lilit Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 KDAJ: 26.9.2009 KJE: BLED - Pri bivšem Rock baru (Vezenine) KAJ BO DOGAJALO: , , , :music3: , , , , , , , in nekateri proti jutru VABLJENI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 (popravljeno) a mi bo kdo za sendvič in pivo dau :unsure: Popravljeno September 16, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 jst... samo me verjetno ne bo tam *?=)/&%$#" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 jst... samo me verjetno ne bo tam *?=)/&%$#" se mi je zdel ja, da je *?=)/&%$# pršl vmes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 se mi je zdel ja, da je *?=)/&%$# pršl vmes lahko pa dobiš pravo gorenjsko klobaso.s svinčnikom narisana na papir in radirko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samosamo Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 a se bo letos tud kej auspuhe merl kermu se bl dere ???? tolk de vem kaj gor namonterat!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 a se bo letos tud kej auspuhe merl kermu se bl dere ???? tolk de vem kaj gor namonterat!! a na bledu je to soboto......kje to točno....ko ne drugo gremo vsaj na kremšnito... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamerad Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Nema kremšnite spljoh Lan jih nismo dobil pa tud letos bo imela verjetn recesija prste vmes Je blo pa vsega druzga vrh glave LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Nema kremšnite spljoh Lan jih nismo dobil pa tud letos bo imela verjetn recesija prste vmes Je blo pa vsega druzga vrh glave LP Ja če si ti meu prste vmes,jih res ni bilo Sam jih bomo me prnesle od doma,pa vas fajn nafloskale A praviš da lepo gor,kje pa to točno je na bledu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 a se bo letos tud kej auspuhe merl kermu se bl dere ???? Tud letos :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Ja če si ti meu prste vmes,jih res ni bilo Sam jih bomo me prnesle od doma,pa vas fajn nafloskale A praviš da lepo gor,kje pa to točno je na bledu? kad dođeš na bled,prva kuča desno. Gloga 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 kad dođeš na bled,prva kuča desno. pozabil si ji rečt, da na vhodu dobi deci gorenjskega šnopca to je seveda deci vode in šamar, da zapeče Tiger 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 kad dođeš na bled,prva kuča desno. Kaj tam bo fešta al je tvoja hiša tam..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 @anja37: Na avtocesti zavijes na Lesce-Bled dol, v kroznem kriziscu naravnost proti Bledu, se peljes cca. 2-3km, ko prides do table Bled, se peljes se malo naprej in zavijes takoj na prvem kriziscu(15m pred Petrolom) desno in nato takoj levo, vcasih je bil tam Rock bar, kjer je manjsi parkirni prostor, na levi strani objekta pa je vhod v bivse Vezenine, kjer bo(najbrz) motozbor. p.s.: Pa ne pozabi se orng oblect ce bos do vecera tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Kaj tam bo fešta al je tvoja hiša tam..... če ni hiše bom pa šotor postavu.pa se oglas :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lilit Objavljeno September 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2009 @anja37: Na avtocesti zavijes na Lesce-Bled dol, v kroznem kriziscu naravnost proti Bledu, se peljes cca. 2-3km, ko prides do table Bled, se peljes se malo naprej in zavijes takoj na prvem kriziscu(15m pred Petrolom) desno in nato takoj levo, vcasih je bil tam Rock bar, kjer je manjsi parkirni prostor, na levi strani objekta pa je vhod v bivse Vezenine, kjer bo(najbrz) motozbor. p.s.: Pa ne pozabi se orng oblect ce bos do vecera tam. Tocno na tem mestu bo motozbor. :grim Še malo, pa bo sobota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lilit Objavljeno September 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2009 pozabil si ji rečt, da na vhodu dobi deci gorenjskega šnopca to je seveda deci vode in šamar, da zapeče Mislim, da bodo na vhodu delili borovničke Mogoče bo pa mausova izvedba borovničk in bo tak šamar, da boš še mal vijoličast (vsaj okrog ust) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 @anja37: Na avtocesti zavijes na Lesce-Bled dol, v kroznem kriziscu naravnost proti Bledu, se peljes cca. 2-3km, ko prides do table Bled, se peljes se malo naprej in zavijes takoj na prvem kriziscu(15m pred Petrolom) desno in nato takoj levo, vcasih je bil tam Rock bar, kjer je manjsi parkirni prostor, na levi strani objekta pa je vhod v bivse Vezenine, kjer bo(najbrz) motozbor. p.s.: Pa ne pozabi se orng oblect ce bos do vecera tam. gloga hvala ti,pa saj če maš čas,nas lahko kje počakaš,pa naš vodiš do te koče-šotorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 ma maus ti pa maš res... oblečt,ben se bom...kdaj bo pa panoramska vožnja,veste.. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Mislim, da bodo na vhodu delili borovničke Mogoče bo pa mausova izvedba borovničk in bo tak šamar, da boš še mal vijoličast (vsaj okrog ust) Zame bo nagrada že to, da te lahko vidim , če pa še lupčka na ličk dobim, je pa kot glavna nagrada na lotu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lilit Objavljeno September 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2009 Zame bo nagrada že to, da te lahko vidim , če pa še lupčka na ličk dobim, je pa kot glavna nagrada na lotu iiiiiiiiii , dobro ti gre tole tipkanje Evo enga že zdaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 LILIT A NAS BOŠ počakau,če pridemo,da pridemo na ta prelepi bled maus in mopedist5 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 LILIT A NAS BOŠ počakaLA,če pridemo,da pridemo na ta prelepi bled Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 maus ma reci kaj-napiši no.... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 maus ma reci kaj-napiši no.... .) če ne bi površno gledala mojih postov, bi opazila, da sem ti nekaj popravil in potem zažvižgal ... celo oboldal sem ... lilit ni on, ampak je moja skita lubezen in ena najboljših punc kar jih poznam ... lilit.. samo zate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se