Dadi Objavljeno Marec 17, 2012 Deli Objavljeno Marec 17, 2012 jst bom sam tole reku,jst sm mev dost kazni in to recimo da okol 5000 tisoc evrov,in vrjeli ali ne, kzvd mi je use resil da sm od tega placal samo 300 evrov use skupaj,samo kar ti ne morjo resit je alkohol in droga,tko da ne prodajite buce,ker vam osebno lahko use pokazem da kzvd resnicno deluje,saj pri meni je tako No pa dokaži osebno, novonastali motosvetovec z eno samo objavo !!! Kdo to koga Frips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Marec 19, 2012 Deli Objavljeno Marec 19, 2012 Fino od zdj naprej se vse povsod peljem trezen in clean z 200+ km/h na števcu, kajti kzvd mi bo rešil vse probleme?! Ta dokazila pa tud mene močno zanimajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 20, 2012 Deli Objavljeno Marec 20, 2012 BIZKIT daj umakni tega "plehkota" iz podpisa..thx:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Marec 20, 2012 Deli Objavljeno Marec 20, 2012 En dobr razlog pa na rajdah kofe častiš pa ga takoj umaknem thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 20, 2012 Deli Objavljeno Marec 20, 2012 ....zasede mi 2 ekrana na mobitelu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Marec 20, 2012 Deli Objavljeno Marec 20, 2012 Better?! gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 20, 2012 Deli Objavljeno Marec 20, 2012 Beter....sam ne bo na ridah:P gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno Marec 20, 2012 Deli Objavljeno Marec 20, 2012 Dobr u Postojni na omv-ju.... gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 20, 2012 Deli Objavljeno Marec 20, 2012 ..ob prvi priliki, ko bom v tistem koncu:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se