pcmamut Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 Torej zanima me, če se da izpit opravljati tudi pozimi, mislim na vožnjo, ker cpp imam narejen, republiške teste pišem v ponedeljek, kako je pa z vožnjo, pravijo, da se ne da. lp
ZdenkoK Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 Ponavadi je tako, da dokler ni snega se vožnje izvajajo. Kolega je recimo imel izpitno 6. decembra vozit je začel nekje sredi novembra, naredil je, zeblo ga je pa tud ko psa .
ELO Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 poznam kar nekaj avtošol, ki pozimi res ne prakticirajo opravljanja izpitov za motorje. če je omejitev zakonska žal ne vem. povprašaj. imenik v roke pa akcija!!! MotoKlubSchlossberg 1
Rude Boy Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 vožnjo je treba prilagoditi razmeram na cestišču, in še dodatek: ter znanju voznika !
impulz Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 od novembra do marca je baje pavza
xyznanixyz Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 Ravno včerej sem vidu enga ki se je vozu po Ljubljani, tako da nevem. Po moje to zavisi predvsem od vremena. Jozeee 1
pcmamut Objavljeno November 25, 2009 Avtor Opozori Objavljeno November 25, 2009 Ravno včerej sem vidu enga ki se je vozu po Ljubljani, tako da nevem. Po moje to zavisi predvsem od vremena. ko bi bilo glede vremena odvisno, bi bilo v redu, ampak mislim, da ni...
Ice Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Ponavadi je tako, da dokler ni snega se vožnje izvajajo. Kolega je recimo imel izpitno 6. decembra vozit je začel nekje sredi novembra, naredil je, zeblo ga je pa tud ko psa . le od kje mi je to znano. ko bi bilo glede vremena odvisno, bi bilo v redu, ampak mislim, da ni... po snegu ne bos vozil. vsaj enoslednega vozila ne.
lasagna Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Včeraj je ena bolj znanih avtošol imela izpitne vožnje za A in s tem zaključila za letos.
LooLekSLO Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Ja jaz sem še včeraj videl 2, ki sta vozila na avtošoli.
ZEKKO Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Jest sm za A kategorijo ispit naredu 29.12.1994 mal je zebl ,bilo je tud mal snega in ledu po cesti (po stransih poteh ali ulicah) glavna cesta pa je bila kokr tolk uredu.
norc 16 Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Jest sm za A kategorijo ispit naredu 29.12.1994 mal je zebl ,bilo je tud mal snega in ledu po cesti (po stransih poteh ali ulicah) glavna cesta pa je bila kokr tolk uredu. kamikaza Upam da si pred vožnjo ali po njej šau na kuhanega
maus Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 (popravljeno) Tudi sam sem še prejšnji teden videl, da se moto avtošole vozijo po Ljubljani. Popravljeno November 30, 2009. Popravil maus
urssa Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Načeloma vse avtošole v Sloveniji (izjema naj bi bile primorske) praktičnega dela izpita kategorije A med 15. nov in 15. mar ne smejo opravljati. Neka odstopanja pri datumih verjetno so, predvsem z vidika vremenskih razmer. m147 1
ZEKKO Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 kamikaza Upam da si pred vožnjo ali po njej šau na kuhanega Po uspelem opravlanju izpitne vožnje smo šli usi trije (dve kamikaze in inštruktor)na per in šnops.
Gloga Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Izpitni center Jesenice prakticira voznje tam nekje do konca decembra. Imel izpitno voznjo enkrat sredi decembra, pa je ravno na tisti dan padel sneg. Problem je bil potem le v tem, da sem dobil drug termin sele aprila, ker je izpitni poligon na takem koncu, kjer je bilo potem se aprila sneg ob robu ceste in veckrat poledica, kar pa ni ravno najbolje za izpitno voznjo (Podmežaklja-kjer sonce sije samo 3letne case).
pcmamut Objavljeno November 30, 2009 Avtor Opozori Objavljeno November 30, 2009 V okolici Krškega, Brežic živim, bi se dalo kje opraviti? Pa pri kerem inštruktorju?
goranzaric Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 V okolici Krškega, Brežic živim, bi se dalo kje opraviti? Pa pri kerem inštruktorju? Jaz sem delal pri Posavcu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se