damjan77 Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Ja jst tudi...čene pa mizo z sabo prnes,termusko in .... Pa sej nimam Sport Billy kufra . Ti pa prštimaj atmosfero. Da nas ne bo zeblo anja37 in kathy12 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Pa sej nimam Sport Billy kufra . Ti pa prštimaj atmosfero. Da nas ne bo zeblo Ma to najmanji problem... damjan77 in domina 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjan77 Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 učeri pofočkan. Pa Thumper, pa Mig72. Še kdo??? Sam kafe pa res talajo . Drgač pa mislm da je blo vse skupej 5 pogumnežev (z motorjem) kathy12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 pa saj boste Primoža na kant spravli... soncnca 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Včer sem jo jaz tudi tam srknil. Sicer nisem bil z motorjem, sem pa tok časa okol lepo gledo, proso, mižikal, na koncu le dobil kufe . Sem pa rekel, da do konca leta sigurno pridem z motorjem, če ne bom moral 5 x ceno kave plačat . gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Včer sem jo jaz tudi tam srknil. Sicer nisem bil z motorjem, sem pa tok časa okol lepo gledo, proso, mižikal, na koncu le dobil kufe . Sem pa rekel, da do konca leta sigurno pridem z motorjem, če ne bom moral 5 x ceno kave plačat . čeb pa še mau okol pogledu, bi pa tud kdo drug dau za kafe gandi, spuzva in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 27, 2009 Deli Objavljeno November 27, 2009 čeb pa še mau okol pogledu, bi pa tud kdo drug dau za kafe ne gledam okol, ker se delam frajerja Frips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 27, 2009 Deli Objavljeno November 27, 2009 ne gledam okol, ker se delam frajerja Kao "hard to get" ha ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 27, 2009 Deli Objavljeno November 27, 2009 Kao "hard to get" ha ? ne ne .. pr men je že bolj na "hard to get hard cock" .... Ursha in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 A je zame lahko zastonj kaj druga, ker pač ne pijem kave? vapo zate bo gajba Uniona......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 Uletim mimogrede ... Prevtzer in domina 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 vapo zate bo gajba Uniona......... Ne rabim gajbe, ker se moram še domov pripelat. 10 komadov bo čist zadost. No ja, pa mogoče še kakega za po poti vzamem, če že siliš... thumper in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 Ne rabim gajbe, ker se moram še domov pripelat. 10 komadov bo čist zadost. No ja, pa mogoče še kakega za po poti vzamem, če že siliš... greš peš, pa z lahkoto sprazneš gajbo do doma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 greš peš, pa z lahkoto sprazneš gajbo do doma. Še s prevlko lahkoto. Bi si moral kr 2 poleg vzet... thumper in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 In tako so nastali kufe rejserji... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 In tako so nastali kufe rejserji... no ideja za furco je :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LAIBACHDR Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 no ideja za furco je :naughty: Sanada cuker prid k men na kavo jo boš dobila s smetano.ha ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 (popravljeno) no ideja za furco je :naughty: kdaj boš tam ... na PM prosim, da nau preveč navala takrat Popravljeno December 2, 2009. Popravil maus brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 kdaj boš tam ... na PM prosim, da nau preveč navala takrat za koga se pa maš ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 za koga se pa maš ? naval nau zarad mene, ampak zarad Šedouk - če pridejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 naval nau zarad mene, ampak zarad Šedouk - če pridejo kr vleč se vn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 Midva z matejo sva tud hotla pridt na kavo pa sva mogla zaradi neljubih dejstev motor parkirat . Ostali pa uživejte, mogoče pa prideva z avtom . LP maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 Midva z matejo sva tud hotla pridt na kavo pa sva mogla zaradi neljubih dejstev motor parkirat . Ostali pa uživejte, mogoče pa prideva z avtom . LP Kva maš z motorjem, a sej pokvaru? Lej kok lepo je zdle, cajt maš tud vidm, k kle gor visiš pa lohk skočva na tist kufe. Evo jst častim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 nč Šedowke gremo na kavo:)tko da okol 16h smo tam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 ewo šedovke spile kavo, o drugih pa ni blo ne duha ne sluha :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se