Sanda7 Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 Primož hvala za kavico in tisto zravn kavice,....psttt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 ewo šedovke spile kavo, o drugih pa ni blo ne duha ne sluha :naughty: sm bil takoj po službi - ob 17,15 - pa vas ni blo več .... uboga suzi ni mela družbe.. .... jst sm ji pa mel.. blo ful foka....z avti,he,he ... samo jaz in suzi u bundicah.... aja, hvala za ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 sm bil takoj po službi - ob 17,15 - pa vas ni blo več .... uboga suzi ni mela družbe.. .... jst sm ji pa mel.. blo ful foka....z avti,he,he ... samo jaz in suzi u bundicah.... aja, hvala za ! zakon! pa drugič :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 zakon! pa drugič :naughty: sej a se mormo glih vsake 5 dni videt ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 hehe sam falil smo se pa tud za ene 5x5minut al pa še nit ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 5, 2009 Deli Objavljeno December 5, 2009 sej a se mormo glih vsake 5 dni videt ??? nene lohka tut 6 al pa 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 a če prpelm v avtu tomosa razdrdga tud velja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 a če prpelm v avtu tomosa razdrdga tud velja? sej se mal hecaš,ane ? vsaj sestavljen mora bit...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 FOČK ... z motorjem in seveda gratis hvala Primož Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 V sredo sem bil ob 22:30 samo jaz tam z motorjem. Zgleda, da vse ostale zebe, ali jim pa ni do zastonj kofeta :evilgrin:. Pussyji :krneki: LP robert p.s. Namesto kave sem raje en pir stisnil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 V sredo sem bil ob 22:30 samo jaz tam z motorjem. Zgleda, da vse ostale zebe, ali jim pa ni do zastonj kofeta :evilgrin:. Pussyji :krneki: LP robert p.s. Namesto kave sem raje en pir stisnil a si naredu črtico zame thumper, brembo in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 a si naredu črtico zame Ja. thumper in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 12, 2009 Deli Objavljeno December 12, 2009 a si naredu črtico zame še potegnil jo je....s kriglom po šanku ! brembo in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 12, 2009 Deli Objavljeno December 12, 2009 mrbit ta tedn kej rata prletet, č nau zamelu thumper in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 a če pridem z mafini bo tud gratis kavica O:-) anja37, thumper in brembo 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 (popravljeno) a če pridem z mafini bo tud gratis kavica O:-) Ne, pol bo gratis seks ... Popravljeno December 22, 2009. Popravil mashina anja37, domina in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Ne, pol bo gratis seks ... A spet bom moral al kaj? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Ne, pol bo gratis seks ... a dej no? od mafinov? tega pa še ne znam.... a boš pokazu ? A spet bom moral al kaj? a pečt mafine ? ni blema vsaj men nau treba anja37, brembo in thumper 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 a dej no? od mafinov? tega pa še ne znam.... a boš pokazu ? Nop. domina, anja37, brembo in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 ob štirih ni bilo še nobenega.... ... sej vem ...še niso s fure pršli.... brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 Malo sem zamudil. A 01.01.10 tudi šteje? . Samo je bila pa brunarica zaprta :evilgrin:. So bili še ranjeni od sinoči :yawn: :grim LP Robert brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Malo sem zamudil. A 01.01.10 tudi šteje? . Samo je bila pa brunarica zaprta :evilgrin:. So bili še ranjeni od sinoči :yawn: :grim LP Robert ja dvakrat je bila zaprta danes - ob16.30 in okol 17.50.. brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Sploh niso resni tile vaški boysi :grrr :naughty:. LP Robert brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Januar 2, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Sploh niso resni tile vaški boysi :grrr :naughty:. LP Robert Resni , resni , danes je čisto lepo odprta in še piti dobiš ... ha , ha , ha ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Resni , resni , danes je čisto lepo odprta in še piti dobiš ... ha , ha , ha ... a kafe bo tud še al ste ga ukinl ? un fri... brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se