Makedonac Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 Od kad sam dobio resenje sa posla, da ove godine nema godisni, resio da koristim vikende, bar koliko mogu. Evo jednog putovanja, kratkog ali lepog ( kad nemoze drugacije i ovo je super ). Zbog nacionalnog praznika 2August, Ilinden, ponedeljak izlazi da je neradni pa ajde zajedno sa nedeljom i ponedeljak pravim vikend od dva dana. Gde da se ide? Prvo je bio plan da preskocim ovaj vikend i da idem za Bar sledecek vikenda. Treba nesto vratiti Gashi . Ali moj prijatelji jos cetvrtokom otisli Grckom i normalno, resio da idem za Grcku pa Bar da ostavim za septembar. Lokacija je bila kamp Blue Dream koja se nalazi u eskluzivnom kompleksu Sani beach. Jednostavnije, na prvom kraku Halkidikija. Evo dalje slike neka pricaju. Solun ovakva je bila guzva na putu, srekom mi sa motorima nismo imali neki problem malo benzina za motore, malo vode za nas stigli u kamp i pravo na plazi tamo je bila neka glasna muzika, neki kafic a u kaficu... nakon burnog doceka idemo do Afitos, lepi mali gradic Novi dan, rano ustajanje i pravac plazi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Makedonac Objavljeno Avgust 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 i tako proce i ovaj dan i vreme je da krenemo, sutra smo na posao prolazimo pored Soluna i pravimo pauzu u marketu Cosmos I sunce polako zalazi a mi ubrzavamo da sto prije stignemo kuci Proce i ovaj vikend, uvjek lepe stvari kratko traje, pa zato odma razmisljamo za sledecu voznju. Vise slike mozete vidjeti : http://picasaweb.google.com/mkcrossbearers...148092447983394 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 dobar ti je taj sani beach, ali ima puno gužve na plaži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se