Skoči na vsebino

Online Igrica - zaznavanje motorista v prometu


bass

Priporočene objave

No ja.. :)

Bi bilo boljše, če bi bila animacija, ampak je vsaj nekaj pametnega.. če bi le vsi bili tako pozorni na cesti, kot smo pri igranju igrice :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pizda ste slovenceljčki, če ni na vašem zeljniku zrastlo, ni dobro, a? :headbang:

Jaz "slovenček" obvladam(govorim in pišem) perfektno tri jezike, ampak na žalost me angleščina zelo moti,ker je pač neznam.Bilo bi fajn, če napišeš koliko jezikov ti obvladaš !! :headbang:

Ps:pa še tole država mi je plačala "samo" 8 let osnovne šole za vajensko šolo sem moral sam zaslužiti in ravno tako za mojsterski izpit. :hmm: :hmm:Danes jih pa velika večina guli klopi na državne stroške veliko dlje,sosed je strar 35 let in še vedno študira samo še neve kaj bo, v službo pa noče in pravi, da je sramota cel mesec delat za 400€!

Popravljeno . Popravil Brumer
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz "slovenček" obvladam(govorim in pišem) perfektno tri jezike, ampak na žalost me angleščina zelo moti,ker je pač neznam.

slovenščina zagotovo ni med njimi, ka-li?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brumer, ni letelo na nepoznavanje jezika, temveč na val kurcanja, ki je tipično "slovenceljski", tako kot npr. zavist.

Torej je moja opazka bolj letela na zaplankanost določenih piscev (t.i. slovenceljnov), ki so preveč omejeni, da bi doumeli poanto te teme...take spletne strani v slovenščini ne boš našel še nekih 5 do 10 let. Če se že en samcat začetnik natuči česa novega, je moj namen dosežen.

P.S.: Če že merimo tiče...aktivno obvladam 2 tuja jezika (enega tudi prevajam), ter še enega pasivno, verjetno pa je po mojih postih tudi jasno, da mi slovenščina ne povzroča preglavic...

Se opravičujem, izvolite naprej kurcat.

  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bass, v bistvu si ti v svoji temi sprožil "val kurcanja". Nihče ni napisal, da stran ni ok, vsi s(m)o samo napisali, katere pomankljivosti ima... če je to zaplankanost, potem pa res ne vem... in nekaterim verjetno res ni v pomoč, če ne znajo angleščine (imajo pa morda druge kvalitete) in pač napišejo...

in ne... mislim, da bo takšna stran bila v slovenskem jeziku prej kot v 10 letih. Ena slovenska stran ponuja vadbo na prometnih znakih in situacijah na cesti, problem je edino v tem, da moraš v svoji avtošoli prosit za geslo. To je bilo že pred (vsaj) enim letom, zato mislim da bo hitro dostopno tudi ostalim, ki izpita v tem trenutku ne opravljajo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ravno v tem je srž...v kritiki za vsako ceno, ravno to je zaplankanost. Če malo skarikiram: "Sej tole je kolker-tok kul, ampak vseen morm mal spluvat!"

Če bi izpostavili pozitivne lastnosti bi to bilo preveč...svetovljansko ozr. NE-slovenceljsko. :rolleyes:

Glede dostopnosti širši javnosti pa kar sanjaj. Pri nas koncept splošnega dobrega (zastonj) ne obstaja, če pa obstaja pa obvelja tista stara ciganska: Malo para, malo muzike.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!