stigmata Objavljeno Avgust 4, 2009 Deli Objavljeno Avgust 4, 2009 (popravljeno) Če je slučajno komu "ušel" datum in če vam je za dober žur... VIDIMO SE V LIVNU!!!!!!!!!!!!! : Kontakt: Lija 00387(0)63 402 200 & Braco 00387 (0)63 286 056 Popravljeno Avgust 4, 2009. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 4, 2009 Deli Objavljeno Avgust 4, 2009 ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2009 Okvirni program Muzika: Taxi band, Osmi putnik, slovenska Resonanca i Tribun banda- Azra atmosferu bodo ogreli z erotic dance Pijačace recimo pivo 4 kune, cevapi (5 kom) 12 kuna, janjetina 150 kuna. (preračunavajte si, meni se ne da, v glavnem skoraj ĐABE!!!!!!!!!!!!) Defile sobota okrog 17h -skozi mesto - gratis pijača po povratku v kamp igre - vlečenje vrvi, trazi bajkeru trazi .... Okrog 23h podelitev zahvalnic in udri do jutra... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Mam glih v petek namen do Europarka skočit, pa mi je to skoraj usput, tak da.......pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Pić...in dim zate in za še ene......no, bom pa imel nove gume, to je pa tud nekaj.... :evilgrin: lepo se imejte......pa da neom kaj slabega ču..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Pić...in dim zate in za še ene......no, bom pa imel nove gume, to je pa tud nekaj.... :evilgrin: lepo se imejte......pa da neom kaj slabega ču..... Špilferderber!!! :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Pić...in dim zate in za še ene......no, bom pa imel nove gume, to je pa tud nekaj.... :evilgrin: lepo se imejte......pa da neom kaj slabega ču..... Za mene ni, pa vseeno grem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Ha, ha, ha, jutri zjutraj štartamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
egy Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Ha, ha, ha, jutri zjutraj štartamo. jas se pa premislujem al bi sel :unsure: naj me eden preprica da se splaca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 Ne splača se, eden gpr al dol, bo dovolj folka, lahko ostaneš doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 to ni tisto pri slapovih kravice,a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 že ugotovila, da ne.... spet zamudila za eno leto...jebemti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 Pa pojdimo... :naughty: se vidjamo u bosni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
egy Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 se vidjamo u bosni Ce se bomo nasli :naughty: bomo kaj spili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 pol pa pojdimo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 Ce se bomo nasli :naughty: bomo kaj spili A smo se našli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ris Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 A smo se našli? Seveda smo se našli in to brez iskanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 jaz sem še motoristka videl :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 jaz sem še motoristka videl :naughty: A vapoteka pa niso vido, al je spet pod kako klopjo ležo? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 10, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 (popravljeno) jaz sem še motoristka videl :naughty: Popravljeno Avgust 10, 2009. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 10, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Dokazi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Vapo kaj si se te tak po totem vleko? :unsure: Jao, jao kaki pogled mrtve ribe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Ja je blo kar vredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 dvomiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Vapo kaj si se te tak po totem vleko? :unsure: Saj sma samo kolega, ni treba ljubosumen bit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se