Pimpi limpi Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Šparaš ti to svojo žvalco , škoda, luštn je blo, še pitstop si zamudila Ja mal jo je pa treba šparat. Sam veš tebi je bilo vroče, jaz sem pa mrzel pir pila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxf1 Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Jaz sem se oglasu malo premalo informiran. Na foromu je pisal, da bo vse označen. Pa ni bilo. V Krškem na črpalki niso vedli kje je zbor(niti naključni sprehajalci).Nikjer nobenega plakata . Tak, da mi še navigacija ni pomagala .Nato sem se peljal v smeri helikopterja. . Bilo je pa fajn . bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Jaz sem se oglasu malo premalo informiran. Na foromu je pisal, da bo vse označen. Pa ni bilo. V Krškem na črpalki niso vedli kje je zbor(niti naključni sprehajalci).Nikjer nobenega plakata . Tak, da mi še navigacija ni pomagala .Nato sem se peljal v smeri helikopterja. . Bilo je pa fajn . Pa ka si se ti iz Bangladeša prpelu, da nis nobene oznake vidu. Pa naključne mimoidoče sprehajalce sprašuješ. Vsakekga mulca na mopedi bi vprašal pa bi ti vedel povedati, al paq bencinkelnerja na bencinski. Navigacije pa pri nas itak zarad varnosti letališča v Cerkljah ne delajo bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr1 Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Pa ka si se ti iz Bangladeša prpelu, da nis nobene oznake vidu. Pa naključne mimoidoče sprehajalce sprašuješ. Vsakekga mulca na mopedi bi vprašal pa bi ti vedel povedati, al paq bencinkelnerja na bencinski. Navigacije pa pri nas itak zarad varnosti letališča v Cerkljah ne delajo Res je blo slabo označen.V Grosuplu ni blo nobene table pa nism vedu kam bi zaviu sm se pa na murje prpelau :xx: pa še rokaučku nism mu sabo sm se ga pa mau :beer1: bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 Res je blo slabo označen.V Grosuplu ni blo nobene table pa nism vedu kam bi zaviu sm se pa na murje prpelau pa še rokaučku nism mu sabo sm se ga pa mau Vidš, to je pa zatu, ko table gledaš . Če bi se po spominu pelu, bi direktno na škršjone pršu. Pol bi se ga pa skup ne mau ampak orengi . Pr ''Crknenih podganah'' zadevo popravma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr1 Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 Vidš, to je pa zatu, ko table gledaš . Če bi se po spominu pelu, bi direktno na škršjone pršu. Pol bi se ga pa skup ne mau ampak orengi . Pr ''Crknenih podganah'' zadevo popravma. Se strinjam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jankolucka Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 Se strinjam. JEST VAJU BOM PA ZA SPOMIN ARHIVIROU , DE BOSTA MELA DOKAZ , DA STA OBA PROU PRPELALA , da se neb dogajal , da se spet stari motoristi orng zgublajo po naši majhni deželici:slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr1 Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 JEST VAJU BOM PA ZA SPOMIN ARHIVIROU , DE BOSTA MELA DOKAZ , DA STA OBA PROU PRPELALA , da se neb dogajal , da se spet stari motoristi orng zgublajo po naši majhni deželici:slap: Le glej da ne boš glih ti mankau :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se