ETV1000 Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 NAJDENO na ljubljanski obvoznici givi maxia/monokey. Če kdo pozna lastnika naj se mi javi na PM. Verjamem tstemu ki mi pove točno številko ključa, in število nalepk na kufru. Nalepke so predvsem avstrijske, zato prosim vse, ki sodelujete na avstrijskih moto forumih za objavo na njihovih straneh. rdeci_vragec in skoda 2
ETV1000 Objavljeno Julij 21, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Najdena tudi lastnica rdeci_vragec, skoda in LRR 3
anbelanja Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 NAJDENO na ljubljanski obvoznici givi maxia/monokey. Če kdo pozna lastnika naj se mi javi na PM. Verjamem tstemu ki mi pove točno številko ključa, in število nalepk na kufru. Nalepke so predvsem avstrijske, zato prosim vse, ki sodelujete na avstrijskih moto forumih za objavo na njihovih straneh. In lastnica kovčka je poštenemu najditelju zelo zelo hvaležna, ker se je znajdel in me poiskal...naredila sem krog nazaj na obvoznico, enkrat, dvakrat, trikrat, pa spet...kovčka pa nikjer.... Zdaj sem našla pa kovček in prijaznega motorista , seveda bom pri zapiranju v bodoče bolj previdna...sem pa vesela, da kovček ni povzročil kakšne nepotrebne nesreče. Najditelj! Moj tel.št. imaš, ko boš kaj naokrog te z veseljem peljem na pijačo in še enkrat najlepša hvala! Gasperr in BenX 2
GhostRR Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Tudi v Bohinju je bil en zelo prijazen človek, ki je vzel ključe iz stranišča po skalco (pri izposojevalnici čolnov). Pozabil sem jih na omarici za papirnate brisače - 10min in jih že ni bilo več. Poštenemu najditelju bom zelo hvaležen. (ključi od yamahe ... obesek servis Štern)
rdeci_vragec Objavljeno Maj 24, 2010 Opozori Objavljeno Maj 24, 2010 Najdena tudi lastnica Leto dni kasneje, pa vseeno, g. ETV1000 pohvala za poštenost in solidarnost! Držimo skupaj, pa bo svet lepši. casper7 1
nejcgs Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 na črpalki OMV v postojni na obešalniku čaka na pozabljivca ledvični pas
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se