1965 Objavljeno Oktober 30, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2009 Je ravno takšen čas, zato ena vsem, ki so letos odpeljali svojo zadnjo furo. SCORPIONS in juree 1 1
motofrik Objavljeno Oktober 30, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2009 Tudi jaz prižigam svečko, z željo da bi bilo v prihodnje treba čimmanj svečk...
thumper Objavljeno Oktober 30, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2009 evo svečka.. pa nobene nove....
TONTO Objavljeno November 1, 2009 Opozori Objavljeno November 1, 2009 Prižgal za vse kolege in kolegice, ki so končali svojo zemeljsko pot in odšli motorirat nekam drugam, kjer se bomo prej ali slej zopet srečali. bajkr88, dotem in gandi 2 1
actarus16 Objavljeno November 1, 2009 Opozori Objavljeno November 1, 2009 Še moja svečka halls in suhi 1 1
RVT Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 Vsakmu od nas bi tole mogl v garaži viset pred očmi predn gremo pretiravat... Kruta reklama sam žal resnična casper7, bajkr88, anja37 in 1 other 2 2
simonsi Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 Vsakmu od nas bi tole mogl v garaži viset pred očmi predn gremo pretiravat... Kruta reklama sam žal resnična Boljš to, kot tetraplegik. Sem pač optimist. Miha27 1
oks Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 Prvo je življenje. In tudi če si na vozičku ne pomeni da je konec življenja. Miha27 in anja37 1 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 Prvo je življenje. In tudi če si na vozičku ne pomeni da je konec življenja. je pa običajno konc motoriranja in disko-densinga klimbra, dotem, njofra in 6 others 3 6
simonsi Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 kakšna svečka neki. Pozim pa obrišem prah s suzukija pa gas po snegu. Majesty, AJ, MoTo G_P in 3 others 2 4
anja37 Objavljeno December 29, 2009 Opozori Objavljeno December 29, 2009 Vsakmu od nas bi tole mogl v garaži viset pred očmi predn gremo pretiravat... Kruta reklama sam žal resnična Zakaj pa bi to moglo viset v garaži??? halls, TBoxer, Lowrenc in 1 other 2 2
NejcN Objavljeno December 29, 2009 Opozori Objavljeno December 29, 2009 Mislim da zato nas pred furo spomne na posledice divjanja... Drugače pa RIP vsem nesrečnežem
anja37 Objavljeno December 29, 2009 Opozori Objavljeno December 29, 2009 Mislim da zato nas pred furo spomne na posledice divjanja... Drugače pa RIP vsem nesrečnežem A misliš da so vse krivi motoristi??? Ne vem kaj naj rečem-se raje ne spominjam takega slabega,kaj bi lahko bilo... TBoxer, Lowrenc, halls in 1 other 2 2
NejcN Objavljeno December 29, 2009 Opozori Objavljeno December 29, 2009 A misliš da so vse krivi motoristi??? Ne vem kaj naj rečem-se raje ne spominjam takega slabega,kaj bi lahko bilo... RVT je postal link do neke krute reklame,ker se je očitno sam prepoznal kot prehitrega voznika na cesti. Tudi sam se večino časa vozim dosti prehitro in nebi škodilo da se včasih malce zadržim. Se opravičujem če je kdo vzel moje besede kot obtožbo motoristov za nesreče. Pa saj vsi vemo kako gre, tisti ki najbolj izivajo,imajo srečo in ponavadi odnesejo celo kožo, zmerni pametni in previdni vozniki pa naletijo na enega kretena v avtu ki naredi nesrečo. Skrbi me predvsem dejstvo da je na naših cestah takih kretenov mnogo preveč... halls, RVT in anja37 3
anja37 Objavljeno December 30, 2009 Opozori Objavljeno December 30, 2009 RVT je postal link do neke krute reklame,ker se je očitno sam prepoznal kot prehitrega voznika na cesti. Tudi sam se večino časa vozim dosti prehitro in nebi škodilo da se včasih malce zadržim. Se opravičujem če je kdo vzel moje besede kot obtožbo motoristov za nesreče. Pa saj vsi vemo kako gre, tisti ki najbolj izivajo,imajo srečo in ponavadi odnesejo celo kožo, zmerni pametni in previdni vozniki pa naletijo na enega kretena v avtu ki naredi nesrečo. Skrbi me predvsem dejstvo da je na naših cestah takih kretenov mnogo preveč... Ma ne saj nisem mislna tebe sedaj neki napadat-najmanj.In se strinjam z teboj.Sam ko sem gledala 1x letos oddajo o motoristih,kake nesreče meli in kolk invalidov je ostalo ,ki meli nesrečo z motorji,mi kr na jok šlo.Sam ki je zelo malo motoristov bilo krivih pri nesrečah,več manj drugi povzročli take tragedije!Tud mene majčken strah na začetku,ko grem na cesto z motorje,ki grejo eni ko strela mimo mene,da me kr... Lani smo šle z kolegicami Z motozbora-bovc,nas je skupina motoristov kmal spravla na uni svet-to da ne vidiš ne moreš verjet...Ampak moremo bit mal optimistični,čene bolš da ne.... Miha27, maus in halls 2 1
maus Objavljeno December 30, 2009 Opozori Objavljeno December 30, 2009 Če bi vedel, katera bo moja zadnja fura, bi se prej poslovil od bližnjih, prijateljev ter za pijačo dal. .) ... na furo bi pa vseeno šel Lowrenc, halls, timson in 2 others 4 1
NejcN Objavljeno December 30, 2009 Opozori Objavljeno December 30, 2009 Ma ne saj nisem mislna tebe sedaj neki napadat-najmanj.In se strinjam z teboj.Sam ko sem gledala 1x letos oddajo o motoristih,kake nesreče meli in kolk invalidov je ostalo ,ki meli nesrečo z motorji,mi kr na jok šlo.Sam ki je zelo malo motoristov bilo krivih pri nesrečah,več manj drugi povzročli take tragedije!Tud mene majčken strah na začetku,ko grem na cesto z motorje,ki grejo eni ko strela mimo mene,da me kr... Lani smo šle z kolegicami Z motozbora-bovc,nas je skupina motoristov kmal spravla na uni svet-to da ne vidiš ne moreš verjet...Ampak moremo bit mal optimistični,čene bolš da ne.... Na žalost smo tudi motoristi lahko nevarni drugim motoristom... Se strinjam, treba je čimbolj optimistično gledat, se znebit vseh slabih misli in seveda po pameti. Če lahko uživaš v zmerni vožnji(20,30 kmh nad omejitvijo) in ne 2X ali 3x hitreje kot je dovoljeno tudi pomaga.... anja37 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 30, 2009 Opozori Objavljeno December 30, 2009 Sam ki je zelo malo motoristov bilo krivih pri nesrečah,več manj drugi povzročli take tragedije!Tud mene majčken strah na začetku,ko grem na cesto z motorje,ki grejo eni ko strela mimo mene,da me kr... Joj, rajši ti ne povem, da Dedek Mraz ne obstaja ... anja37 1
anja37 Objavljeno December 30, 2009 Opozori Objavljeno December 30, 2009 Joj, rajši ti ne povem, da Dedek Mraz ne obstaja ... Kqaj pa ma dedek mraz z to temo
njofra Objavljeno December 30, 2009 Opozori Objavljeno December 30, 2009 (popravljeno) Če bi vedel, katera bo moja zadnja fura, bi se prej poslovil od bližnjih, prijateljev ter za pijačo dal. .) ... na furo bi pa vseeno šel Za rundo lahko daš vseeno, če tudi ni zadnja fura Popravljeno December 30, 2009. Popravil Lawson
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se