Samorai Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Kot vas že večina ve, se ta teden odvija eden večjih moto salonov na svetu v Milanu. Zanima pa me sledeče. Koliko je potencialnih ljudi, ki bi se mi pridružili na te čudovitem enodnevnem izletu? No tukaj se postavi vparašnje zakaj vas nekdo vabi na izlet, če pa grem lahko iz svojo družbo. Odgovor je enostaven. Zato ker bodo stroški veliko nižji, saj bi z najemom avtobusa in z nakupom karte(karte cenejše za velike skupine) veliko prišparali. Torej, ste za? Lahko me kontaktirate na forumu, ali pa preko mojega maila fc_samorai@hotmail.com. Eicma 2009 Salon v Milanu 2009 LP Samo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Z moje strani DVA! Po pisanju sodeč pa mislim da neboš našel ljudi za cel autobus. PS: bil bi uspeh če bi se nas zbralo za en kombi. Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno November 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 9, 2009 Ja z vama vred nas je trenutno 8, tako da za en kombi mislim da je že dovolj. Aja, kateri dan pa mislita it? Mi smo vsi za soboto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Tudi sobota. Klko pa kaj računate da bo vse skupaj zneslo? (eur ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorta Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Pozdravljeni Mene pa zanima, če bo v Milanu tudi sejem oldtimerjev, malo daleč je da bi tam obrnili. Hvala Dejan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno November 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 9, 2009 Glede na to da bo 1300 razstavljalcev predvidevam, da bo tudi tega nekaj. Drugače pa malo pobrskaj po tej strani Eicma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno November 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 9, 2009 Ja mi smo računali, če gremo 4. z enim avtom da bi prišlo okoli 60eur na osebo z vsem(gorivo, cestnine, vstopnina, hrana). Če gremo iz kombijem bodo stroški verjetno okoli 40eur. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Super, pa javite klko bo kaj interesentov, da vem planirat ali se bo šlo ali ne. Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 A res Honda in Yamaha ne razstavljata svojih motorjev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zagy Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Pozdravljeni! Tudi sam sem interesent za ogled salona v Milanu. Seveda, če bo še kakšno prosto mesto... Ustreza mi prav tako sobota, pa tud katerikoli drug dan mi ne bi bil problem... Iz katerega konca SLO pa štartate? Jast sem iz Štajerskega konca (iz Sl. Konjic). LP Zagy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Iz katerega konca SLO pa štartate? Jast sem iz Štajerskega konca (iz Sl. Konjic). LP Zagy Dva interesenta sma iz štajerskega konca (Ptuj) tako da lahko gremo skupaj do Domžal. Samorai so že kakšne informacije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno November 10, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 10, 2009 Zaenkrat še naberam kandidate, vendar nas je za en kombi že sigurno. Sedaj pa me zanima ali ima kdo od vas kombi, oziroma si ga lahko izposodi od kakšnega prijatelja??? Informacije glede odhoda še pridejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 A res Honda in Yamaha ne razstavljata svojih motorjev Ja, res je. Kolikor sem zasledil po medijih, je imela Honda nekakšno video-virtualno tiskovno konferenco, Yamaha pa do danes še to ne ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Ja, res je. Kolikor sem zasledil po medijih, je imela Honda nekakšno video-virtualno tiskovno konferenco, Yamaha pa do danes še to ne ... Yamaha ne rabi tiskovne - ima V-Maxa, pa Rossija in Lorenza ... to je dovolj reklame ... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 sem se ravno vrnil iz milana. da ne bo kdo razočaran, seznam koga od velikih ni! yamaha, honda, dainese (ok par čelad je), nolan, alpinestars! pa tudi hostes je dosti manj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 pa tudi hostes je dosti manj FAK, a je možno? ....jebena recesija ne pozna meja..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 sem se ravno vrnil iz milana. da ne bo kdo razočaran, seznam koga od velikih ni! yamaha, honda, dainese (ok par čelad je), nolan, alpinestars! pa tudi hostes je dosti manj no ja... to, da ni motorjev in moto opreme na moto salonu, še razumem, da je pa malo hostes ... groza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Yamaha ne rabi tiskovne - ima V-Maxa, pa Rossija in Lorenza ... to je dovolj reklame ... je pa nova multistrada ko ste par postov višje seštevali stroške cestnine so 42,6 € (trst-milano-trst) parkirnina nad 4 ure 15€ vstopnice po 18€ espresso 0.95€ Pivo 4.5€ organizirano oldtimrjev nism vidu. je pa res da sem kaj spregledal (recimo pr apriliji sem vidu sam skuterje ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se