ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 A si se v bistvu samo hotel pohvalit, da si stanovanje kupil? simonsi, sesir, xyznanixyz in 4 others 2 5
moto rider Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 ker? .....kaj je izdahnila? Ejga! Govorimo o Hondi Africa Twin kolega. Ta nikoli ne izdihne... Morda se kdaj le "odpočije". :naughty: thumper 1
moto rider Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 Kako pa to Enkrat sem slišal rek o zarečenem kruhu. Pa ga nisem dobro razumel... Evo... Takole to, v življenju. bikez 1
LooLekSLO Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 Dober nasvet, ja. Ampak vsak kdor bo pogledal oglas bi se mu smejal, saj bi bila cena podobna novemu:slap: ER-5 ne bi hotel imeti, raje Versys:naughty: Zaenkrat me finance niti ne bašejo toliko. Nimam (še) družine in nikamor se mi ne mudi. Bo pa potrebno stanovanje kar renovirati in človek takoj pomisli kako bi najlažje prišel do denarja. Tudi doma mi pravijo naj ne prodam, če ni nuja. No punca se s tem ne strinja, ampak to je že Moram si zrihtati cenejšo garažo pa bomo vidl. LP Cenejšo garažo? Se sploh lahko dobi še cenejša garaža kot za 30€?
thumper Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 Zaenkrat me finance niti ne bašejo toliko. Nimam (še) družine in nikamor se mi ne mudi. Bo pa potrebno stanovanje kar renovirati Tudi doma mi pravijo naj ne prodam, če ni nuja. No punca se s tem ne strinja, ampak to je že Brez zamere , samo če preberem v zgornjem kontekstu (sem pač malo izluščil...)) , imaš ti problem samo ta , da ne veš kam bi dal motor za tisti čas , ko boš stanovanje obnavljal , ker ga nebi prav rad zaprašil parkiranega v dnevni sobi...... domače poslušaj , se nič ne motijo , pa med obnovo ga pelji vsake toliko na eno furco da ti ne bo zameril..... pa ko boš garal pri obnovi te bo to tudi pokonci držalo ! lažje se je odpovedat vožnji z mopijem če ga imaš pa si zavestno ne vzameš časa za njega zato ker moraš stanovanje rihtat , kot pa da ga nimaš in te potem psiha daje koliko let boš moral še čakati....vsaj veš da on te bo brezpogojno počakal! lp ImenitnaPriložnost 1
Sharona05 Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 Ejga! Govorimo o Hondi Africa Twin kolega. Ta nikoli ne izdihne... Morda se kdaj le "odpočije". :naughty: ja potem pa ne vem, zakaj žalujejo zanjo.. dva vzroka sta: ker gre od hiše ali si je odpočila ImenitnaPriložnost 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 mah a vam nč ne kapne na pamet, da bo kej novga kupu? Alla, thumper, xyznanixyz in 2 others 2 3
Sharona05 Objavljeno Avgust 29, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2009 Ne, verjetno samo tebi.... domina in DAN 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se