CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Bi šov pa ata pa mama so rekli da če sm prefukjen da bi dans šov k sm jim že to reku.Motori motori motoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Mene prepoznate z bratje cvička brezrokavnikom pa našitkom twinhorn mc pula zram mojga našitka oz pod mojim našitkom.pa še motoklapa 7 je zram. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 (popravljeno) Mene prepoznate z bratje cvička brezrokavnikom pa našitkom twinhorn mc pula zram mojga našitka oz pod mojim našitkom.pa še motoklapa 7 je zram. a da te kera za pir pocuka Popravljeno Avgust 13, 2009. Popravil Nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 :010 :010 :010 Medvedi tud pridemo!!!!!!!!!!!!!!! :yea1: :yea1: Lp Bejba Nada, pol se pa vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Možno da se pa tut mi naslikamo gor. :naughty: :naughty: Če me bo pustila seveda?????????????? Bom lepo prosil :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 (popravljeno) a da te kera za pir pocuka Ma kak pir za rokav,ej sj mi nis zameru se mi zdi da jankolucka. joj ko me drži da bi že dans krenu ka mam tako volo.pa kdaj so divlje jagode?prosim povejte.oz scor2000 lepo prosim povej. Popravljeno Avgust 13, 2009. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 (popravljeno) Aja pa vsak mi reče ka nisi več star ka rečejo da zgledam vsaj enih 25 star. Aja to ni zarad punc sam tak. Popravljeno Avgust 13, 2009. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Aja pa vsak mi reče ka nisi več star ka rečejo da zgledam vsaj enih 25 star. Aja to ni zarad punc sam tak. hmmmm taman za mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Sj bolš da mam kako tako zram pa bom pel motori motorijej jej juhuhuuuuuuuuuuuuuu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 (popravljeno) a da te kera za pir pocuka A za pir bom pa dal,to seveda k si motoristka.živeli. Pa tut drugim bom dal za pir.ženskam raj ko moškim.hehe motoristi oprostite. Popravljeno Avgust 13, 2009. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 a pa tut motoristom bom dal tistim ko jih poznam.živeli vsi motoristi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 hmmmm taman za mene Cvičko, če še nisi opazil, Januška te peca. V tebe je, glej, da jo častiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 OK pa sj jo bom častu,pa tut druge čstim,sam ka za vse pa ne bo dnara. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Ampak na take fore ne padam ko si ti reku da me peca,js vem da me ne peca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSV Mille Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 bom še js vprašal isto - KDAJ SO DIVLJE JAGODE? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Delfin Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Bom pa jaz odgovoril. Ob 22:00. Zadovoljni? Gre se tja zaradi moto zbora, ki traja od dopoldneva do jutra. Če bo pa kdorkoli prišel le za uro ali dve, pa tudi prav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 a pa tut motoristom bom dal tistim ko jih poznam.živeli vsi motoristi. a boš imel postavljen svoj šank ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scor2000 Objavljeno Avgust 13, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 bom še js vprašal isto - KDAJ SO DIVLJE JAGODE? v PETEK zvečer - 14.8.2009 so DIVLJE JAGODE NA 17. MOTO SREČANJU ŠKORPIJONOV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 E pa bom pršu na koncert pa na motozbor od škorpijonov.Aja scor2000 ne bom mel svojga šanka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 oz stuhec ne bom mel svojga šanka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 A za pir bom pa dal,to seveda k si motoristka.živeli. Pa tut drugim bom dal za pir.ženskam raj ko moškim.hehe motoristi oprostite. ja kolk si ti prijazen letos še ne, drugo leto pa zagotovo... se bova pol zmenila pa še jst enga plačam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 ...letos še ne, drugo leto pa zagotovo... se bova pol zmenila pa še jst enga plačam! Evo, Cvičko, če ne častiš deklice zale jutri, dobiš naslednje leto zmenek. Pa še birco za povrh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 ja kolk si ti prijazen letos še ne, drugo leto pa zagotovo... se bova pol zmenila pa še jst enga plačam! da ne bo ker mislu da me je osvajala,pač tko govori a ne ženska?oz nina?a ne nina?pa js bom redko kermu častu pijačo.ženskam pa bom častu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 No zdj še dež nehu padat,jej jej juhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.motori motori motoriiiiiiiiiiiiiiii. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Tak ko vsak normaln človk se bom obnašu,ni me treba fehtat za rundo.Ženske pa kr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se