dol
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se