Senna Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Bi še še kdo jutri(če bo vreme,drugače v nedeljo) na eno turo po Austriji,tja do Nasfelda po Italianski strani(boljši ovinki) in potem po Avstriji do jeza v Dolini Malte(maltatal). Dobili bi se že kr ob ene 7h u Šenčurju u Lager Baru. Zdela je menda še vreme,po naprej pa bog ve kdaj bo še lep vikend? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Če bo vreme sem kontent. Bi še še kdo jutri(če bo vreme,drugače v nedeljo) na eno turo po Austriji,tja do Nasfelda po Italianski strani(boljši ovinki) in potem po Avstriji do jeza v Dolini Malte(maltatal). Dobili bi se že kr ob ene 7h u Šenčurju u Lager Baru. Zdela je menda še vreme,po naprej pa bog ve kdaj bo še lep vikend? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Sem bil en malo prehitr. Pregledal vremensko, ki pa pravi, da za te kraje jutri ne bo "kruha". Pa tudi v nedeljo ne. Sneg na 1700m!!! Vreme je danes za ob morju. Pa drugič. Lp Če bo vreme sem kontent. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Še en check vremenske. Kaže lepo le z rukarji burje na Jadranki:OK:. Avstrija pa verjetno drugo leto. Več lahko na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno September 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2009 Po radio pa čveka da bo dva dni sončno,se pravi da je pol Austrija tudi?Ja sej drgač jo pa prke morje mahnemo:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se