Skoči na vsebino

So prva tri mesta po kategorijah že razdeljena?  

1. 1.

• Da
      5
    • Ne
      9

Priporočene objave

Objavljeno

Ja dirka bla zanimiva, sam me preseneča da Rossi zadnje cajte dela toliko napak.

Pr 125cc pa so zajeb..., pa so en krog prehitro začeli mahat z zastavico. Sramota, niti ne morejo krogov štet. Zato so razveljavili rezultate, ki so v prid Pogialija. Pogiali je padel en krog preden so mahali z zastavico.

Objavljeno

Škoda, ker niso bli tok konkurenčni motorji v MotoGP že na začetku sezone. Res pa je tudi, da Rossi ni več tako zagret odkar je že prvak.

V 250 bo 100% zmagal Melandri (čutim pač :)).

Aja, pa Pitt je faca. Se je kr ok držal za prvo dirko :)

Objavljeno

Se strinjam glede MotoGP in pa Pitta, glede 250cc pa --- dejmo se presenetiti :)

Drugo leto zna biti tudi zanimivo, Biaggi in Rossi v istem teamu na istem motorju in istih pnevmatikah :shock: :shock:

Objavljeno
Se strinjam glede MotoGP in pa Pitta, glede 250cc pa --- dejmo se presenetiti :)

Drugo leto zna biti tudi zanimivo, Biaggi in Rossi v istem teamu  na istem motorju in istih pnevmatikah :shock:  :shock:

Kolikor vem Biaggi in Rossi naslednje leto ne bosta v istem teamu.

Rossi v tovarniški Hondi, Biaggi pa v satelitskem teamu.

Tko da bo Rossi, še vedno imel mal boljši motor.

Glede Pitta, se pa tud jaz strinjam, za prvo dirko se je zlo dobro držal, iz cca 140KM, na cca.215KM. Brez padca. Respekt!

Objavljeno

Drugo leto zna biti tudi zanimivo, Biaggi in Rossi v istem teamu  na istem motorju in istih pnevmatikah :shock:  :shock:

Biaggi še sploh ni uradno potrejn, niti ne ve kaj bo fural drugo leto (po pripovedovanju komentarjev na Eurosportu)

Objavljeno

Še vedno je prosto eno mesto pri Kawasakiju. Ni vrag, da nebi naredli dobrega motorja.

A kdo ve, kdo pride dirkat za Aprilio naslednje leto še v MotoGP? Velik se govori, pa ni nič potrjenega oz. vsej jest še nism najdu. bo vrjetno treba počakt do konca sezone.

Objavljeno

Da še jest pristavim svoj piskrček: mislim da če bi se letošnja sezona začela s tako razdeljenimi motorčki kot jih imajo dirkači danes (in še Abe z M1, ki jo bo dobil ta vikend, pa Capirossi na RC211V), potem Rossi najbrž ne bi bil prvak... :wink:

Še vedno verjamem, da je fant v sami svetovni špici, ampak da je prav on vrh te špice pa ne več. Razočaran sem ko vidim, koliko napak je spet naredil, še posebej, kako grdo je skoraj zrinil Barrosa s steze - ja, verjamem, da tega ni naredil nalašč, ampak od najznalca pričakujem kaj več kot je bilo pokazano... :roll:. Sicer je bil pa itaq kaznovan z najhujšo možno kaznijo - prehitel ga je (in za povrh še zmagal) Max :shock: :? :D.

Zadnji dve dirki bosta zagotovo zelo zanimivi, naslednja bo že ta vikend v Avstraliji.

Objavljeno
potem Rossi najbrž ne bi bil prvak... :wink:

popravek...potem Rossi ŠE ne bi bil prvak. Samo sezona bi bila bolj zanimiva :wink:

Objavljeno

Ne ne, brez popravka: s tako vožnjo, kot jo je Rossi pokazal na zadnjih dveh dirkah, ko je imel prvič RESNO konkurenco, IMHO ne bi bilo dovolj za naslov :roll: :wink: 8)

No, dokaj realen odgovor na tole dilemo bomo videli na naslednjih dveh dirkah: če bo Rossi obakrat zmagal, se očitno motim; če pa ne... 8)

Objavljeno
Ne ne, brez popravka: s tako vožnjo, kot jo je Rossi pokazal na zadnjih dveh dirkah, ko je imel prvič RESNO konkurenco, IMHO ne bi bilo dovolj za naslov :roll: :wink: 8)

No, dokaj realen odgovor na tole dilemo bomo videli na naslednjih dveh dirkah: če bo Rossi obakrat zmagal, se očitno motim; če pa ne... 8)

Sam lohk vidiš,d a Rossi ne vozi na polno. Nevem če bi se ti rad poškodova alpa si bilo kej naredu na zadnjih dirkah, ko maš že pokal 'v rokah'.

Sicer pa je bilo stanje na začetku leta, glede motorjev čist drgačno pa je vseeno Rossi zmagval..

Objavljeno

Rossi ne vozi na polno??? Hmmm...

OK, bom pa drugače povedal. Leta 2000 je osvojil naslov prvaka (v 500 ccm razredu) KRjr in to dve dirki pred koncem. Kljub temu je obe dirki odpeljal čisto do konca zares - na obeh je zmagal. Pa mu ne bi bilo treba... :lol: 8)

Pred 14 dnevi se je končalo SBK prvenstvo. Prvak je postal Colin Edwards, ki mu je zadostovalo drugo mesto na zadnji dirki. Pa se je vseeno potrudil (hudičevo potrudil, če smem pripomniti, kajti Bayliss je vozil do konca noro - v pozitivnem smislu) in zmagal... :lol: 8)

Tako je to - in prepričan sem, da bi tudi Rossi kljub osvojenemu naslovu rad zmagal, pa mu ne gre... :wink: :wink:

To, da je Rossi zmagoval na začetku sezone, v čisto drugih pogojih pa je prav poanta mojega pisanja... :idea: 8)

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Ne moreš primerjat - on je klasa zase :D

On je moznik druge generacije - tolk kot je star jih večina doseže tam nekje pri 30letih ali pa nikoli.

Nikoli ne veš, mogoče pa Rossi sprobuje nekakšne nove taktike, gume, mogoče nastavitve motorja, pa jih nima vredu naštelena, ker ne razumem zakaj bi se gnal do konca in bi mu pol crknu motor alpa bi padu (njem se je to zgodil že neštetokrat) in bi zgubo točke. Raje odpelje dirko lepo in normalno zraven pa še lih tolko meša štrene na vrhu. Je pa res, da je za zadnjih dveh tekmah naredu par napak in to predvsem pri kakem slajdanju/zaviranju, ki je njegov največji adut - torej nebi reku, da mu nebi šlo, pomojem motor neki ne valja...

Ker si sam vidu - tut Kato je dubo njegov motor pa nea more nič . čeprav japonci (predvsem honda, ki nujno želi 'domačega' dirkača) vlagajo vanj take dnarje, da se rola...

Objavljeno

Točno tako je kot praviš: ne morem vedeti - imam pa lahko svoje mnenje, prav tako kot ti :wink:

Zato z največjim veseljem pričakujem naslednji, zadnji dve dirki... :lol: 8)

• Ni mi všeč 2
Objavljeno
Točno tako je kot praviš: ne morem vedeti - imam pa lahko svoje mnenje, prav tako kot ti :wink:

Zato z največjim veseljem pričakujem naslednji, zadnji dve dirki... :lol: 8)

Itak, da ga maš :)

Ej jest tut, me prav zanima kdo bo zmagal zej... :)

Objavljeno

Pustimo se presenetit da vidimo kaj zna Rossi pokazat ob koncu sezone, upam da bo bol zanimivo dirkanje kot v F1 kjer konkurence že dolgo ni več.

Objavljeno
Pustimo se presenetit da vidimo kaj zna Rossi pokazat ob koncu sezone, upam da bo bol zanimivo dirkanje kot v F1 kjer konkurence že dolgo ni več.

kolkr se men zdi se Rossi trenutno bolj posveča prihajajočemu RAC ralliju za svetovno prvenstvo, na katerem bo nastopil z Peugeotom WRC.

Je pa k sodelovanju povabil tudi Montoyo, ki pa ga je zavrnil zaradi priprav na svojo poroko.

Objavljeno

Pa prebral sem, da Honda razvija šestvaljen stroj za Rossifumija pa ostale...

Yamaha pa šestnajstvaljen po vzoru Veyrona, k sem si ga mel priložnost ogledat v Berlinu :shock: :shock: :shock: :shock:

Objavljeno

6 valjev na isti prostornini? I don't think so...

Objavljeno
6 valjev na isti prostornini? I don't think so...

:?:

Objavljeno

Mislim, da bi bil motor potem pretežak, pa premalo odzivem (6 valjev). Noja, mogoč se tut motim? :? :wink:

Sicer pa sm danes prebral, da naj Edwards NE bi šol na Aprilio. Baje se nekak niso mogl uskladit glede pnevmatik..sam to niso uradne novice, ampka špekulacije folka na Motogp.com :D

Objavljeno

Ja, upam da res ne bo šel - glede na to, da je Colin svetovni prvak s SBKju, mu privoščim kaj boljšega, konkurenčnejšega. Aprilia je namreč na današnji MotoGP dirki spet "umrla" - engine problems so rekli na Eurosportu :cry: :cry: :cry: ...

• Ni mi všeč 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!