ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Tradicionalni Halloween party FIRESTARTERS MC bo tudi letos v klubskih prostorih. Vabljeni vsi na preganjanje čarovnic v soboto, 31.10.2009 na noč ko imajo mrtvi posebno moč........ klimbra in ProdriveR 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Shkoda, lih ko koncertrirajo Dream Theater. Ampaq, who knows... after beer party. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 ..pridem... klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Tradicionalni Halloween party FIRESTARTERS MC bo tudi letos v klubskih prostorih. Vabljeni vsi na preganjanje čarovnic v soboto, 31.10.2009 na noč ko imajo mrtvi posebno moč........ ajgor saj veš! Pridem! Sam čarovnic pa ne bom preganju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finger Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Evo takole še ta fancy vabilo! Pa še recept za chili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 a lahko pridem skuštran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finger Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 a lahko pridem skuštran WTF?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 WTF?! faliu temo in cel forum ... ... pa nism mogu zbrisat :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 14, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 ajgor saj veš! Pridem! Sam čarovnic pa ne bom preganju Šur,vem kaj misliš bomo nabavl,sam glej da res prideš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 pridem parirat kuharji in pirom iz recepta ! potem pa ene tri šefle in eno čarovnico nabodem pa bo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 Se vidmo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Na hitro pa res priletim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Če me bo šofer (hšerka) hotu (imel čas) pelat, ker sem še bol švoh mobilen, pridem pa res pogledat pa kak pirček strest. Zatu me pa zanima kje to je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoDganCa Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 pridem, pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finger Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Če me bo šofer (hšerka) hotu (imel čas) pelat, ker sem še bol švoh mobilen, pridem pa res pogledat pa kak pirček strest. Zatu me pa zanima kje to je? Evo takole, to bi moralo pomagat: click Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Lucifuge: vem glede koncerta - jaz bom tudi moral spustit Dreame, pa ceprav sem jih samo 5x gledal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 pridem parirat kuharji in pirom iz recepta ! potem pa ene tri šefle in eno čarovnico nabodem pa bo ! mogoče uleti ena čarovnica, da te mal vidi letos... Tamau 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 mogoče uleti ena čarovnica, da te mal vidi letos... Mogoče boš pa celo mene vidla... Ampak namaskiro se pa neom!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Mogoče boš pa celo mene vidla... Ampak namaskiro se pa neom!!! no le prid. :grim bova kakšno pametno rekla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Mogoče boš pa celo mene vidla... Ampak namaskiro se pa neom!!! Vapo, saj se ne rabiš maskirati, itak si čarovnica z ali brez................ Tamau 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finger Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 Takole, špecarija za chili nabavljena, pijača primerno temperirana, še malo pa začnem cmarit... :beer1: , pol pa in pa na koncu pa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 Takole, špecarija za chili nabavljena, pijača primerno temperirana, še malo pa začnem cmarit... :beer1: , pol pa in pa na koncu pa A lohk porcijo čilija pršparate, k grem najprej na Dream Theatre, pa bom mal bol pozn (22h-23h) sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 super je blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 super je blo Yep! PS: nisem te videl? Aja, čili je bil pa tok hud, da je Axl Rose (en mudel je biu v njega našemljen) potem tolk prdnu, da je kr ploščice dol s stene zmetalo. Častna Titova, majkemi! sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Yep! PS: nisem te videl? Aja, čili je bil pa tok hud, da je Axl Rose (en mudel je biu v njega našemljen) potem tolk prdnu, da je kr ploščice dol s stene zmetalo. Častna Titova, majkemi! jz pa tebe sem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se