suzuki Objavljeno Oktober 10, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 Dobro jutro :naughty: uhhhh... preživel... kar ni blo tolk zlo lahko, pravzaprav, k sem danes bl :wacko: ampak da začnem na začetku... JP, ali po domače Ludi Dolenček je včeraj zvečer v gostilni Cviblje pri Viščku v Trebnjem organiziral tole hudo žurko ob zaključku dirkalne sezone (ki je bila zanj še posebej uspešna) in povabil prijatelje, sponzorje, dirkačice, dirkače, navijačice in navijače, firbke in firbce pogostil nas je z eno redkih živali, ki se po smrti vsaj še 3000 krat obrnejo zato ni prav nič čudno da mu eni rečejo kar kralj živali in hej, res je bil odličen blo je tud nekaj tort, seveda, čerpav so se eni bali da jih ne bo čist mimogrede, ena je mela zlo žalostno (a hkrati neskončno zabavno) usodo :lol1: skratka, bilo je noro slikc mam na kupe, ampak niso vse za objavo, k tole je bla pa čist taprava, huda, nepozabna Dolenjska fešta kdor ve kaj to pomeni itak ve, kdor pa ne mu pa ne morem razložit no ene par jih je pršlo skoz cenzuro, iz začetka Igorr, TommyP, SharpNinja in 5 others 4 4
suzuki Objavljeno Oktober 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 pa še malo... She, gandi, brubi46 in 6 others 4 5
suzuki Objavljeno Oktober 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 (popravljeno) jao, kaj tole spet noče delat!! najprej pusti samo 2 slikci v en post, zdej pa sploh ne pusti več dodajat slikc!! jaoooo... napiše samo: Used 488.36MB of your 488.28MB global upload quota (Max. single file size: 80MB) WTF??? ja nč, bom pol zvečer spet poskusil, ko pridem z žura... Popravljeno Oktober 10, 2009. Popravil suzuki SharpNinja, ImenitnaPriložnost, freya in 6 others 4 5
masaGSXR Objavljeno Oktober 10, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 jao, kaj tole spet noče delat!! najprej pusti samo 2 slikci v en post, zdej pa sploh ne pusti več dodajat slikc!! jaoooo... napiše samo: Used 488.36MB of your 488.28MB global upload quota (Max. single file size: 80MB) WTF??? ja nč, bom pol zvečer spet poskusil, ko pridem z žura... men čist normalno dela.... in zlo dobre slikce so.... :evilgrin: drgač pa ja.... res je blo nepozabno..... hehe nimaš kej... taki smo dolenci... :evilgrin:
Gorgh Objavljeno Oktober 10, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 Noro dobr je blo ja =) fotke pa le popaj =)
Baky23 Objavljeno Oktober 10, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 Janez nam je prpravil res lepo žurko tako da smo oba naslova kvalitetno zalili bilo je noro svka čast Japi
perimund Objavljeno Oktober 10, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 Bil je odklop hrana, pijaca, druzba - zbava 1A. Danes pa... gorgh: a se je splacal bit do konca
Gorgh Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 gorgh: a se je splacal bit do konca to pa sam jst vem....
brembo Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 jao, kaj tole spet noče delat!! najprej pusti samo 2 slikci v en post, zdej pa sploh ne pusti več dodajat slikc!! jaoooo... napiše samo: Used 488.36MB of your 488.28MB global upload quota (Max. single file size: 80MB) WTF??? ja nč, bom pol zvečer spet poskusil, ko pridem z žura... mislm da si že presegu svoj limit uploudanja slik na motosvet ..kako staro pobrisat iz leta 2003/04... pa bo spet prostor bajkr88 1
Lara! Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 pa še malo... Tebe pa nikjer,sumnjivo je men tole :naughty: SharpNinja 1
Cartman Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Suzuki, in vsi ostali, tole je bol za temo zdrav duh v zdravem telesu v nedeljo sva bila oba (Brubi46&ich) globoko hvaležna farmacevtski industriji. Žur je biu super!!!
suzuki Objavljeno Oktober 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Hola, hja, ne morem več popat slikc na forum, sem presegel zapovedano mejo, tko da nč... razen če ne bodo moderatorji to popravili @ brembo: ker mam namen objavit še miljavžnt slikc, mi ne pomaga če bom nekaj starih zbrisal @ Lara!: hja, glede na to da sm jst slikal je kr logično da me ni, al ja @ Cartman: pusti farmacijo, klin je treba s klinom zbijat!! sem mel naslednji dan še en žur :naughty: gandi, SharpNinja, She in 3 others 3 3
lima Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 (popravljeno) ja dej slike na http://shrani.si/ pa linke kle gor a ne Popravljeno Oktober 11, 2009. Popravil lima
Lara! Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Hola, hja, ne morem več popat slikc na forum, sem presegel zapovedano mejo, tko da nč... razen če ne bodo moderatorji to popravili @ brembo: ker mam namen objavit še miljavžnt slikc, mi ne pomaga če bom nekaj starih zbrisal @ Lara!: hja, glede na to da sm jst slikal je kr logično da me ni, al ja @ Cartman: pusti farmacijo, klin je treba s klinom zbijat!! sem mel naslednji dan še en žur :naughty: Kaj pa js vem lahko da si dal samosprožilec ti se pa skrival kdo ve kje..
brubi46 Objavljeno Oktober 12, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2009 @ Cartman: pusti farmacijo, klin je treba s klinom zbijat!! sem mel naslednji dan še en žur :naughty: Ti k si še mlad lahko, jst sem se pa še celo soboto dopoldan cajtala :wacko: Drugač pa res super žur
twinga Objavljeno Oktober 12, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2009 blo je tud nekaj tort, seveda, čerpav so se eni bali da jih ne bo IN JE NISEM DOBILA!!! Je blo pa vsaj !
Cartman Objavljeno Oktober 12, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2009 IN JE NISEM DOBILA!!! Je blo pa vsaj ! človek mora vedno paziti kaj si želi. it just might happen. tomkruz 1
PLAYGAME Objavljeno Oktober 13, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2009 (popravljeno) Pohvaljam Japija, za odlično fenomenalno sezono, enako tudi Bobota, pa drug let morte bit še boljši!!! :worship: Popravljeno Oktober 13, 2009. Popravil PLAYGAME
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se