Skoči na vsebino

Winter party GREMIUM MC 5.12.2009 IDRIJA

Priporočene objave

Objavljeno

V soboto 5.12.2009 Vas vabimo na tradicionalno fešto ob zaključku leta v clubhouse GMC LJWS v Idrijo. Vabljeni tako klubi kot posamezniki, motoristični intuzijasti ali zgolj ljubitelji fešt, dobre zabave, družbe,.... NA račun bodo ponovno prišli ljubitelji bilijarda,....:)

Vabljeni!

Objavljeno (popravljeno)

V soboto 5.12.2009 Vas vabimo na tradicionalno fešto ob zaključku leta v clubhouse GMC LJWS v Idrijo. Vabljeni tako klubi kot posamezniki, motoristični intuzijasti ali zgolj ljubitelji fešt, dobre zabave, družbe,.... NA račun bodo ponovno prišli ljubitelji bilijarda,....:)

Vabljeni!

Se ve, da pridem - komaj čakam :)

Popravljeno . Popravil LUMPKA
Objavljeno

Se ve, da pridem - komaj čakam :)

se ga vidmo,itak,..

Objavljeno

pomojem najboljse da si termin v kolektorju naredim v petek . pol pa si podlago naredim za soboto whistle.gif

Objavljeno

še letakec za lažjo komunikacijo s slikcami.......spanje je organizirane v lokalnem hostlu za 10 EUR na teleščektrance_03_alien.gif

post-4697-125852478406_thumb.jpg

Objavljeno

če hoče bit drugje božiček aka dedek mraz pravočasno mora idrijo obiskat že v začetku meseca:)

Objavljeno

upam, da mi pa tokrat znese pridit na tisti ajvar, ki me čaka že par let :whistle:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

upam, da mi pa tokrat znese pridit na tisti ajvar, ki me čaka že par let whistle.gif

po moje je že noge dobu in pobegnu.)trance_03_alien.gif

Objavljeno

se ga vidjamo :worship:

Objavljeno

se ga vidjamo :worship:

Lepu lepu

Objavljeno

ma sagurnu, nema problema... sm motor mi j zamelu učjer :blush:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!