Hudoba Objavljeno November 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno November 29, 2009 Hoj, napiše mi da predvajalnik ne more predvajat, ker kodek ni bil pravilno stisnjen, oz nekako tako.... Zdownloadaj VLC ali pa KMplayer, pa probaj s tistim.
casper7 Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Zdownloadaj VLC ali pa KMplayer, pa probaj s tistim. Tnx, bom probal...
svobodnaptica01 Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Matr men ga pa noče predvajat, sm ga sneu pa vse ampak noče Tko da če če ma kdo, k se kaj potika po Lj. in bi biu tako dobr, da mi ga da na CD, dam z veseljem za pivo, ker bi res rad pogledal tole zadevo Če ti še zmeri ne bo delal, kamot dobiš na ključek al pa CD. jvalant 1
svobodnaptica01 Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Obstaja ampak je staro ene 20 let, je pa ubistvu ista vsebina ampak manj dodelana. Tip je najprej napisal eno knjigo, potem je sla pa tehnologija naprej je pa se dvojko napisal, isto je naredil z filmi... Res je, dvojka je bistveno bolj dodelana, tudi sama knjiga je lažje prebavljiva in bolj fokusirana na točno določene probleme, ki jih imamo pri vožnji. Ampak, moram pa priznat, da me je gledanje prvega dela resnično nasmejalo. Maš dve verziji: uncut in non humerus, seveda smo gledal ta zabavno verzijo. Pa zdaj vsaj vem, kako zgledam ko je že fajn kriza pa skačem po motorju v garaži . jvalant 1
ciobi Objavljeno December 4, 2009 Opozori Objavljeno December 4, 2009 Saj ne, da ne bi kaj razumel, ampak premalo, da bi prevedel vse. Je že kakšen prevod? Verjetno ne, ampak je vredno poskusit. Lp
DonKihot Objavljeno December 4, 2009 Opozori Objavljeno December 4, 2009 Saj ne, da ne bi kaj razumel, ampak premalo, da bi prevedel vse. Je že kakšen prevod? Verjetno ne, ampak je vredno poskusit. Lp Aha, pa te mamo! Verjetno si dol cukno piratsko verzijo, pa bi rad poleg podnapise playal, ha!? C c c c.... Ilegalec! sesir, ImenitnaPriložnost, Lowrenc in 1 other 2 2
FreeBird Objavljeno December 5, 2009 Opozori Objavljeno December 5, 2009 Lahko prosim sejate film danes, res bi rad potegnil video dol. Bom mel cel dan pržgan pc. LP Boris ImenitnaPriložnost, malakai, DonKihot in 2 others 1 4
Gladiac Objavljeno December 5, 2009 Opozori Objavljeno December 5, 2009 He he Hvala za vse informacije. Zadeva se mi zdi zelo zanimiva in bi jo imel na dvd-ju, če si ga kdo slučajno lasti Hvala še enkrat za vse!!! maus 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 5, 2009 Opozori Objavljeno December 5, 2009 He he Hvala za vse informacije. Zadeva se mi zdi zelo zanimiva in bi jo imel na dvd-ju, če si ga kdo slučajno lasti Hvala še enkrat za vse!!! Tule ;-) Prevtzer, gandi, sesir in 2 others 2 3
ZEKKO Objavljeno December 5, 2009 Opozori Objavljeno December 5, 2009 Jest sm tle dol potegnu in mi dela v bs playerju http://thepiratebay.org/torrent/5170151/Keith_Code_Twist_of_the_Wrist_vol.2_DVDRIP ImenitnaPriložnost, gandi in Port Folio 2 1
FreeBird Objavljeno December 5, 2009 Opozori Objavljeno December 5, 2009 Jest sm tle dol potegnu in mi dela v bs playerju http://thepiratebay.org/torrent/5170151/Keith_Code_Twist_of_the_Wrist_vol.2_DVDRIP Thx za link. Mam že dol. nejcgs 1
Gladiac Objavljeno December 5, 2009 Opozori Objavljeno December 5, 2009 Hehe sm zdele gledu pa sm se takoj na Mausa spomnu k mi je ta prvič k sva se srečala povedu za uno foro , da če greš v desni ovinek čist mal v levo zaviješ pa se motor "postavi" v ovinek Hvala Maus maus 1
bmwslo Objavljeno December 5, 2009 Opozori Objavljeno December 5, 2009 Thx za link. Mam že dol. Men pa nekako ne gre. Speče kdo DVD ???
macak333 Objavljeno December 5, 2009 Opozori Objavljeno December 5, 2009 Evo pogledal polovico in se mi zdi super. Sem pa tudi nekaj od prikazanih stvari prebral, pa se jih nisem nikoli držal, zdej sem pa videl da je dejansko velika razlika. Priporočam!!! Že nestrpno pričakujem naslednjo sezona, da se teorija proba v praksi
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 5, 2009 Opozori Objavljeno December 5, 2009 Že nestrpno pričakujem naslednjo sezona, da se teorija proba v praksi Jst grem kr jutr ... nejcgs, sesir, Alla in 1 other 1 3
Dr_Jakob Objavljeno December 6, 2009 Opozori Objavljeno December 6, 2009 Sem pogledal celega, dokaj povrsno sicer, ampak sem pa ga... moram rec, da par reci razlozi tako jasno, da bolj skor ne gre. Je pa tudi res, da kaksno zadevo zelo prevec zakomplicira za nekega navadnega ne-doktorja-fizike. Po mojem je za zdaj se vedno najboljsa kombinacija knjige Magisterij voznje motocikla in Twist of the Wrist I, II in DVD. Simpl zato, ker v Magisteriju Gustincic nekaj stvari razlozi precej plebejsko, kar pa pomeni, da je tudi precej lazje razumljivo kot Codeovi procenti itd. Mi je pa super ideja ta lean and slide bike. A obstajajo kaki nacrti za to rec?
NejcN Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 Hud film. Vsaka dodatna informacija, pa naj bo majhna ali velika je vredno ogromno...
suzuki Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 (popravljeno) ... Mi je pa super ideja ta lean and slide bike. A obstajajo kaki nacrti za to rec? Hola mojster, Keith ima več super idej, zato ma poleg teh dveh tudi Braking Bike, Video Bike, no B.S. Machine... mal prečekiraj tule Popravljeno December 11, 2009. Popravil suzuki She, flero, malakai in 1 other 4
Nshaq Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 Zadevo nalozil iz ZalivaPiratov, jo prenasa vec kot dovolj dobro! Super zadeva. Me je vsekakor opozorila na dolocene stvari, ki sem jih do sedaj narobe delal, ali pa sploh nisem vedel za njih. Za igralske sposobnosti me boli kita, ker so popolnoma nerelevantne v tem "dokumentarcu". Glavno da se kaj novega naucim, oskarje pa naj drugje podeljujejo. flero, Markko, ImenitnaPriložnost in 1 other 3 1
bna Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 a ima kdo mogoče podnapise ? kje jih lahko dobim ? ali je kdo potegnil z interneta verzijo z podnapisi ? rabim podnapise
njofra Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 a ima kdo mogoče podnapise ? kje jih lahko dobim ? ali je kdo potegnil z interneta verzijo z podnapisi ? rabim podnapise Zgleda, da še ni
hajo Objavljeno Julij 6, 2010 Opozori Objavljeno Julij 6, 2010 Zgleda, da še ni Je že gdo zvohal kje kakšne podnaslove, drugače odlično učno gradivo za boljše razumevanje bi prav prišel prevod.
perici Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 (popravljeno) Medtem ko čakam, da se mi film naloži, sem se lotil branja knjige in moram reč, da me je kar pritegnila. Res je, da so vse razlage zelo strokovne, je pa vse skupaj logično in razumljivo. Se mi zdi, da kar sem v Magisteriju spoznal kot dejstva, tu spoznam še teorijo in fiziko, ki je za temi dejstvi. Priporočam obe knjigi, Magisterij in Twist of the wrist. Popravljeno Julij 7, 2010. Popravil perici macak333 in casper7 2
znj Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 Mene pa zanima ali se dobi knjigo v naših knjižnicah...gledal sem v cobiss in je ni. In dobil sem češke podnapise za film, če se komu, da prevesti oz. zna prevesti naj se javi. Rade volje mu častim(častimo) pivo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se