Gloga Objavljeno Marec 26, 2010 Deli Objavljeno Marec 26, 2010 Gloga ne sekiraj se tolk, čefurji so tudi med slovenci. Čefur je oznaka karakterja... Se ne sekiram, resno. Samo me prekleto moti to, da se doloceni posamezniki izpostavljajo in mecejo slabo luc na splosen pojem "motoristi", v katerega romamo vecina, samo to in nic drugega. mig72 in casper7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno Marec 27, 2010 Deli Objavljeno Marec 27, 2010 (popravljeno) Se ne sekiram, resno. Samo me prekleto moti to, da se doloceni posamezniki izpostavljajo in mecejo slabo luc na splosen pojem "motoristi", v katerega romamo vecina, samo to in nic drugega. ja to pa z velikim veseljem pomagajo še mediji zraven...na hrbtu imam napisano sneta s'kira....sam sem pa svetlobna leta od takšnega voznika Popravljeno Marec 27, 2010. Popravil Tadeusz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava v3sn4 Objavljeno Marec 27, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 27, 2010 meni se pa zdi zanimivo nekaj drugega...ko na cesti vpade mimo kak nepoznan 'norec', se vedno govori 'lej tega psihopata...no no, se bo ze nekam nalimal, pa bo hudic...' ...ko pa se to zgodi npr. nekomu, ki ga poznas ali ti je celo blizu, je pa jok, neskoncno besed o tem kako je bila ta oseba dobra in si ni zasluzila tega... ...precej nehvalezna debata...mogoce lahk recem samo to, da tistim, ki so jih vzele ceste zaradi hmmm...zivahne osebnosti in pretirane nenasitnosti po adrenalinu, zelim, da so bili moment pred tem skrajno srecni.. ....za naprej pa cimmanj takih zakljuckov komurkoli.. Kramp, Lencdo, roko in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Marec 28, 2010 Deli Objavljeno Marec 28, 2010 ja to pa z velikim veseljem pomagajo še mediji zraven...na hrbtu imam napisano sneta s'kira....sam sem pa svetlobna leta od takšnega voznika verjetno se ti je samo štil posušil ... samo potem se sekira samo sname in pade dol.. ne leti povsod naokoli da ne veš kam bi se umaknil.. vsem srečno in varno vožnjo - danes in naprej... halls in mig72 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 meni se pa zdi zanimivo nekaj drugega...ko na cesti vpade mimo kak nepoznan 'norec', se vedno govori 'lej tega psihopata...no no, se bo ze nekam nalimal, pa bo hudic...' ... Zanimivo je tudi to, da sploh ni treba da "mmimo pade". Se lahko čisto v mejah normale pelje pa so že pripombe. Dolina šentflorjanska ne seže le do tega foruma, kjer brišejo cele teme o Ljubljanskih park placih, temveč v sleherni kotiček plesnive podalpske duše. v3sn4 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carp Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 nisem sneta skira, mam pa doma štil od ene snete skire brembo in jupiter 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 31, 2010 Deli Objavljeno Marec 31, 2010 v soboto pred 14.dnevi pade ena taka sekirca (600cc wannabe z odprtim rorom) mimo avta. se dobro, da so bila vrata zaprta drugace bi tasca ven padla. od straha. :grim pa se zvok je bil smesem ........miiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOwwwwwwwwwwwww.................... ajajajajaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se