MIRAN Objavljeno Oktober 31, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2002 Saj ravno zato se oglašamo, da ne bi kdo mislil narobe. Jutri bo eden lepših dni za motoriste. Midva sva še v polni formi. :twisted: 8) Tudi sneg ne bi bil ovira, če bi se dobile snežne verige. :?: :shock:
fifty Objavljeno Oktober 31, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2002 Saj ravno zato se oglašamo, da ne bi kdo mislil narobe. Jutri bo eden lepših dni za motoriste. Midva sva še v polni formi. :twisted: 8) Tudi sneg ne bi bil ovira, če bi se dobile snežne verige. :?: :shock: JAZ SEM PAČ MOTORIST 365 DNI V LETU. Sezona je za sezonce. Seveda pa je sneg pa led ovira, ki jo upoštevam :!: Zime pa nam lahko ponudijo tudi prijetna presenečenja, na katera moramo biti pripravljeni :!: In GOSPODJE MOTORISTI Z VELIKIM M, združimo se :!: Vas čakam - pa moj VN tudi 8) 8) 8)
Sanda7 Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 Če bom doma in bo vreme sem zraven,čeprav je mal upanja.Verjetno bom kar smučke furala.
HHV Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 Zmejenu! IF sonce AND IF suha cesta! :D
Ice Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 Tudi sneg ne bi bil ovira, če bi se dobile snežne verige. :?: :shock: :idea: vrv navezi okoli gume in platisca - tako se delali preden so iznasli verige za avtomobile.
manjak Objavljeno November 13, 2002 Opozori Objavljeno November 13, 2002 Tudi sneg ne bi bil ovira, če bi se dobile snežne verige. :?: :shock: :idea: vrv navezi okoli gume in platisca - tako se delali preden so iznasli verige za avtomobile. Če ni druzga je tut špaga dobra :D
uzzy Objavljeno November 13, 2002 Opozori Objavljeno November 13, 2002 Glede na to, da je letošne leto zaradi časovne stiske zame bilo precej sušno (ubogih cca. 3000 km :cry: ), se če bom v Lj. tudi jaz pridružim zimskim proletarcem! lp uzzy
mopedfan Objavljeno November 14, 2002 Opozori Objavljeno November 14, 2002 Če bo še naprej tko toplo se prelem kr v kratkih hlačah in šlapih.
manjak Objavljeno November 14, 2002 Opozori Objavljeno November 14, 2002 Če bo še naprej tko toplo se prelem kr v kratkih hlačah in šlapih. Uf ti bo vroče. Zakaj pa ne bi pršu u gatah pa mrbit u škornih. Veš kuko bi te veter žgečkov po jajcih :wink:
moped Objavljeno November 14, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2002 A bi se našel kakšen sponzor, ki bi nas pogostil s čajem in kakšno klobaso, da od mraza nebi slučajno otrpnili ?
SiR Objavljeno December 22, 2002 Opozori Objavljeno December 22, 2002 Zaenkrat so zanimanje za udeležbo na moji otvoritveni vožnji pokazali Jason, Fifty, Strom, Mopedfan. Še kdo ? :roll: :?: In SymRu :wink:
SiR Objavljeno December 22, 2002 Opozori Objavljeno December 22, 2002 dajmo sestavit spisek tistih,ki bodo 01.01.2003 na 3M,ko bo SNEZILO IN/ALI DEZEVALO. :twisted: :lol: :lol: Heh, a sem lahko "only the lonely"? Sicer pa 3M 1.1. zjutraj/dopoldan pomeni vožnjo po kozarčkih, razpočenih petardah, kozlanju, čebuli od pleskavic, steklu in podobnem - pravi off-road :arrow: fazer600enduroPRESS
Einherjar Objavljeno December 23, 2002 Opozori Objavljeno December 23, 2002 Zaenkrat so zanimanje za udeležbo na moji otvoritveni vožnji pokazali Jason, Fifty, Strom, Mopedfan. Še kdo ? :roll: :?: In SymRu :wink: In Einherjer - ampak 1.1. mogoce res ni najboljsi datum (kot je SymRu povedal glede sranja po tleh), ker sem zal do 2.1. na morju... lahko pa se za tisti vikend 4.1. kaj zmenimo.
moped Objavljeno December 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2002 Ker sem ostal brez mopedov ( prodal ) moja udeležba žal ne bo mogoča. Novega pa dobim v drugi plovici januarja. Saj moped me že čaka, ampak kaj ko banka ne da prej keša iz rok. :( Ampak potem bom pa imel svij sanjski motor ! :D
Ice Objavljeno December 23, 2002 Opozori Objavljeno December 23, 2002 Saj moped me že čaka, ampak kaj ko banka ne da prej keša iz rok. :( :?: :shock: prosim :?:
moped Objavljeno December 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2002 Ja neki dnarja imam na banki, pa ga po pogodbi ne morem dvigniti takoj, temveč šele mesec po prekinitvi pogodbe. Ta pomemben podatek ( drobni tisk ) sem namreč spregledal, drugače bi bil pa sedaj nov moped že v garaži.
Mačica Objavljeno December 24, 2002 Opozori Objavljeno December 24, 2002 Sporočam, da mene in mojega tigrčka iz objektivnih razlogov ne bo.
Ice Objavljeno December 24, 2002 Opozori Objavljeno December 24, 2002 Ja neki dnarja imam na banki, pa ga po pogodbi ne morem dvigniti takoj, temveč šele mesec po prekinitvi pogodbe. Ta pomemben podatek ( drobni tisk ) sem namreč spregledal, drugače bi bil pa sedaj nov moped že v garaži. uh,"svinjarija"...... ali pa "drugic beri tudi drobnotisk". :wink: :lol:
Brrrm Objavljeno December 24, 2002 Opozori Objavljeno December 24, 2002 Nič hudega. :lol: Bo več obresti :roll:
moped Objavljeno December 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2002 Nič hudega. :lol: Bo več obresti :roll: :lol: :lol: :lol:
SiR Objavljeno December 27, 2002 Opozori Objavljeno December 27, 2002 Okej - kdo bi potem šel 1.1. na 3M ali kam drugam na en čaj?
batzajla Objavljeno December 28, 2002 Opozori Objavljeno December 28, 2002 jst sm za bozicka dobil cross gume,tko da ja lahk zarad mene tud sneg:) sam ne vem ce se mi bo dal do ljublane...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se