cyc Objavljeno Oktober 25, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2002 Hehehe, to je treba Fismotu v Šmarje-Sap poslat... poslovna ideja :o :o :o :o Hmmm gosenicar, nekaj za cez zimo se pretolct :D Ceprav ... a je kdo kdaj poskusil motorne sani? Zadeva mora bit totalen zakon, letijo sportni modeli tudi prek 200km/h, ceprav ne vem v cem moras biti da ti kak del telesa ne odmrzne ... :) In na cem se to da ... slano jezero :D Slovenija ma lih tako smotano klimo da je tisti cas, ko je premraz za motor vseeno vecino casa brez snega, ce nimas ravno vikenda kje v blizini kakega smucisca so motorne sani za nase kraje verjetno neuporabne. :?
cyc Objavljeno Oktober 25, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2002 V čem pa je fora teh survival trikeov? Symru, pa ne da o predelavi razmisljas :?: :idea: :twisted: :lol: :wink:
chris Objavljeno Oktober 25, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2002 To je za otroke strašit, češ, če ne boš priden, se boš pa s tem moral vozit. :lol: :lol: :lol: 8) mogoce bom pr mojih smrkavcih kdaj probala...
dubi Objavljeno Oktober 25, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2002 Hudo,kaj se bo se folk spomnu!!!???? :shock: :shock:
Ice Objavljeno Oktober 25, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2002 to je survival-trike; prihaja iz GB,kjer so velika moda ze par let.tudi motorje predelujejo v podobno.in ne mesati survival-bike z rat-bike! V čem pa je fora teh survival trikeov? nacin predelave...... kje je fora chopperja ali streefighterja ali.....? nekaterim je vsec.in vecinoma so survival bolj prakticni,kot kak showbike.
Špilferderber Objavljeno Oktober 25, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 25, 2002 nova alternativa...
STARI Objavljeno Oktober 27, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2002 to je survival-trike; prihaja iz GB,kjer so velika moda ze par let.tudi motorje predelujejo v podobno.in ne mesati survival-bike z rat-bike! V čem pa je fora teh survival trikeov? nacin predelave...... kje je fora chopperja ali streefighterja ali.....? nekaterim je vsec.in vecinoma so survival bolj prakticni,kot kak showbike. To mi delaj ice!
SiR Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 V čem pa je fora teh survival trikeov? nacin predelave...... kje je fora chopperja ali streefighterja ali.....? nekaterim je vsec.in vecinoma so survival bolj prakticni,kot kak showbike. Saj nisem mislil tkao grobo, "v čem je fora". V bistvu me je zanima, če se lepše izrazim - "kakšne smernice si zadajo avtorji takšnih strojev". iz imena survival-trike lahko le na hitro sklepam, da gre za zadevo, na kateri na jbi bilo vse potrebno za preživetje? A gre za preživetje v mestu, na saharskih brezpotjih, ? Imajo gor tudi sekret, pa posteljo in podobno? Oziroma - kaj pomeni tisti "survival"? Well - hvala za pojasnilo.
Ice Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 eh,sorry sym,ce je blo preostro. :wink: survivial izhaja iz GB,nekje sredi/konec `80tih........takrat je bila MAD-politika USA/CCCP na vrhuncu (mad max filmi pridejo na platno) in crne vizije atomske pogube in post-atomske dobe.pa so zaceli sraufati motorje in potem trike z minimalno "navlako" (plastika,smerniki itd. vse dol).cim manj pokvarljive tehnike (DIY-popravljivo je moralo biti) in vsa preostala tehnika zdrzljiva,zanesljiva in predimenzionirana - kje je logika o 1000+ ccm masini,ce je pomankanje goriva? ...heh. gor se se obesi par "dodatkov" za prezivetje (sekira,montiereisen,gasmaska itd.),prebarva vse na mat crno et voila..... sutvival at it´s finest. :lol:
Blade Objavljeno November 1, 2002 Opozori Objavljeno November 1, 2002 Sej za kej takega bi se pa še jest mogoče ugrel http://www.trikeshop.com/index.html Drgač pa če gdo ve še za kerga druzga razen za Smodiš-a da dela ali prodaja trike nej mi pošlje podatke. Mi en kolega teži že 2 mesca.
BIG YELLOW Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 Blade nej ta tvoj kolega pove kva bi rad imel,pol pa se kej oglas.Samo ne delajte kakšnih poslov z Aleksom iz Kozine,ker se jih je že preveč opeklo.Sam sem eden od njih! :evil: LP Vine
Ice Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 Blade nej ta tvoj kolega pove kva bi rad imel,pol pa se kej oglas.Samo ne delajte kakšnih poslov z Aleksom iz Kozine,ker se jih je že preveč opeklo.Sam sem eden od njih! :evil: LP Vine po pricevanju scene sodec bo res.sam nisem imel z njim poslovnih stikov,tako da je to BC-BR.
Blade Objavljeno November 11, 2002 Opozori Objavljeno November 11, 2002 Tale motorj e bil pa nrejen po risanki če me spomin ne vara in ima od tovornjaka :?: dizel mašino za sedež se pa itak vid predelano lopato
Ice Objavljeno November 11, 2002 Opozori Objavljeno November 11, 2002 od tovornjaka ima samo bat......skoraj vse ostalo pri masini je rocno delo :shock: vec o tem :arrow: http://www.werner.de/werkstatt/
Špilferderber Objavljeno November 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2002 jap... na DSF-u so imeli nekaj cajta nazaj celo specialno oddajo, posvečeno temu motorju...
manjak Objavljeno November 11, 2002 Opozori Objavljeno November 11, 2002 A res. Škoda k nisem mogu gledat :evil:
Osama Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 Tole je pa res skrivnostno: ne pokaže se mi ena slika, ni enega smajlija, ne dela nobena povezava (URL not found).
Dirkac Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 Seveda ne, če pa bumpaš. Poglej datum zadnjega odgovora pred tabo.
Ice Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 (popravljeno) www.werner.de je se vedno aktualni naslov. samo ni vec werkstatt, temvec kultschmiede (desno spodaj = knof). Popravljeno November 23, 2005. Popravil Ice
traiker Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 ALI VE KDO ZA KAKI VW MAŠIN????????
Ice Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 hmmm......... na hitr........ vsak golf jo ima. passat tudi. :devil: da ne bo cisto off topic: KAJ SE DERES? ali: izklopi caps lock. hvala.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se