_ales_ Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 ja biu tut js, od pol 12 pa do 13.00h pa vse kar je blo gor, en ktm, pa r6, rdino ko sem se že nazaj domov pelu, sm spodej srečov enga gsx-a misl da črnga od k6 naprej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macek9 Objavljeno Avgust 30, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 jaz mam crnega sam sem gor prsu sele ob eno 15h tak da nisem bil jaz... dejmo se zment enkrat za fixno uro pa se dobimo gor al kje ze na pijacki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Moto G_P: no, saj imamo lahko tudi kje ob morju srečanje Joj...Škoda da nism pol nč pogledov tole temo... Sicer pa bi lahko naredil še kaj bolj konkretnega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macek9 Objavljeno Avgust 31, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Joj...Škoda da nism pol nč pogledov tole temo... Sicer pa bi lahko naredil še kaj bolj konkretnega... nc cakat dajmo se zmenit ze Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Ja nc,bo treba res na marof it Mene full mika,sploh k nism se nikol biu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Jutro gixxer farerji, za dva gixxer-ja vem, da bosta v soboto 12.ga na Marofu.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macek9 Objavljeno September 2, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 2, 2009 Jutro gixxer farerji, za dva gixxer-ja vem, da bosta v soboto 12.ga na Marofu.... a lahko kdo nalima karto kje je ta marof?? hvala,lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macek9 Objavljeno September 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 9, 2009 gre kdo ta vikend v kocevje pogledat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se