Ice Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 eh kaj bi se matral......... saj vem, da sem v vsakem telefonu. :evilgrin: "....kein schwein ruft mich aaaaaan, keine sau interessiert sich für miiiiich...."
Guest Brumer Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 (popravljeno) "....kein schwein ruft mich aaaaaan, keine sau interessiert sich für miiiiich...." Zdaj pa imaš vidiš kak si, da te prešiči ne pokličejo in prasice se zate neinteresirajo!!!! Ps. pa še sam to izjaviš! Popravljeno Avgust 4, 2009. Popravil Brumer carmagedon, suhi, Fritz in 2 others 1 4
Ice Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 brumer, ne probavaj kasirati svojega pomanjkljivega (po)znanja o -recimo tukaj konkretno muziki- z osebnimi zamerami. pa da ne umres prevec tumast: BTW: prašiče poznam, kaj pa so prešiči? je to kaka avtohtona dolenjska pasma?
Popularna objava nemo Objavljeno Marec 1, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Prošnja s strani mednarodnega rdečega Križa in reševalnih organizacij, da se posreduje naprej! Vozniki reševalnih vozil so v primeru nesreč opazili, da ima večina poškodovancev pri sebi mobilni telefon. Pri poškodovancih, ki so v nezavesti reševalci na osnovi dolgega seznama številk na mobilnem telefonu ne vedo koga poklicati in kontaktirati. Zato so reševalci in zdravniki predlagali, da vsak v svoj imenik mobilnega telefona, za slučaj nesreče vstavi kontaktno osebo pod enakim psevdonimom, katero je potrebno poklicati. Mednarodno priznani psevdonim je ICE (= In Case of Emergency) Pod tem imenom vnesite klicno številko osebe, katero naj v slučaju nesreče pokličejo reševalci, gasilci ali policaji. V primeru kontaktiranja z več osebami, uporabiti ICE1, ICE2, ICE3, itd... Lahko izvedljivo, nič ne stane, lahko pa veliko pomaga! alkatraz, HyperJack, Majesty in 13 others 15 1
Metlca Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Kakor si napisal, .....lahko izvedljivo, nič ne stane...., ampak ne vem če imajo reševalci in zdravniki, ko nekomu nudijo pomoč, čas telefonirat in razlagat kaj se je zgodilo. Kako bi jim lahko takšno komuniciranje koristilo, si pa še manj predstavljam. Verjetno je kar nekaj reševalcev in zdravnikov na tem forumu, morda bi nam oni kaj več povedali o tem? suhi in 1122 1 1
MihaJ Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Kakor si napisal, .....lahko izvedljivo, nič ne stane...., ampak ne vem če imajo reševalci in zdravniki, ko nekomu nudijo pomoč, čas telefonirat in razlagat kaj se je zgodilo. Kako bi jim lahko takšno komuniciranje koristilo, si pa še manj predstavljam. Verjetno je kar nekaj reševalcev in zdravnikov na tem forumu, morda bi nam oni kaj več povedali o tem? Jah, če te morajo kaj oskrbovat res nimajo časa, potem ko pa te peljejo recimo v bolnico, pa imajo. Ali pa ko so že na cilju in te predajo osebju naprej.
3xATA Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Prošnja s strani mednarodnega rdečega Križa in reševalnih organizacij, da se posreduje naprej! Vozniki reševalnih vozil so v primeru nesreč opazili, da ima večina poškodovancev pri sebi mobilni telefon. Pri poškodovancih, ki so v nezavesti reševalci na osnovi dolgega seznama številk na mobilnem telefonu ne vedo koga poklicati in kontaktirati. Zato so reševalci in zdravniki predlagali, da vsak v svoj imenik mobilnega telefona, za slučaj nesreče vstavi kontaktno osebo pod enakim psevdonimom, katero je potrebno poklicati. Mednarodno priznani psevdonim je ICE (= In Case of Emergency) Pod tem imenom vnesite klicno številko osebe, katero naj v slučaju nesreče pokličejo reševalci, gasilci ali policaji. V primeru kontaktiranja z več osebami, uporabiti ICE1, ICE2, ICE3, itd... Lahko izvedljivo, nič ne stane, lahko pa veliko pomaga! :trance_27_notworthy::trance_27_notworthy::trance_27_notworthy:SM MEL NAMEN ODPRET TO TEMO!Res se mi zdi koristno ,da ne pokličejo na hišnega pa da mama skp pade ANE bolš da daš lepo številko od brata ,sestre,kolega pa da on potem rešuje (javi) naprej domačim!moje mnenje 1122 1
rdeci_vragec Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 :trance_27_notworthy::trance_27_notworthy::trance_27_notworthy:SM MEL NAMEN ODPRET TO TEMO!Res se mi zdi koristno ,da ne pokličejo na hišnega pa da mama skp pade ANE bolš da daš lepo številko od brata ,sestre,kolega pa da on potem rešuje (javi) naprej domačim!moje mnenje Proti temu, da na hišnega ne dobijo klic, se boš najbrž težko izognu Ko sem jih sam skupil v nesreči, sem prosu da so mi zraven dali še moje stvari, tako da sem iz bolnišnice še sam poklical domov...so pa tudi policisti po svoji poti in najbrž dolžnosti, sporočili slovenskim policistom tej pa zbrskali tel. št. domačih in poklicali na stacionarja...
Pips Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Predlagam,da moderator zduži to temo z temo-ICE lp
Pervy Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Ps. moti me samo to, ker me spominja na našega moderatorja ICE-ta ! ! ! vidiš če bodo pa po mojem telefonu brskali bo naš moderator prvi ki bo dobil klic glede krvne skupine pa je res - reševalci ne verjamejo nobenim napisom in dokler sami ne preverijo si "neznano" edino kar se ti splača imeti ob sebi je podpisana kartica "donator organov" - to upoštevajo :evilgrin: no pa marsikdo bo verjetno še kak križ z jezuščkom imel zraven ampak to tudi ni neka pomoč. MaraudeR in 1122 1 1
motofrik Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Poglejte -toliko je različnih vrst telefonov, in vsak ima kako cako glede odklepanja tipkovnice. Za nekatere moraš biti že pol hekerja, da ga odkleneš. In zdaj ti bodo šli odpirat telefon in iskati koga naj pokličejo... Pa saj jim boš sam povedal, čigav si, ko prideš v bolnici k sebi od šoka. Če boš na operacijski ali komi, bodo plavi obvestili domače na osnovi tvojih dokumentov. Ampak, škoditi pa ne more, če je v telefonu ICE številka. In nič ne stane. malakai, 1122 in casper7 3
3xATA Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Proti temu, da na hišnega ne dobijo klic, se boš najbrž težko izognu Ko sem jih sam skupil v nesreči, sem prosu da so mi zraven dali še moje stvari, tako da sem iz bolnišnice še sam poklical domov...so pa tudi policisti po svoji poti in najbrž dolžnosti, sporočili slovenskim policistom tej pa zbrskali tel. št. domačih in poklicali na stacionarja... Ah ja, ti k s bil pr zavesti kaj pa primer k nisi bo pa verjetno prej dobil klic na ice kot pa na stacjonarca !! MaraudeR in 1122 1 1
Demon Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 (popravljeno) Prošnja s strani mednarodnega rdečega Križa in reševalnih organizacij, da se posreduje naprej! Vozniki reševalnih vozil so v primeru nesreč opazili, da ima večina poškodovancev pri sebi mobilni telefon. Pri poškodovancih, ki so v nezavesti reševalci na osnovi dolgega seznama številk na mobilnem telefonu ne vedo koga poklicati in kontaktirati. Zato so reševalci in zdravniki predlagali, da vsak v svoj imenik mobilnega telefona, za slučaj nesreče vstavi kontaktno osebo pod enakim psevdonimom, katero je potrebno poklicati. Mednarodno priznani psevdonim je ICE (= In Case of Emergency) Pod tem imenom vnesite klicno številko osebe, katero naj v slučaju nesreče pokličejo reševalci, gasilci ali policaji. V primeru kontaktiranja z več osebami, uporabiti ICE1, ICE2, ICE3, itd... Lahko izvedljivo, nič ne stane, lahko pa veliko pomaga! In zakaj bi se naj reševalci ukvarjali s tem koga naj pokličejo ali obvestijo??!!?? Halooooooo, njihova osnovna naloga je, DA TE REŠIJO (zato so REŠEVALCI), oskrbijo in peljejo v bolnico, kjer te oskrbijo naprej. Potem pa je DOVOLJ časa, da zberejo podatke in nato POLICIJA obvesti svojce o dogodku. Popravljeno Marec 3, 2010. Popravil Demon casper7, njofra, Ervin93 in 12 others 3 12
suntrace14 Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Recimo da vprašajo, če si alergičen na zdravila, če imaš diabetes, itd... special749, alkatraz, casper7 in 5 others 6 2
Pips Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Nekateri se pač vozimo tudi izven naših meja in sami,predvsem tam bi znala koristit številka pod ICE.Tudi apel o ICE ni poslan od našega RK ampak iz tujine. Želim vam veliko varnih km.in lp.
Demon Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Recimo da vprašajo, če si alergičen na zdravila, če imaš diabetes, itd... BEDARIJA!!! Te podatke MORAJO imeti v bolnišnici! suhi, maratonac, roko in 15 others 4 14
alkatraz Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 BEDARIJA!!! Te podatke MORAJO imeti v bolnišnici! Če se razletiš v Italiji ali Franciji Ervin93, ImenitnaPriložnost, Pips in 5 others 6 2
suhi Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Če se razletiš v Italiji ali Franciji Ja in Italjanska (večinoma podučena z vsemi tujimi jeziki) medicinksa sestra bo klicala tvojega brata al teto in ga/jo vprašala, če maš pa alergijo na jajca al kaj? Daj ga srat. ICE je koristen kvečjemu v SLO, pa še to ni potreben, ker itak ko prideš v bolnco te večinoma 3/4 ljudi pozna, pa se vedno na hit vse razve in zmeni (če že glih nimajo kartoteke pri roki) Tak je pa v naši mali Sloveniji. ajd motoristek, alkatraz, dotem in 11 others 3 11
alkatraz Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Ja in Italjanska (večinoma podučena z vsemi tujimi jeziki) medicinksa sestra bo klicala tvojega brata al teto in ga/jo vprašala, če maš pa alergijo na jajca al kaj? Daj ga srat. ICE je koristen kvečjemu v SLO, pa še to ni potreben, ker itak ko prideš v bolnco te večinoma 3/4 ljudi pozna, pa se vedno na hit vse razve in zmeni (če že glih nimajo kartoteke pri roki) Tak je pa v naši mali Sloveniji. ajd casper7, AgainstMe, ImenitnaPriložnost in 5 others 4 4
suhi Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Tebe pa prijatelji najverjetneje ravno ne kličejo "mož argumenta" a? Kjerkoli se pojaviš samo neke opazke, izjemno redko podprte s kakršnimkoli argumentom - menda se tako ne pogovarja, ali sem spet zgrešil planet? ajd ImenitnaPriložnost, XY200, Ervin93 in 10 others 5 8
alkatraz Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Tebe pa prijatelji najverjetneje ravno ne kličejo "mož argumenta" a? Kjerkoli se pojaviš samo neke opazke, izjemno redko podprte s kakršnimkoli argumentom - menda se tako ne pogovarja, ali sem spet zgrešil planet? ajd tvoje je edino prav, nehajva suhi, njofra, nemo in 5 others 4 4
Demon Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 (popravljeno) Hahahaha, ne morem druga kot se nasmejat... Izumljate TOPLO VODO.... Heh, če ne druga, odlična tema za nabijat minuse! Popravljeno Marec 3, 2010. Popravil Demon SCORPIONS, Fritz, MaraudeR in 16 others 4 15
Kramp Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 A je kje pisal, da je mus vnest v cegu te ICE cifre? Komu qrcu potlej tle taka panika. Ker če, če, ker pa ne, pa tud prow. :trance_33_sleep: alkatraz, nemo, suhi in 2 others 4 1
baddad Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Prošnja s strani mednarodnega rdečega Križa in reševalnih organizacij, da se posreduje naprej! Vozniki reševalnih vozil so v primeru nesreč opazili, da ima večina poškodovancev pri sebi mobilni telefon. Pri poškodovancih, ki so v nezavesti reševalci na osnovi dolgega seznama številk na mobilnem telefonu ne vedo koga poklicati in kontaktirati. Zato so reševalci in zdravniki predlagali, da vsak v svoj imenik mobilnega telefona, za slučaj nesreče vstavi kontaktno osebo pod enakim psevdonimom, katero je potrebno poklicati. Mednarodno priznani psevdonim je ICE (= In Case of Emergency) Pod tem imenom vnesite klicno številko osebe, katero naj v slučaju nesreče pokličejo reševalci, gasilci ali policaji. V primeru kontaktiranja z več osebami, uporabiti ICE1, ICE2, ICE3, itd... Lahko izvedljivo, nič ne stane, lahko pa veliko pomaga! Zelo dobra ideja. alkatraz, suhi, Demon in 1 other 2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se