Hudoba Objavljeno November 9, 2009 Opozori Objavljeno November 9, 2009 (popravljeno) Hej, a je kdo od vas ze gledal tole stvar? Zadeva mi zgleda zelo zanimivo in uporabno. Popravljeno November 9, 2009. Popravil Dant3
svobodnaptica01 Objavljeno November 9, 2009 Opozori Objavljeno November 9, 2009 Hej, a je kdo od vas ze gledal tole stvar? Zadeva mi zgleda zelo zanimivo in uporabno. Če kdo slučajno ima, oz ve, kje bi se dalo snet z neta, se toplo priporočam suzuki 1
Lencdo Objavljeno November 9, 2009 Opozori Objavljeno November 9, 2009 Če kdo slučajno ima, oz ve, kje bi se dalo snet z neta, se toplo priporočam sva že 2
Lowrenc Objavljeno November 9, 2009 Opozori Objavljeno November 9, 2009 Knjigi v PDFju sta na netu: http://free-ri.t-com...20Wrist%201.pdf http://free-ri.t-com...20Wrist%202.pdf DAN 1
Hudoba Objavljeno November 9, 2009 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2009 Ja, knjig ni tezko najt na netu. Samo DVDja pa ne najdem da se j****.
Hudoba Objavljeno November 25, 2009 Avtor Opozori Objavljeno November 25, 2009 http://www.mediafire.com/?ztakwjynilz aleksandergabriel, gandi, AJ in 1 other 4
suzuki Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 Hola, evo, pa ga mam - hvala Dant3 She, SharpNinja in Cartman 2 1
suhi Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 najlepša hvala tudi iz moje strani, takoj ko bo čas pogledam pa da se neki spet naučimo ajd
AJ Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 http://www.mediafire.com/?ztakwjynilz Hvala!
danci1973 Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 Narrated by Julian Ryder ... Se mi je zdel nekako znan in domač glas. D.
Cartman Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 Narrated by Julian Ryder ... Se mi je zdel nekako znan in domač glas. D. je znan, ne? ampak ne na prvo poslušanje. . . . je mal drgačn kot naq dirkah. . .
Prevtzer Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Bi bili tako prijazni in šli mal sejat tale torrent, enim ne gre nič dol
aleksandergabriel Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Ne bit tko nestrpen no. Jest sem ga mel po osmih urah dol
TBoxer Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Meni je vleklo 1,2 MB/s. Mogoče si izbral le slab termin. lp
Majesty Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 A obstaja tudi vol.1 glede na to da je to vol.2 ?
Andro82 Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Evo, film je dol, zdej pa kokice pa pir pa pred ekran
Prevtzer Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Zlo fajn film je, sem se nauču par pomembnih stvari pa ene par nejasnosti mi je razjansnl. Velik laži tale film pogledat kot knjigi prebrt, vse je jasno nakazano, je pa treba ene parkrat pogledat za dobro razumevanje. Toplo priporočam vsem, razen popolnim začetnikom, ker ti pomoje v glavi ostane preveč informacij
suhi Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Sm ga jz tudi pogledal, pa morm rečt da sm vseeno nekako več pričakoval, kot pa dobil. Vseeno je bilo lepo reči ponovno pregedati, da se še bolj vtisnejo v spomin, mi pa nekvalitetnost dokumentarca (al karkoli že to je) ostaja v mislih in bi se težko pripravil, da bi ga pogledal še enkrat, morda le nekaj pomembnih izvlečkov in je to to. Posneto je res slabo, igralci so res izjemno slabi, angleščina tudi ni najbolj primerna, v prikazih je kar nekaj napak (govor in slika se ne poklopita)...no kakorkoli, če komu reši življenje ali pa se kaj nauči (tudi sam sem se nekaj, torej se je navsezadnje vseeno splačalo), potem si splača vzet dobro urco in zadevo preučit. Zagotovo se ga pa splača tik pred sezono pogledati, zgolj zato, da se mal reči obnovijo, da se malo nazaj povadi, pa spet gasa ajd
Hudoba Objavljeno November 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno November 29, 2009 (popravljeno) A obstaja tudi vol.1 glede na to da je to vol.2 ? Obstaja ampak je staro ene 20 let, je pa ubistvu ista vsebina ampak manj dodelana. Tip je najprej napisal eno knjigo, potem je sla pa tehnologija naprej je pa se dvojko napisal, isto je naredil z filmi... Popravljeno November 29, 2009. Popravil Dant3
Dolenc™ Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Vsebinsko je stvar gotovo zelo dobra, niti nisem gledal na kvaliteto dokumentarca, kar sem pa dosedaj pogledal razne šole vožnje je tale še najbolje narejen. Nasveti, ki so pa notri so pa naravnost odlični, če bi hotel sam do teh ugotovitev pridet bi trajalo precej časa , hec je sicer da ko greš vozit večino stvari pozabiš, ampak tud če se ti malenkost utisne, recimo to da čim manj vznemirjaš motor, je super gsx750f in gody01 2
gody01 Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Sm ga jz tudi pogledal, pa morm rečt da sm vseeno nekako več pričakoval, kot pa dobil. Vseeno je bilo lepo reči ponovno pregedati, da se še bolj vtisnejo v spomin, mi pa nekvalitetnost dokumentarca (al karkoli že to je) ostaja v mislih in bi se težko pripravil, da bi ga pogledal še enkrat, morda le nekaj pomembnih izvlečkov in je to to. Posneto je res slabo, igralci so res izjemno slabi, angleščina tudi ni najbolj primerna, v prikazih je kar nekaj napak (govor in slika se ne poklopita)...no kakorkoli, če komu reši življenje ali pa se kaj nauči (tudi sam sem se nekaj, torej se je navsezadnje vseeno splačalo), potem si splača vzet dobro urco in zadevo preučit. Zagotovo se ga pa splača tik pred sezono pogledati, zgolj zato, da se mal reči obnovijo, da se malo nazaj povadi, pa spet gasa ajd Ti si pa kar strog. Jaz sem dobil pravzaprav več, kot sem pričakoval. Če nič drugega sem hitro izbrskal knjigo in pogledal, kaj vse še tam nisem obdelal ... Sem pa ga ravnokar tretjič pogledal pa mislim, da ga bom še kdaj gsx750f 1
casper7 Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Matr men ga pa noče predvajat, sm ga sneu pa vse ampak noče Tko da če če ma kdo, k se kaj potika po Lj. in bi biu tako dobr, da mi ga da na CD, dam z veseljem za pivo, ker bi res rad pogledal tole zadevo
Hudoba Objavljeno November 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno November 29, 2009 Matr men ga pa noče predvajat, sm ga sneu pa vse ampak noče Tko da če če ma kdo, k se kaj potika po Lj. in bi biu tako dobr, da mi ga da na CD, dam z veseljem za pivo, ker bi res rad pogledal tole zadevo Kaksno tezavo imas, kaj ti javi? Kater program ponavadi uporabljas za predvajanje videov.
casper7 Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Hoj, napiše mi da predvajalnik ne more predvajat, ker kodek ni bil pravilno stisnjen, oz nekako tako....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se