timson Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Se 2 clana tle gor ki jih poznam mata gixxerja, casper7 pa senna mogoce se bosta se oglasila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevin34 Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Če bo čas uletim Če lahk predlagam,bi se mogoče lahk ket drugje zbral kot v LJ.......kdo pa rd ke hot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Se 2 clana tle gor ki jih poznam mata gixxerja, casper7 pa senna mogoce se bosta se oglasila Pa m@dness, condor, sandow in nejc tut majo, pa ziher se koga zdele ne spomnim.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Pa m@dness, condor, sandow in nejc tut majo, pa ziher se koga zdele ne spomnim.. sem absolutno za, vendar se še nisem oglasil ker mi ta teden in verjetno tud naslednji nebo šlo skozi.. priprave na grobnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazinjo Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Deset! Predlog:ride. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupek Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 tega srecanja tudi jaz nebi rad zamudiu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Pa jes mam tut GSX-Rcka Kolk sm cifra? Fajn bi blo met kak meet,k bo itak cez kak mesec ze sneg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macek9 Objavljeno Avgust 27, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 predlagam NEDELJO 30.8 vreme baje bo okolica lj... m@dness 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Lahko se pa zmenimo v nedeljo na Marofu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macek9 Objavljeno Avgust 27, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Lahko se pa zmenimo v nedeljo na Marofu kje je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Pri Varaždinu Suzuki itak že ima abstinenčno krizo m@dness 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GT4turb0 Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 13. :glare: če se ne motim... Suzukijevi predlogi pa so kar zanimivi Moto G_P: no, saj imamo lahko tudi kje ob morju srečanje m@dness 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macek9 Objavljeno Avgust 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 evo vreme kaze za jutri da bo vredu, se dobimo kje al ja predlagam okolico lj jaz osebno pridem po poti od trebnejga cez litijo v lj.... noooo m@dness 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 Pomojem bi blo bolj fajn za med tednom. Med vikendi so ponavad celodnevne fure v igri m@dness, halls, simonsi in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 kaj pa če bi se dobili na rakitni? tam je tko fajn, narava, mir, in niti še ne toliko skomercializirana cesta.... samo predlog, pa da bi se dobil še pred poldnevom, da se gre, tisti ki bi bili za, še na kkšno furco po slo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macek9 Objavljeno Avgust 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 kaj pa če bi se dobili na rakitni? tam je tko fajn, narava, mir, in niti še ne toliko skomercializirana cesta.... samo predlog, pa da bi se dobil še pred poldnevom, da se gre, tisti ki bi bili za, še na kkšno furco po slo? se strinjam stabo daj kaki zemljevid gor prilimaj, jaz nisem se tam bil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 evo en vzorec: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macek9 Objavljeno Avgust 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 jaz se ju3 pripeljem na rakitno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 a je potem dogovorjeno? se pravi da kdor bo prišel, se dobimo na rakitni pri jezeru okrog 11h dopoldne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 evo en vzorec: Bi predlagal da ne greste iz Brezovice pri Ljubljani čez Vnanje Gorice ker je vse razkopano in vse polivajo z vodo kao da se ne praši....nastane pa prava blatna kopel Lahko greste na Logu pri Brezovici proti Podplešivici in do Notranjih Goric ter naprej. Še boljša varjanta in enostavna pa je do Vrhnike-Borovnica-Kamnik pod Krimom in na Rakitno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macek9 Objavljeno Avgust 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 jaz in moji kolegi krenemo iz bele krajine se pravi iz metlike nekje ob 10-11 uri proti rakitnem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 Škoda...jutr cel dan delam. Bom pa kdaj drugič prletu pogledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 tkole, js štartam zdle, okrog 11h bom gor, na jezeru... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 Škoda da sm šele zdj vidu to temo .... Mene žou nau, čakam gume, ko pa bojo mi je biu pa zvikijev predlog še najbolj všeč...Marof čez kakšnih 14dni Tisti k se dobite se pa lepo mejte, pa po pamet, da nau kkšn gixxer mn.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macek9 Objavljeno Avgust 30, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 evo bil danes na rakitnem, slikce zal nisem nobene naredu sem pa gor vidu tud se enga z gsxr-om 600 sam nisem bil siguren al je kdo iz foruma al ni? drgac pa gor je fenomenalno kr nekaj motoristov je blo. tak da se bom sel gor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se