KennyJR Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 (popravljeno) ŽIVJO Kaj ve kdo kako bodo naslednje leto sestavljene ekipe? Kje bo kdo vozil,kdo bo šeu proč,kdo bo prrišel itd.. L.P in srečno vožnjo... REPSOL HONDA TEAM: #26 Dani Pedrosa #27 Casey Stoner #4 Andrea Dovizioso MARLBORO DUCATI TEAM: #46 Valentino Rossi #69 Nicky Hayden YAMAHA TEAM(mislm da še ni sponzorja uradno): #99 Jorge Lorenzo #11 Ben Spies SUZUKI TEAM (brez sponzorja): #19 Alvaro Bautista SAN CARLO GRESINI HONDA TEAM: #58 Marco Simoncelli #7 Hiroši Aojama LCR TEAM: #24 Toni Elias PRAMAC DUCATI TEAM: #65 Loris Capirossi #14 Randy de Puniet CARDION AB DUCATI TEAM: #17 Karel Abraham PAGINAS AMARILLAS ASPAR TEAM: #40 Hector Barbera MOSTER YAMAHA TEAM: #5 Colin Edwards #35 Cal Crutchlow Mislm da je večalmn takole... Popravljeno Oktober 21, 2010. Popravil KennyJR LRR, bajkr88, sjeng in 7 others 5 5
KennyJR Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 (popravljeno) To si pa zvedu v Rossijevi knjigi A si kdo upa napovedat prvih pet na testeranjih v Jerezu: Jest pravm: 1. Lorenzo (ker bo edini tak ostal na svojem motorju Pedrosa pa še nau dobr) 2. Stoner (Ker z Dukle na Hondo je lažje k obratno pa že tko je hitr zadnje cajte) 3. Spies ( tovarniški material mu bo, dal par stotink k mu jih zdej še fali) 4. Dovizioso (neobremenjeno pelu, pa še veseu k je zic za naslednjo sezono dubu) 5. Rossi (čeprou je virtuoz jest mislm, da preden bo Duklo čist ukrotiv bo kr mogu še par testnih krogov narest) No jest ti lahko že za ponedeljek po sezoni povem... Stoner in potem ostali... kako sekundo zadaj... verjetno začenši z danijem... rossi 13. Popravljeno Oktober 21, 2010. Popravil KennyJR LRR, sjeng, Kelly in 12 others 4 11
DXR16 Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 (popravljeno) REPSOL HONDA TEAM: #26 Dani Pedrosa #27 Casey Stoner #4 Andrea Dovizioso A zanimivo kaj polej REPSOL bo iml kar tri HONDICE.. Popravljeno Oktober 21, 2010. Popravil DXR16 musaschi64 in alezzi 1 1
KennyJR Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 vse tako kaže število vseh hond seveda ostaja enako 7.. za 1x... že lani bi jih bilo lahko 8. pa so potem sanmarinčani zajebali... no torej če se kdo najde bi jih bilo verjetno lahko 8 Jozeee, bajkr88, njofra in 9 others 4 8
musaschi64 Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 ŽIVJO Kaj ve kdo kako bodo naslednje leto sestavljene ekipe? Kje bo kdo vozil,kdo bo šeu proč,kdo bo prrišel itd.. L.P in srečno vožnjo... Kje si pa ti hodu zadne cajte, po luni mogoče? Mal nazaj preber pa boš o vsem informiran, da bodo pri Hondi trije pa že sosedu tamal ve pa je komaj shodu... DXR16, LRR in suzuki 1 2
sergini Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 To si pa zvedu v Rossijevi knjigi A si kdo upa napovedat prvih pet na testeranjih v Jerezu: Jest pravm: 1. Lorenzo (ker bo edini tak ostal na svojem motorju Pedrosa pa še nau dobr) 2. Stoner (Ker z Dukle na Hondo je lažje k obratno pa že tko je hitr zadnje cajte) 3. Spies ( tovarniški material mu bo, dal par stotink k mu jih zdej še fali) 4. Dovizioso (neobremenjeno pelu, pa še veseu k je zic za naslednjo sezono dubu) 5. Rossi (čeprou je virtuoz jest mislm, da preden bo Duklo čist ukrotiv bo kr mogu še par testnih krogov narest) Jst napovedujem: 1. Pedrosa 2. Spies 3. Dovi 4. Lorenzo 5. Rosi 6. Stoner DXR16, rudolf in alezzi 2 1
KennyJR Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 okej sej vem da je pač to tvoje mnenje, sam dej razloži kaj dela stoner na 6. mestu? DXR16, casper7, tom in 12 others 3 12
Cartman Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 To si pa zvedu v Rossijevi knjigi A si kdo upa napovedat prvih pet na testeranjih v Jerezu: Jest pravm: 1. Lorenzo (ker bo edini tak ostal na svojem motorju Pedrosa pa še nau dobr) 2. Stoner (Ker z Dukle na Hondo je lažje k obratno pa že tko je hitr zadnje cajte) 3. Spies ( tovarniški material mu bo, dal par stotink k mu jih zdej še fali) 4. Dovizioso (neobremenjeno pelu, pa še veseu k je zic za naslednjo sezono dubu) 5. Rossi (čeprou je virtuoz jest mislm, da preden bo Duklo čist ukrotiv bo kr mogu še par testnih krogov narest) priznam, sm un staromodn tip k ma doma knjižne police, pa vinilke, pa original cdje, tako in drugačno nepotrebno navlako Testiranja. . . predpostavljajmo lepo vreme in nobenih problemov. Jaz na honde nebi stavil. Dani je zlomnjen, Dovi ni čist class act, Stoner pa bo na novem motorju. ne verjamem da letel kar prvi dan. Pomoje bi se mogla za prvo mesto udart Lorenzo in Spies. jorge je zasluženo prvak, Spies bo menjal samo motor, ekipo pelje s sabo, podobno kor Rossi. 3. Stoner 4 Rossi 5 Dovi 6 Nicky DXR16 in suzuki 1 1
mini Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 okej sej vem da je pač to tvoje mnenje, sam dej razloži kaj dela stoner na 6. mestu? Sej res mau se je zmotu, tko je mislu: 1. Pedrosa 2. Spies 3. Dovi 4. Lorenzo 5. Rosi 6. Bautista 7. Stoner fp4492, karlovacko, krava in 7 others 6 4
KennyJR Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 Sej res mau se je zmotu, tko je mislu: 1. Pedrosa 2. Spies 3. Dovi 4. Lorenzo 5. Rosi 6. Bautista 7. Stoner samo vprašal sem ga za razlago... zakaj moraš nabijat poste? -Jani-, krava, tom in 13 others 4 12
jest7 Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 pri suzukiju itak ni placa, ker bo samo en dirkač, ki ima pogodbo že dlje časa... glede na to da ducati obljublja tovarniške mašine tud pri pramacu, je mogoče to celo boljša izbira... Kakor jest vem se je govorilo, da bosta še naprej dva Suzukija, če dobijo pod pogodbo Z Randyam oz.solidnega pilota. Res pa nisem spremljal dogojanja okoli Japonskega Gp, kjer naj bi se Suzuki zjasnu.
maus Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 Kawasaki tudi naslednjo sezono brez moštva bajkr88 in Cartman 1 1
Cartman Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 (popravljeno) Kawasaki tudi naslednjo sezono brez moštva No worries, u WSBK jih bo ene šestnajst! al bo to lepo gledat zadne 4 vrste /joke Zleni so res vse sile usmerli v WSBK in majo tam poleg treh fabriških pilotov še vsaj eno ekipo z dvema Kawasakijema, po vsej verjetnosti pa dve! Team Pedrecini in Lorenzini Racing. Lorenzini je do zdej je dirkal z yamaho, se ti sliši znano? Popravljeno Oktober 21, 2010. Popravil Cartman roko in P182 2
sergini Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 No jest ti lahko že za ponedeljek po sezoni povem... Stoner in potem ostali... kako sekundo zadaj... verjetno začenši z danijem... rossi 13. Sam ti Kenny si pa res en . Meni minus stisneš (za kar mi seveda dol visi), ker sem Stonerja postavil na 6. mesto, sam pišeš pa take, da gre nam večini na bruhanje. Ampak, če te že zanima zakaj, ti lahko vseeno razložim. Ker je imel že letos težave in to na mopedu, ki ga vozi že par sezon in sem mnenja, da mu na drugem sedežu ne bo šlo od začetka ne vem kaj dobro. P.S. pa ti si Damjan Murko tega motosveta. Prav rad bi te enkrat na cesti srečal, mislim celo, da bi ti stisnu roko in ti dal za pivo... rudolf, sjeng, maus in 8 others 7 4
maus Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 Lorenzini je do zdej je dirkal z yamaho, se ti sliši znano? On bo tudi prešaltal iz Yamahe na Kawasakija ... jah no
krava Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 Prav rad bi te enkrat na cesti srečal... Nima izpita! hilton, alezzi, DXR16 in 5 others 7 1
hilton Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 Nima izpita! kar tak ni hudo :closedeyes: da nima mopeda je še huje :naughty: -Jani-, casper7, krava in 6 others 6 3
KennyJR Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 (popravljeno) Sam ti Kenny si pa res en . Meni minus stisneš (za kar mi seveda dol visi), ker sem Stonerja postavil na 6. mesto, sam pišeš pa take, da gre nam večini na bruhanje. Ampak, če te že zanima zakaj, ti lahko vseeno razložim. Ker je imel že letos težave in to na mopedu, ki ga vozi že par sezon in sem mnenja, da mu na drugem sedežu ne bo šlo od začetka ne vem kaj dobro. P.S. pa ti si Damjan Murko tega motosveta. Prav rad bi te enkrat na cesti srečal, mislim celo, da bi ti stisnu roko in ti dal za pivo... KAŠN MINUS ŽE SPET??? ne talam minusov oz zeloo zeloo redko... in tudi če bi jih bolj pogosto ti ga nebi dal, ker se mi s tvojim komentarjen me zdi nič narobe... samo vprašal sem te zakaj misliš da bo stoner tako nizko... hvala za odgovor... samo drugič mal premisli preden se užigaš za brezveze... kar se tiče stonerja, sam mislim da bo na hondi takoj hiter... že prvi dan... honda le ni ducati, ki bi imel 1000 in 1 problem vsak vikend... zato tudi rossija pričakujem tako nizko... seveda ne morem trdit da bo res tako, ampak upam in verjamem da bo stoner "presenetil"... kar tak ni hudo :closedeyes: da nima mopeda je še huje :naughty: moped sem res prodal nekaj časa nazaj... u bistvu sm ga zamenjal za sintisajzer... Popravljeno Oktober 21, 2010. Popravil KennyJR Hamilton, Furioso, DXR16 in 14 others 6 11
KennyJR Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 največji bedaki ste pač vi, ki mi limate minuse zato, ker sm napisal ekipe in drikače za sezono 2011 na željo nekega uporabnika... bumbarji... hilton, DXR16, Jozeee in 17 others 7 13
hilton Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 KAŠN MINUS ŽE SPET??? ne talam minusov oz zeloo zeloo redko... in tudi če bi jih bolj pogosto ti ga nebi dal, ker se mi s tvojim komentarjen me zdi nič narobe... samo vprašal sem te zakaj misliš da bo stoner tako nizko... hvala za odgovor... samo drugič mal premisli preden se užigaš za brezveze... kar se tiče stonerja, sam mislim da bo na hondi takoj hiter... že prvi dan... honda le ni ducati, ki bi imel 1000 in 1 problem vsak vikend... zato tudi rossija pričakujem tako nizko... seveda ne morem trdit da bo res tako, ampak upam in verjamem da bo stoner "presenetil"... moped sem res prodal nekaj časa nazaj... u bistvu sm ga zamenjal za sintisajzer... škoda da ga nisi za kakšno sivo celico al pa 2.... se oproščam ampak moral sem, ko sem tole pravljico prebral aja pomojem je triangel bolj zate, ker sintisajzer ma preveč tipk...... bmw M3, karlovacko, domina in 8 others 6 5
miha7 Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 Bomo videli, nekako planiram takole: 1. Lorenzo 2. Dovi 3. Pedrosa 4. Spies 5. Rossi 6. Stoner RHonda, hilton, niet in 3 others 3 3
KennyJR Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 (popravljeno) ja kr dovi bo pred danijem... in to v španiji na pisti kjer je dani vedno blestel... in stoner spet nekje zadaj... itak je 2. razredni dirkač... pač mislite si svoje... ampak casey vam bo zaprl usta... ali pa odprl če boste imeli zaprte :surrender: in hayden bo pred rossijem Popravljeno Oktober 21, 2010. Popravil KennyJR LK64, grepavl, LRR in 13 others 6 10
casper7 Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 ja kr dovi bo pred danijem... in to v španiji na pisti kjer je dani vedno blestel... Pa ne samo Dovi, še kdo drug bo pred njim, Dani že da je blestel, samo ne po 3x zlomu ključnice karlovacko in RHonda 2
Port Folio Objavljeno Oktober 22, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2010 Mene samo zanima prva reakcija Rossija, ko bo stopil iz Ducat-ia. Kakšen komentar bo? Se spomnete prvega komentarja Niki Hayden-a: "What ever they are paying Stoner to ride this thing, it isn't enough"... :evilgrin: karlovacko, gandi, casper7 in 3 others 6
gandi Objavljeno Oktober 22, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2010 Mene samo zanima prva reakcija Rossija, ko bo stopil iz Ducat-ia. Kakšen komentar bo? Se spomnete prvega komentarja Niki Hayden-a: "What ever they are paying Stoner to ride this thing, it isn't enough"... :evilgrin: Verjetno bo mal presenečen, ja... Se mi zdi, da bo podobno kot, ko je Michael Schumacher prišel k Ferrari-ju, ko so zanj govorili , da je traktor.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se