Skoči na vsebino

V Angliji celo leto zapora za prekrškarje


Noise

Priporočene objave

...če pa imaš avto, narediš prometno s polno alko dozo v riti, par mrtvih pa -nič. Malo posediš v Vojniku, da se zadeva malo poleže in se odpraviš v tujino.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pravilno. vse nas motoriste in skuteriste v čuzo, motorje in suterje zaplenit in prodat tja kjer jih bodo še nucali. po cestah pa samo SUV, kamioni in avtobusi. vse manjše in šibkejše avtomobile v stiskalnice. naj narod hodi peš, bo več denarja za zdravstvo in socialo. obvezno tudi umaknit vsa kolesa, rolerje, skiroje ipd s cest, pločnikov.

pa nakupovalne centre v vsako vas ki ma več kot 300 prebivalcev.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dobro da smo nekje 40 let za anglijo....

am...a to velja tudi za popotnike? ker če se mi zgodi Anglija, da vem kako se obnašat =)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ta vikend sva z mojo dva dni pilotirala po Britanskih cestah, sicer z avtom a vseeno. Britanske ceste so za nas balkance hudič, pa ne samo zato ker se vozi po drugi strani ceste. Škatla z radarjem stoji v skoraj vsaki vasi, sem pa tja še kakšna patrulja z kombijem in premičnim radarjem. Omejitve so stroge, označbe jasne v nulo. Čez manjšo vas imaš recimo 2o tabel ki te vsezkozi opozarjajo na najvišjo dovoljeno hitrost+talne označbe ''slow'' pred vsakim ostrejšim zavojem, prehodom za peščce, mostičkom........

Britanci kot šoferji za moje pojme zelo kulturni, če daš v skoraj stoječi koloni na avtocesti smerokaz da bi se rad zrinil na drug pas te spustijo takoj, pa si lahko z kamionom ali z avtom. Vozijo zelo elastično, ni naglih zaviranj, ni prehitevanj. Midva sva se vlekla kot smrkelj po lokalnih cestah, pa so bili redki ki so naju šli prehitevat.

Motoristi za moje pojme vozijo zelo umirjeno, v primerjavi z našimi cestnimi kamikazami, če bi Slovenceljni vozili tako garantiram, da gre število motorističnih prometnih nesreč vsaj na polovico. Pa vendar motor je motor in z njim redki vozijo v kolonah. Pač prehitijo, sicer v nekem normalnem tempu a vseeno izstopajo v očeh povprečnega avtomobilista.

Sicer je represija nad motoristi na otoku že stara zgodba, veliko poskusov še ostrejših ukrepov pa ponavadi sabotira njihova moto organizacija, ki se v nasprotju z našim ZMKS, ki so bili ob predlogu novih davščin tiho kot ritke, postavi na stran motoristov in tudi javno zastopa njihove interese.

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!