ImenitnaPriložnost Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Hej, folk, a je kdo bil? Odprto je še danes ,baje je danes 'poudarek na motorjih/motorizmu' ... No, če koga zanima ... na gospodarskem v Ljubljani . Me prav zanima ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Ne vem, sem mal preletu spored, pa ne zgleda glih neki moto usmerjen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 ko otroci zaspijo opoldansko siesto se vsedem na moped in pridem v ljubljano pogledat to čudo. potem se na dunajski podpišem, grem v trnovo v šank pub na pivo, čez cesto v pisarno na WC, pa nazaj domov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Hej, folk, a je kdo bil? Odprto je še danes ,baje je danes 'poudarek na motorjih/motorizmu' ... No, če koga zanima ... na gospodarskem v Ljubljani . Me prav zanima ... Si bil opažen , pa te nisem hotel motit , z Lasagno, sva pa mal počvekala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2009 ko otroci zaspijo opoldansko siesto se vsedem na moped in pridem v ljubljano pogledat to čudo. potem se na dunajski podpišem, grem v trnovo v šank pub na pivo, čez cesto v pisarno na WC, pa nazaj domov... Hoho, tudi jaz tam pisarna ena od dveh ... se lahko ob priliki zmenimo, čeprav, moja baza je Trnowski zvon :-). Si bil opažen , pa te nisem hotel motit , z Lasagno, sva pa mal počvekala Škoda ... no, je bil pa kar fajn show, freestylerji so me pozitivno presenetili! Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 In kaj je bilo potem vse za videti? Jaz sem v tujini, pa ne morem iti... Bi prosil za kratko obnovo, kaj se je dogajalo, da se bom potem lahko jezil, kaj vse sem zamudil. Hvala in lep dan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Je kdo kaj pofotkal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Je kdo kaj pofotkal? Ja Hals, nekaj smo res pofotkal včeraj , sam sem malo razočarana, ker ni bilo nič tako waaaaw za videt, da bi me osupnilo in me nebi mogli stran dobit Pa želela sem si kupit kako pametno majico, stil motoristično, pa niso kaj imeli pa rokavice sem gledala kar tako, pa so bile kar fajne, sam so že pokale po šivih Malo pivo je 2,5€ hmmm Ženske so bile lepe, vendar že naveličane vsega Bilo je tud neki motoristov, ki so prišli v skupini, bolj čoperisti... pa posamezniki na cestnih.... Mormo si kupit neko motosvet majico, da bomo bolj prepoznavni , ziher je bil kdo še tam, pa nismo vedeli Slike ima pa Zviki ! ImenitnaPriložnost, Klajba, bajkr88 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primoz14 Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 evo glih iz gospodarca je blo hudo pa se par slikc babilon, Cestakar in halls 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primoz14 Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 pa se iz freestyl showa Cestakar, babilon, halls in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Lušne hostese Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 free style show zelo v redu, moto scena bolj švoh, avto scena nič posebnega, se strinjam z Janusko-hostese ža naveličane vsega.verjetno bi bilo bolje skrajšati za kakšen dan.za moje pojme vse preveč glasbenega bobnanja z vseh strani.drgač pa bolje malce skromno kot pa nič bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urssa Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 moja malenkost nesla danes popoldan svoj nos na GR... iskreno, pričakovala več, vsaj motorjev... bli pa danes popoldan vsi že malce dremavi, tudi večino dogajanja je blo že mimo... naveličani tako razstavljalci, kot hostesee... sodeč po programu je bilo dogajanja kar nekaj, bi pa po mojem mnenju blo dobro, da se avtomoto show še malenkost "sejemsko" podpre... termin, ki ga show ima, se lep pokrije s "posezonskimi" popusti in nemara bi pri tovrstnih dogodkih lahko svoj kamenček v mozaik prispevale tudi mototrgovine... drugače pa... pohvale organizatorjem, da imajo ... in se česa takega pri nas sploh lotijo bajkr88 in m147 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
and051602 Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 (popravljeno) evo dve slikce z gospodarca Popravljeno September 6, 2009. Popravil and051602 halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2009 termin, ki ga show ima, se lep pokrije s "posezonskimi" popusti in nemara bi pri tovrstnih dogodkih lahko svoj kamenček v mozaik prispevale tudi mototrgovine... drugače pa... pohvale organizatorjem, da imajo ... in se česa takega pri nas sploh lotijo Sej fajn, da gruntaš, kaj bi ti bolj pasalo... ampak ... a se ti zdi realno, da bi štacune za razprodajo vso svojo robo vlačile tja na gospodarca - sploh, če veš, da je večina teh trgovin itak v Ljubljani, vsaj tavečjih? ... Poleg tega so posezonski popusti itak vso jesen in še pozimi v štacunah ... Furioso in halls 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urssa Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Sej fajn, da gruntaš, kaj bi ti bolj pasalo... ampak ... a se ti zdi realno, da bi štacune za razprodajo vso svojo robo vlačile tja na gospodarca - sploh, če veš, da je večina teh trgovin itak v Ljubljani, vsaj tavečjih? ... Poleg tega so posezonski popusti itak vso jesen in še pozimi v štacunah ... če imamo show kakršen je zdaj, potem ne... če pa bi to dejansko bi show/sejem v večjih razsežnostih, ne vidim razloga zakaj ne... ne primerjam tega dogodka s tistimi v tujini, ampak tam so te zadeve običajno združene... ideja bi tudi bila, da so trgovine v času tovrstnih dogodkov odprte in imajo kvazi "sejemske" popuste, saj se ne rabijo selit kot mačka mlade... ampak, ponavljam... ne v taki obliki kot zdaj, če bi zadeva bla večja... drgač pa, sam mal "na glas" razmišljam, da me ne bo kdo okrog vogalov preganjal halls in m147 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Sej fajn, da gruntaš, kaj bi ti bolj pasalo... ampak ... a se ti zdi realno, da bi štacune za razprodajo vso svojo robo vlačile tja na gospodarca - sploh, če veš, da je večina teh trgovin itak v Ljubljani, vsaj tavečjih? ... Poleg tega so posezonski popusti itak vso jesen in še pozimi v štacunah ... Pa sej ni narobe razmišlu samo bi verjetno na gospodarcu tako provizijo(kot je pri nas v navadi)da nebi mel noben računice.Da je večina trgovin v Lj. tudi nebi reku. halls, kamen, bajkr88 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2009 xyznanixyz, domina, Furioso in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Hvala za vse slike in odgovore - vsaj malo vzdušja sem tako okusil. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 jah, srednje do pretežno žalostno... se strinjam z do sedaj napisanimi ocenami o že videnem, zdolgočasenih razstavljalcih in hostesah, čeprav je med njimi (hostesami) dejansko bilo kar nekaj takih, ki bi jim z veseljem naklonil kako urico mojega časa pa da začutijo vso trdoto tega življenja @mashina povej kdaj, dam za pivo ki sem ga včeraj izpustil, pa magari v zvonu bobiboss 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 (popravljeno) jez sm bil tam u sboto in. . . nič kej moto se mi ni zdelo. Bol žalostno vse skupej. sm pa pomeril ene textilne jakne, in. . . se mi zdijo kr lepo narjene in fajn sešite. Komine. je še kdo vrgu oko na tole? Popravljeno September 7, 2009. Popravil Cartman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 ŠE SLIKCA OD NAJU, DA BO ZA SPOMIN A NE halls, domina, bajkr88 in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 7, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2009 @mashina povej kdaj, dam za pivo ki sem ga včeraj izpustil, pa magari v zvonu Najraje bi v sredo, kadarkoli ... lahko se preko zasebnih sporočil zmenimo o detajlih ... sej pivnic pa tma ne manjka - zwon, sax, saloon, Anika ... anja37, xyznanixyz, Furioso in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matt79 Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 pozdravljeni. Zanima me če pride letos v nedeljo prost vstop za motoriste, ker če se ne motim je bilo to omogočeno enkrat, nikjer ne najdem podatka. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 29, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2010 pozdravljeni. Zanima me če pride letos v nedeljo prost vstop za motoriste, ker če se ne motim je bilo to omogočeno enkrat, nikjer ne najdem podatka. lp a če ne bo prost, pa ne boš šel? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se