Skoči na vsebino

8.800 centov za prevzem avta

Priporočene objave

Objavljeno
A voznik tovornjaka ni opravljal svojega dela, za katerega je plačan?

Sicer pa ja, tip je izpadel budala.

seveda je voznik opravljal svoje plačano delo, ampak on je tisti, ki je direktno odgovoren za odvoz avtomobila. Ne pa ena ženska za šalterjem, ki avta verjetno niti videla ni.

Objavljeno
seveda je voznik opravljal svoje plačano delo, ampak on je tisti, ki je direktno odgovoren za odvoz avtomobila. Ne pa ena ženska za šalterjem, ki avta verjetno niti videla ni.

noup.ni res.voznika za odvoz zmeraj nekdo pokliče,ali policija ali pa redarstvo, ki pa lahko da ima v ameriki tudi zaposlene redarje z izpitom za avtovleko , edino v tem primeru bi voznik-redar ki je oboje naenkrat, lahko odločal o odvozu vozila.

Objavljeno
Ko so bili tolarji je bila pri nas meja 50 kovancev, kar je bilo več je bila dobra volja prodajalca. Koliko je zdaj, ne vem...

sedanje stanje ja pa tako: danes je to dobra volja direktorja, prodajalec pa ma de vzame čim več(beri: vsaj nekaj , karkoli,vseeno koliko, sam da je)denarja od stranke - v kakršni koli obliki. meni je vseeno - denar je denar,pa več ga je , bolš je. če ga moram preštet, ga pač bom, edino stranka bi morala malo več počakati, kot bi to trajalo v banki na števni avtomat - bi si pa prihranila pod do banke in potem do mene , saj potem je pa na istem.

stranka z denarjem ? takojšnje plačilo s cash-em? zaaakoooon! pa kaj vam je fantje,še prosil jih boste,nej vam ga prinesejo , tud če je kovan!!!!!!!

Objavljeno

Ma fant je naredu pravilno. Če je v US&A tak zakon, da se to sme, pol kaj - pravilno je naredu. Če je pa kršu zakon, pol tko al tko mu ne bi uzeli, sploh pa mu ne bi pomagala sama policija.

Sem pa ravno ta teden (ponedeljek al torek) popi* v šparu, ko mi za nakup okrog 30€, delavka ni hotla uzet 500€. Naj grem nekam zmenjat in pridem nazaj... za mano pa še 6-7 ljudi čakalo z vozički na blagajni. Sem lepo mirno zložu use u vrečko se lepo zahvalil in obrnu da grem, ko se začne dret za mano da nočem plačat :D Ji razložim da sem ji zelo lepo ponudu denar, ampak če ga noče sprejet ni moj problem. Naj pa zalaga z njene plače manjko na blagajni. In čudežno se je tisti petstotak zmenjal v "drobiž"... Prekleta banda trgovska :devil::slap:

Objavljeno
noup.ni res.voznika za odvoz zmeraj nekdo pokliče,ali policija ali pa redarstvo, ki pa lahko da ima v ameriki tudi zaposlene redarje z izpitom za avtovleko , edino v tem primeru bi voznik-redar ki je oboje naenkrat, lahko odločal o odvozu vozila.

kolikor vem, v mb tud sami naokol po znanih potencialnih "parkingih" križarijo in preverjajo, če obstajajo morebitne stranke za odvleko...

Objavljeno
kolikor vem, v mb tud sami naokol po znanih potencialnih "parkingih" križarijo in preverjajo, če obstajajo morebitne stranke za odvleko...

a so se racionalizirali, pa majo kr redarja na desnem sedežu?

zanč so se spravl redarji v lj na avte ,parkirane med dreveščki tam od KC mimo 2pomoči, nobenga znaka,nič,oni pa lisice pa gasa - kao se ne sme parkirat zato,ker je drevored, ha,ha, med drevesi sam pesek posut,pa če avto zapeleš gor ne ovira nobenga,ne na cesti ne na pločniku.

je skoču lastnik lokala,ko so pršli , do redarja da bi se lepo pogovoru,se je pa ta kr neki stran obračal, lastniku za hrbtom ja pa že en lisice gor dajal , pa ena je že mela kazen napisano , je pa tip porajtal , kaj mu delajo , pa rekel de je sam ustavu(res je mel pržgane vse štiri!) zato ke ma robo za v lokal znosit.una ga ni šmirglala 5 posto,pa še prov nesramna je bla do njega,pol jo je pa tip kr na telefon posnel,pa reku de jo bo dal v cajtnge,mu je pa nazaj zabrusla de nej kr to nardi če upa,bo že vidu pol kaj bo!!! pol mu je pa še rekla, de če ne bo avta takoj umaknu, mu bo dala še eno kazen 300eurov!!! zarad neupoštevanja prvega obvestila! nisem mogu verjet de je lahko to rekla tipu na filmček pa pred ene 5 pričami,ke smo sedel tam!

lohk jih je sram , de narod zajebavajo brez postavljenih znakov , sej predpisov ,ki jih majo v vsakem mestu ne moreš poznat, tko de more na tabli pisat , kaj se v tem mestu sme, kaj pa ne!

pooblastila majo pa redarji taka skor ,kot policisti! ne morš verjet, kam gre vse to.sej razumem,de morjo nekje pokasirat , sam tkole na suh je pa že mal preveč! :headbang:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
  • 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ker mu je "pajek" odpeljal avto in je zaradi tega bil primoran prehoditi kar 24 kilometrov, se odloči, da se bo na svojevrsten način maščeval in kazen plačal v 8.800 kovancih po 1 cent.

Ta video sem danes našel na www.izklop.com.... pa se mal pogovormo o tem...

kaj mislte o tem? a mislite oz. ali veste če je mogoče to tukaj dovoljeno... :D

meni se zdi super xD pa vam?

Tip je car :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!