matjazg Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Na motorju sem najdu en takle flajerček: Na njem piše: 1. MOTORISTIČNI PIKNIK Striptiz - preskrblen Pijača - buo Hrana - tud Muska u živo Kampiranje zastojn 18. in 19. septembra 2009 ob 6:6:6 Lokacija - Lipovc siti Razlog - N'žrl' se ga buomo Na hrbtni strani je pa zemlevid, ki prikazuje da je tole nekje tam blizu Ribnice Kaj je zdej fntine? Al tale vaš srečanje bo al ne. Al bo to privat žur al ste tud nas mel namen povabit. Nikjer na netu ne najdem nobene reklame niti nekjer drugje. Dejte kaj več povedat. Al pa če kdo kaj več ve o tem. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bejba22 Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Haloooo vse ti piše, če bi bil zaseben žur , ne bi talali flajerjev. 1.motopiknik Itak Mi medvedi vsi pridemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno September 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2009 Aja. A to je to. Aha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damo Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Pridemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Holcarji tut pridemo:D drmr1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcTDM Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Pozdravljeni!!! Vse buo kot piše na letaku!! Vsi lepo vabljeni v Ribnico! http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=ljubljana&daddr=45.724398,14.741592%20to:Neznana%20cesta&geocode=;;FX6OuQIdXn7hAA&hl=sl&gl=si&mra=dpe&mrcr=0&mrsp=1&sz=12&via=1&sll=45.731348,14.768372&sspn=0.12893,0.363579&ie=UTF8&ll=45.781172,14.683914&spn=0.184603,0.363579&z=12 Lp od "CRKNENIH PODGAN" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jankolucka Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Že prou težku prčakujem ta dogodek . Bom pa muogu kašno rcnijo s seboj prnest , de bom lohku zdržou , so me eni bacili napadl u frgomin , mislm , sej kdr vajnga pogledam mi gre zmeraj na jok , souze kar same od sebe tjačejo . Pa naj problema , računam na kašno logistično podporo:whistle: .Kar se tiče pa obveščjanosti , tu so pa podganarji kar u redu zrihtal , zdaj je tu sam še od folka odvisnu . Morem pa reč , de se bojo dogajale pa take scene (ne smajm povajdat) , de bo stvar orng zanimiva , če ne prou edinstvena na t naš moto sceni ..:xx: . Pa toku b rad goflo stegnu , sam je ne smajm:headbang: , pridte , pa boste vidl . Bo kopnska mornarica tud zdravn , še vlak bo prpjalou prou do Lipouca ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Subtitles? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valuk1 Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 MK Divja Jaga bo tudi prisotna(ne vem pa če prisebna .....) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno September 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 9, 2009 Že prou težku prčakujem ta dogodek . Bom pa muogu kašno rcnijo s seboj prnest , de bom lohku zdržou , so me eni bacili napadl u frgomin , mislm , sej kdr vajnga pogledam mi gre zmeraj na jok , souze kar same od sebe tjačejo . Pa naj problema , računam na kašno logistično podporo:whistle: .Kar se tiče pa obveščjanosti , tu so pa podganarji kar u redu zrihtal , zdaj je tu sam še od folka odvisnu . Morem pa reč , de se bojo dogajale pa take scene (ne smajm povajdat) , de bo stvar orng zanimiva , če ne prou edinstvena na t naš moto sceni .. . Pa toku b rad goflo stegnu , sam je ne smajm:headbang: , pridte , pa boste vidl . Bo kopnska mornarica tud zdravn , še vlak bo prpjalou prou do Lipouca ... Upam de se boš do drucga vikenda pocajtu, da boma skup kake rcnijce požrla. Sicer grem pa tale vikend Kočevskim medvedom na obisk, pa bi lahko u nedelo domov grede, kramo za kar u Lipovcu pustu. Pa da prevermo, če je Robi že kamping pokosil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jankolucka Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Sej zdele , ko se pa motoristična sezona počasi zaključuje je pa čist vsaka fešta zelo dobro došla , če ne zarad druzga vsaj zarad tega , da se mau preštejemo , pa pohvalmo , kdo je spet največ kilometrov prevozu , pa kdo se je najdlje odpelou , pa kdo se je največkrat nabutou in podobne zadevščne .. Na zadnjem srečanju u Lipovcu sm zuni zaspau , zdele pa tole ne bo več mogoče , vsaj brez orng kurjave ne .O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 niki mi naziv ni najbolj všeč :naughty: bobiboss 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejka23 Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Mi tudi pridemo iz Ptuja;)Se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr1 Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Sej zdele , ko se pa motoristična sezona počasi zaključuje je pa čist vsaka fešta zelo dobro došla , če ne zarad druzga vsaj zarad tega , da se mau preštejemo , pa pohvalmo , kdo je spet največ kilometrov prevozu , pa kdo se je najdlje odpelou , pa kdo se je največkrat nabutou in podobne zadevščne .. Na zadnjem srečanju u Lipovcu sm zuni zaspau , zdele pa tole ne bo več mogoče , vsaj brez orng kurjave ne .O:-) Sej so kar lepe podgane,vidim da bodo po dve v porciji (a bo to hišna specialiteta ?) :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Povratnik Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Nobene nove objave o pikniku? Bo kaj dogajalo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcTDM Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Nobene nove objave o pikniku? Bo kaj dogajalo? Delamo ku črnci! Priprave v polnem teku! Dogajalu bo na polno!!!! Lp Crknene podgane!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Povratnik Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Delamo ku črnci! Priprave v polnem teku! Dogajalu bo na polno!!!! Lp Crknene podgane!! To sem hotel slišat ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno September 17, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2009 To sem hotel slišat ! Po mojem bi morale biti sedaj pa že kar zadnje priprave. Ka pa vreme je zrihtan? http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,153528.msg2434618.html#msg2434618 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RUKI Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Pridem! Vreme valda bo, ker pa baje lipovčani skrbijo za catering bo tud kašna plekavica dobrodošla. Povratnik, ti jih lahku pa mau nadzoruješ če kaj dajlajo, saj Otavce so en plunk ustran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jankolucka Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 SMm si šel dones plac ogledat , vam rečem --ZAKON -- , so se fantje orng potrudil , vreme bo tud u redu , mislm , de se bojo vsi , kater bojo tja prpelal fajn mel Jest sem šel z namenom malo:photo: in produkt tega je ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Povratnik Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Pridem! Vreme valda bo, ker pa baje lipovčani skrbijo za catering bo tud kašna plekavica dobrodošla. Povratnik, ti jih lahku pa mau nadzoruješ če kaj dajlajo, saj Otavce so en plunk ustran Kar se nadzora tiče me je že jankolučka prehitel (slikce ), sem se pa tud včeraj zvečer iz prve roke seznanil, da vse laufa po protokolu ! ( tudi plato za gume kurt so že zabetoniral ) Vreme ? Bo sigurno lepo GARANTIRAM ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valuk1 Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Ja kurc k bom pr preši najmanj do 22.00.Mogoče pa vseeno uletim.A pol se da naročit kšno hrustljavo pečeno podganco z tržaško omako mljask Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr1 Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 kdaj bo panoramska vožnja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr1 Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Holcarji tut pridemo:D se vidmo jutri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se