ixs Objavljeno November 16, 2009 Deli Objavljeno November 16, 2009 V soboto 5.12.2009 Vas vabimo na tradicionalno fešto ob zaključku leta v clubhouse GMC LJWS v Idrijo. Vabljeni tako klubi kot posamezniki, motoristični intuzijasti ali zgolj ljubitelji fešt, dobre zabave, družbe,.... NA račun bodo ponovno prišli ljubitelji bilijarda,.... Vabljeni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno November 16, 2009 Deli Objavljeno November 16, 2009 (popravljeno) V soboto 5.12.2009 Vas vabimo na tradicionalno fešto ob zaključku leta v clubhouse GMC LJWS v Idrijo. Vabljeni tako klubi kot posamezniki, motoristični intuzijasti ali zgolj ljubitelji fešt, dobre zabave, družbe,.... NA račun bodo ponovno prišli ljubitelji bilijarda,.... Vabljeni! Se ve, da pridem - komaj čakam Popravljeno November 16, 2009. Popravil LUMPKA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 16, 2009 Deli Objavljeno November 16, 2009 Se ve, da pridem - komaj čakam se ga vidmo,itak,.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 16, 2009 Deli Objavljeno November 16, 2009 pomojem najboljse da si termin v kolektorju naredim v petek . pol pa si podlago naredim za soboto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 18, 2009 še letakec za lažjo komunikacijo s slikcami.......spanje je organizirane v lokalnem hostlu za 10 EUR na telešček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 18, 2009 Deli Objavljeno November 18, 2009 hm, miklavža bi mogl dat na letak, božiček hod kasnej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 19, 2009 če hoče bit drugje božiček aka dedek mraz pravočasno mora idrijo obiskat že v začetku meseca:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 upam, da mi pa tokrat znese pridit na tisti ajvar, ki me čaka že par let Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno December 3, 2009 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2009 upam, da mi pa tokrat znese pridit na tisti ajvar, ki me čaka že par let po moje je že noge dobu in pobegnu.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 se ga vidjamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 se ga vidjamo Lepu lepu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 5, 2009 Deli Objavljeno December 5, 2009 ma sagurnu, nema problema... sm motor mi j zamelu učjer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 Kot vedno SUPER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno December 8, 2009 Deli Objavljeno December 8, 2009 Blo je super Evo še malo v slikah -> http://freewings-slo.webs.com/ adios amigos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se